Ocelatus? Mladé su pekné, ale dospelé sa mi už tak nepáčia.
A videl si už ich pytačky?Ako u všetkých cichlíd je to parádna podívaná.Ide tiež o to akú farebnú formu máš lebo povodné divoké sfarbenie sa v dospelosti zmení na takú škaredú hnedočiernu kombináciu .Ale Red Tiger alebo Red Oscar...V dospelosti moc pekné.Hnedočierne s orangemramorovou kresbou.
Ti poviem.Ja som s nimi mal Pár nigrofasciatum-ov pár meeki a 2 páry sumcov trinidadských.Počas trenia ocelatusov (moje boli red tiger) ostatné ryby tvorili harmonické spoločenstvo v rohu akvárka.Asi 20x20 cm .A zariadenie...Odniesol si to ohrievač, čelné sklo celé doškriabané.Vedia byť celkom čiperné tie rybičky.
Ale auratusy sú oproti nim dosť agresívnejšie.Pri nich mi počas neresenia pár pekných kusov padlo za vlasť.
Aaaaaale, veľa nie, stačí mu 800 g granúl na deň, je to predsa len chrt. Finančne však patrí medzi dosť náročné plemená, netýka sa to ani tak stravy ako zdravotnej starostlivosti, predsa len lieky na 75 kg psa niečo stoja.
No to som párkrát skúšala, ale skončilo sa to neúspechom, na to je až priveľmi lenivý. Tak si to musím pekne odmakať sama. Ale aspoň mám spoločníka na tréningoch, behať vydrží dlho, keď na sebe necíti žiadnu záťaž
vidim, ze tu mame pozehnane psickarov...musim pripojit foto
2 nelly: krasny vlkodav (tipujem, ze vystavny...). nepojdes nahodou na spring danube ?
vlkodav je skvele plemeno, aj ked nie pre kazdeho...nam minuly rok uhynul (aj ked sa dozil skveleho veku 9,5 roka), ale s manzelkou sme si povedali, ze este raz v zivote vlkodava chceme...mozno v dalsej "varke"...
momentalne stav nasho koterca = cierny rusky terier + kratkosrsta kolia (obaja "oni"), spolu 67 kg velmi zivej vahy
Ja som mal doma kedysi mravce. Ale uz nemam, takze v podstate v tejto teme len pozeram a zavadziam. Inak takeho Vlkodava (ak dokaze zavrcat na podozrivych okoloiducich) by som odporucal kazdej holke ked ide vecer sama po meste a pod. Velmi dobra ochrana.
Tak ochrana to je, len ešte ho musím naučiť štekať a vrčať, len on všetkých len olizuje. Ale aspoň vzbudzuje rešpekt svojou veľkosťou, nebojím sa tak v lese, keď ide so mnou.
Priateľské gesto to síce nie je, ale by si sa divil, koľko ľudí sa aj toho olizovania bojí. On má taký dobrý systém, že začína vlasmi a skončí topánkami. 110 cm nemá, to pri mne vyzerá taký ozrutný, keďže ja som krpec, má 88 cm, nepatrí medzi tých najväčších, k mojej výške ale primeraný
to Nitramy:
Díky, nejde ani tak o krásu ako o povahu, s tou ma úplne dostal, už iné plemeno nechcem. Len keby dlhšie žil Je presne ako ja, pokojný, introvertný, zbytočne nebreše , má rád šport a keď vidí bike, to je pre neho znamenie, že ideme von, je vo vytŕžení, rovnako ako ja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je uplne nadherny
Ocelatus? Mladé su pekné, ale dospelé sa mi už tak nepáčia.
vtackar miguele a tekla(foto)
a hyper behaca huga-snicla skakava(fotos)
A videl si už ich pytačky?Ako u všetkých cichlíd je to parádna podívaná.Ide tiež o to akú farebnú formu máš lebo povodné divoké sfarbenie sa v dospelosti zmení na takú škaredú hnedočiernu kombináciu
No ak si predstavím pytačky mojich auratusov keby boli 3-4 krát taký jak sú, tak asi ani ten 8 kilový tufový kameň by nezostal na mieste
Ale auratusy sú oproti nim dosť agresívnejšie.Pri nich mi počas neresenia pár pekných kusov padlo za vlasť.
2 nelly: krasny vlkodav (tipujem, ze vystavny...). nepojdes nahodou na spring danube ?
vlkodav je skvele plemeno, aj ked nie pre kazdeho...nam minuly rok uhynul (aj ked sa dozil skveleho veku 9,5 roka), ale s manzelkou sme si povedali, ze este raz v zivote vlkodava chceme...mozno v dalsej "varke"...
momentalne stav nasho koterca = cierny rusky terier + kratkosrsta kolia (obaja "oni"), spolu 67 kg velmi zivej vahy
Nádherný.Proste som stratil reč.Takého chcem.Predávajú to aj s takou majiteľkou?
Ale nee.Krásny pesos.
to Nitramy:
Díky, nejde ani tak o krásu ako o povahu, s tou ma úplne dostal, už iné plemeno nechcem. Len keby dlhšie žil