Takže asi nie... Každý sem píše, aké to je nekvalitné a pritom to nikto ešte ani nedržal v ruke - to som si mohol myslieť, že sa tu teoretizuje...
Počkám si , či sa ozve niekto, kto tú kameru má. Nie že by som po nej tak túžil viem si predstaviť investovať peniaze do iného...
ako by som to zhodnotil... vymýšľajú sa stále nové spôsoby ako robiť to, čo sa technicky slušne zvládlo už pred 30 rokmi, stále nekvalitnejšie, a presviedčať všetkých, že to je ten pokrok a má to tak byť...
stále neúspešne hľadám riešenie, ktoré by malo aspoň parametre štandardného PAL záznamu a trochen zakonkurovalo mojej jednočipovej ručnej CCD DV kamere... a furt mi z toho vychádza matheosova cesta...
Ano mam. Kameru som mal zapožičanú predajcom na test a musím s hlbokým zármutkom povedať to známe, za málo peňazí málo muziky. Ak by som to mal narýchlo zhrnúť tak ovládanie, upevnenie a možnosť používať nabijateľné baterky a SD kartu sú plusom ale tam to končí. Kamera nezvláda prechody zo svetla do tmavších miest a naopak, absolútne nezvláda protisvetlo. Chýbajúci stabilizátor, čo je nevyhnutnosť u kamier s takýmto spôsobom nasadenia, celkový zlý dojem nepokazí Sekvencie môžem večer niekde zavesiť, aby ste videli čo to dokáže respektíve nedokáže.
Aj ja som nad tým rozmýšlal ale vykašlal som sa na to. Predsa mi ešte skoro nový SE za to nestojí . Ale kamera na prilbu je drahý špás. Potom ešte foťák upeniť ale to by tiež nedopadlo dobre (Tuším NOISE niečo také skúšal ). No nič, o videi z mojeho výjazdu môžem len snívať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Počkám si , či sa ozve niekto, kto tú kameru má. Nie že by som po nej tak túžil
http://www.ciclosport.de/statische/contentframe.php4?frameid=1&content=shop%2Cid%3D1026%2C%2C%2C2
stále neúspešne hľadám riešenie, ktoré by malo aspoň parametre štandardného PAL záznamu a trochen zakonkurovalo mojej jednočipovej ručnej CCD DV kamere... a furt mi z toho vychádza matheosova cesta...
http://www.matheos.sk/Video/orig/Kadetade_jar09.wmv
tak to IMHO nema cenu
http://www.goprocamera.com/index.php?area=2&productid=5