Tak ráno som sa zobudil a vyzeralo to tam dobre, ale prvých 20 minut potom sa zamračilo ale mna to aj tak neodradilo. Vybral som sa zo Žiliny na priehradu a išiel som po pravej strane až do Strečna....bolo tam blato..Ďalej v Strečne akurat ľudia končili v kostole tak zazerali, že čo tam ten hladá..ale nevadí. Prežil som. Išiel som na polom ale uplne hore som nevyšiel lebo tam bolo kopec snehu...od auta bolo vyjazdené len po Sedlo Rakytie 709mnm... a tu prikladám 3 fotečky z mobilu..a keby som si skor všimol tu spravu o Dubni tak ešte to stiham ale neskoro som si všimol..
Katko: presne ako maš tú prvú panoramatickú foto tak tade som šlapal.
no tak tade si asi nešlapal lebo to som fotil z hradu pomýlil si si to s tou zákrutou kde je to 400 kV vedenie...
ja som na ten Dubeň vybehol tiež, chalani šli skôr, aspoň som to mal viac vyjazdené... oproti včerajšku sa veru čo to roztopilo, hrebeň bol zjazdný, niekde bolo snehu viac niekde menej, ale to skôr taký poprašok, inak ok, dole nižšie nad Budatínom už aj blatisto...jednu fotečku som spravil už skoro dole...bábovky na húpačkách odbočili k vodárni a záverečný úsek vynechali (usudzujem podľa stôp)
katko-ten zaverecny usek by som si nenechal ujst a ostatni hupackari isto tiez nie
my sme okolo vodarne prisli.
pridavam aj jedine dnesne foto. kvalita mobil.
Katko .. ako píše Berco smerom hore sme sa tam napojili, no smerom dole sme šli rovno, ten záver je vždy to najlepšie nakoniec. Dole nebolo šmyky vidno?
2. Nezanechávaj stopy
Prispôsob štýl jazdy povrchu cesty tak, aby si ju nepoškodzoval. Jazdi len po existujúcich cestách, nevytváraj nové. Nejazdi šmykom. Nezanechávaj po sebe odpadky.
inak načo ste to išli hore tadiaľ okolo tej vodárne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aspoň bude zábava.
ja
Katko: presne ako maš tú prvú panoramatickú foto tak tade som šlapal.
ja som na ten Dubeň vybehol tiež, chalani šli skôr, aspoň som to mal viac vyjazdené... oproti včerajšku sa veru čo to roztopilo, hrebeň bol zjazdný, niekde bolo snehu viac niekde menej, ale to skôr taký poprašok, inak ok, dole nižšie nad Budatínom už aj blatisto...jednu fotečku som spravil už skoro dole...bábovky na húpačkách odbočili k vodárni a záverečný úsek vynechali (usudzujem podľa stôp)
my sme okolo vodarne prisli.
pridavam aj jedine dnesne foto. kvalita mobil.
No Katko asi by si mal ísť na stopárske preškolenie za Winetuom
Si šiel tak pomaly aby si náhodou nešmykoval?
Neviem si to vysvetliť ale s tej foto som dostal dobrú náladu
Prispôsob štýl jazdy povrchu cesty tak, aby si ju nepoškodzoval. Jazdi len po existujúcich cestách, nevytváraj nové. Nejazdi šmykom. Nezanechávaj po sebe odpadky.
inak načo ste to išli hore tadiaľ okolo tej vodárne...