Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
do funkcie vlekárky som bola pasovaná ja:)) a ty si prečo zase nebol? Len nevrav,že si sa zase učil:)
Nuz moja neucast je kombinacia viacerych faktorov . V prvom rade nie som zdravotne stopercentny, brzdy na biku tiez trochu strajkuju a v neposlednom rade diplomku za mna tiez nikto nenapise .
my sme diplomovku odovzali aj na DVD /bola to vraj povinnost - no som si ista, ze ju niekde najdem uverejnenu../ a myslim, ze tema auditu sa mu hodit nebude
po chripke uz treti tyzden mam problemi s prieduskami, vybral som uz dva balenia
atibiotik a as teraz to trochu povoluje takze v nedelu urcite nepridem,hoci by
sa uz patrilo este som toho roku na bike nesedel prajem pekne pocasie.
Pridavam jedno starsie video a chcel by som tam casom nahadzat vsetky vid s ucastou sarisanov:) Ked si kliknete na autora tak uz je tam asi 5-6videii od nas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
gejza potvrdzujem ti,že si tam bol:) a neplač ani ja nemám fotku a som ticho:)))
do funkcie vlekárky som bola pasovaná ja:)) a ty si prečo zase nebol? Len nevrav,že si sa zase učil:)
vlek by bol fakt super, len budme radi ze nam do trate nikto z lesakov nerype
hovori sa : je to dobre, len to neskrabat
Nuz moja neucast je kombinacia viacerych faktorov
http://www.sendspace.com/file/cigb30
robka2 mala radost, ze vas mohla fotit:)
saldi, to by bolo verejné plagiátorstvo:)) mala si mu ju poslať v pm a bolo by všetko ok:)) len aby mu téma sekla:))
v nedelu 29. 3. zaciname - Otvorenim cyklosezony
zraz o 10.00 na pesej
info http://www.sck-saris.sk/?strana=akcia&aid=66
atibiotik a as teraz to trochu povoluje
sa uz patrilo este som toho roku na bike nesedel
alebo na cestakoch ?
Pridavam jedno starsie video a chcel by som tam casom nahadzat vsetky vid s ucastou sarisanov:) Ked si kliknete na autora tak uz je tam asi 5-6videii od nas.