uf este ze som nesiel z durom na to baske..tlacenka v navlekoch cez tu nusnu hmotu by bola nemozna...vrsatec sa dal, rano som vyrazal o 11tej..potom zacalo slusne fukat..v pruskom to uz bolo lepsie.aj do kopca nefukalo.az hore v sedielku... a cesta dole a po vetre parada,55min do tn
nešiel som až hore. moja púť skončila v mieste fotenia. cca 100 m smerom dole už snehu až tolko nebolo tak sa celkom dalo. no a za zákrutou už bez snehu. nechcelo sa mi to tlačiť až hore, a bolo už aj tak dosť hodín, tak som to otočil späť a pekone domkov.
hej ropak uz by si mohol toho tvojho krasavca odfotit a zverejnit.... co to je za stroj tam na zemi(na tej fotke)..na bomba sa to moc nepodoba-alespon to nieje cervene..
hej ropak uz by si mohol toho tvojho krasavca odfotit a zverejnit.... co to je za stroj tam na zemi(na tej fotke)..na bomba sa to moc nepodoba-alespon to nieje cervene..
aj to bude ale najprv musim ubrat este aspon jednu podlozku pod predstavcom lebo takto je to echt skarede, ale zasa nevedel som ako mi to sadne tak v zmysle hesla 3x meraj a raz rez som tam nechal zatial tri ze co to povie... Ale inac je to on na fotke a je cely cierny.
neuverite co sa mi vcera stalo idem z domu na hradzu zaberem na briezku a prask a dve spice na zadnom mi strelili ,od kazety..sakris ved maju ledva rok.a to su DT champion 2mm.tak idem dnes menit a centrovat a bozik si vypytal za 1 s***** s niplom 1,33E..
neuverite co sa mi vcera stalo idem z domu na hradzu zaberem na briezku a prask a dve spice na zadnom mi strelili ,od kazety..sakris ved maju ledva rok.a to su DT champion 2mm.tak idem dnes menit a centrovat a bozik si vypytal za 1 s***** s niplom 1,33E..
tie ich ceny su vazne prestrelene.
len tak namatkovo, za SLX radenie pytaju v prepocte 1990Sk, a na kupkolo.cz je za 990Kc ... kua, to aj keby som si mal dat poslat na slovensko len to radenie, tak aj s postovnym sa to stale velmi oplati.
nechapem ako ti mohla prasknut DT 2.0 s***** a 2 naraz... bud si to mal na*** vypletene alebo si jej niekde pomohol. Len tak pre zaujimavost kde praskli tie spice ?
jj, tie ceny su psycho , ale predsa len sa nedaju porovnavat ceny z kamennych shopov a z netu
podla mojich informacii ked chce kamenak aspon trocha konkurovat cenovo eshopu a nakupuje standartnymi kanalmi od dovozcu tak musi robit fest v predstihu a slusnu predobjednavku inac sa mu moze o cenach eshopov len snivat. Otazka je preco to teda nekupuje od eshopov ale to uz by tu mohol niekto iny rozviest....
podla mojich informacii ked chce kamenak aspon trocha konkurovat cenovo eshopu a nakupuje standartnymi kanalmi od dovozcu tak musi robit fest v predstihu a slusnu predobjednavku inac sa mu moze o cenach eshopov len snivat. Otazka je preco to teda nekupuje od eshopov ale to uz by tu mohol niekto iny rozviest....
nechapem ako ti mohla prasknut DT 2.0 s***** a 2 naraz... bud si to mal na*** vypletene alebo si jej niekde pomohol. Len tak pre zaujimavost kde praskli tie spice ?
nakoniec bola jedna od kazety a jedna od kotuca....a praskli hned pod niplom.....a to uz je stvrta....asi je to na prt vypletene...
..hmm, v cyklo 1 platíš vysokohorskú prirážku aj za vzduch v pneumatikách.
Ako členovia v cykloklube máme v Cyklo1 normálnu zľavu 10% na každý tovar mimo toho v akcii.
Netvrdil by som, že ich cenová politika je zlá. Podľa mňa je to veľmi slušný cykloobchod v okolí Tn.
Vždy tam kúpim aj to, čo som zrovna kupovať nechcel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj to bude ale najprv musim ubrat este aspon jednu podlozku pod predstavcom lebo takto je to echt skarede, ale zasa nevedel som ako mi to sadne tak v zmysle hesla 3x meraj a raz rez som tam nechal zatial tri ze co to povie... Ale inac je to on na fotke a je cely cierny.
http://bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-5966.html
tie ich ceny su vazne prestrelene.
len tak namatkovo, za SLX radenie pytaju v prepocte 1990Sk, a na kupkolo.cz je za 990Kc ... kua, to aj keby som si mal dat poslat na slovensko len to radenie, tak aj s postovnym sa to stale velmi oplati.
ano, ale rozdiel takmer 1000sk na jednom radeni ?
alebo kluky XT tam malza nieco cez (v prepocte) 5.200Sk !!! na kupkole nieco malo cez 3.000Kc
veci nad 10 eur riesim cez eshopy
http://bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-5966.html
tak Ropakov da bomb pekne zladený v čiernej farbe, ale najviac ma upútali kaleráby v pozadí, pozerám , že minulorčné leto bolo úrodné
..hmm, v cyklo 1 platíš vysokohorskú prirážku aj za vzduch v pneumatikách.
nakoniec bola jedna od kazety a jedna od kotuca....a praskli hned pod niplom.....a to uz je stvrta....asi je to na prt vypletene...
Ako členovia v cykloklube máme v Cyklo1 normálnu zľavu 10% na každý tovar mimo toho v akcii.
Netvrdil by som, že ich cenová politika je zlá. Podľa mňa je to veľmi slušný cykloobchod v okolí Tn.
Vždy tam kúpim aj to, čo som zrovna kupovať nechcel