Pre amatera, tych 140km JK, je fest makacka, alebo sa to na prvy krat kdesi vzadu {ze by som mal cas sa rozbehnut }?
A este oblecenie. Treba mat vsetko co napadne, alebo staci v zalohe bunda + triko dlhy rukav a navleky ruky, nohy ku kratasom...
Mozno ta otazka posobi naivne, ale nerad, by som niekoho zdrzoval, ci otravoval po ceste, ked uz pojdeme 40 -45 km/h , tym, ze potrebujem daco zase z auta vyberat.
Už sa ma na to pýtal katko, ale naozaj netuším. Je to nejakých 6 rokov dozadu a chalani boli vtedy len o čosi mladší ako ja, navyše som ich ešte nepoznal.
Tak to by mohol byť aj Juro Sagan? Ešte som myslel na Lalinského, ale ten je o kus starší. Tvár je neostrá, ale tie líca a aj postava mi niekoho pripomínajú... ale koho? Ten dlhý mi nehovorí nič.
No nezávidím Vám podtatrancom to počasie. To Vám tam zase naváľalo. Ak to bude pokračovať tak Jarnú klasiku budete musieť ísť s reťazami.
Ja sneh teda nemusím. Hlavne nie v meste. Ale toto je už trochu veľa určite aj na vás. Ja by som asi musel už vyhľadať pomoc psychiatra.
Pocasie nam nepraje, sneh sa sype, vietor do nas fuka, cestari su nasi nepriatelia, plechovice nas ohrozuju....No MY sa nevzdame, MY rezeme asfalt dalej bratia a sestry...
Dr. Ilko vcera povedal, ze snad tento Wend by sa malo vyjarit.
no ja kukam jojku a ten ujo tiez take volaco spominal ale ja mu neverim , oni to zvyknu menit podla toho ake spravy dostanu z nemecka alebo ostatnych okolitych statov ....
podla predbeznej predpovede by malo byt najblizsie dni pekne..snad nam to vide aj toho 11.4...tak kto vsetko v sobotu 11.4 ide?stretneme sa v starom smokovci o 10:00 co poviete?ja idem na 100% ak bude pekne...
pre Mato09: pozri potom trat aspon tu cast v smokovci hrebienok a tak ak sa ti bude dat...a daj vediet.
Konečne to už v Tatrách vyzerá lepšie . Sneh na cestách už nie je.
pre vento a janosik: Včera som bol na Novej Polianke a na krajniciach sú kamienky, ale nie je to až také hrozné, takže v pohode berte cesťáky. Zajtra pravdepodobne pôjdem na Štrbské, prípadne potom dám vedieť, ako je to s cestami tam hore. Na Hrebienok sa ešte výjsť nebude dať, keďže v sobotu som sa bol pozrieť a na ceste bol stále sneh, ale teraz už mizne veľmi rýchlo. Uvidíte podľa fotky .
Tak nech na ďalšiu sobotu výjde počasie a ideme .
2mato09 : super inak do popradu nie je problem ani vlakom ale co pak ? elektricka ako to moj stryko vola zevraj neberie biky a podobnu haved tak ako do smokovca ?
A aj si to overil? To by ma naštvalo, keby ma nechceli zobrat a musel by som si to odšľapať až do Smokovca. Keď idem s bikom do vlaku, tak sprievodca nepovie nič, ale zas za bike platím 3-krát viac ako je celý lístok . Skús tam zavolať, možno sa tvoj strýko mýlil .
ahh skoda sak neva , stretneme sa teda v poprade hehe
2mato09 : ako daleko to je na smokovec ? to uz by sme mohli dokrutit nie ?? teda aspon minule ked som tadial isiel cez Slavkov tak to celkom islo az na ten kopcek pred smokovcom
Daako ste na mna v tej euforii zabudli.
Vcera som bol testovat. {moj prvy cestak}. V provom rade musim dostat do noh a ruk techniku, aby som niekoho v baliku neohrozill.
Takze just 40km primerka 24.9 z toho 14km stupanie - staci???
Tak ci onak....uvidime.
Co sa tyka JK demo dokazeme to posunut na nedelu? Skuste sa dohodnut do stredy.
dik
Mozno mam zle nastaveny tachac { kolko ste nastavovali priemer kolesa mne vysiel 2124, nie je to malo, kolko mate na cestakoch 2237?? ci ako}
No daako to dopadne.
Este raz urgujem, dajte vediet ci nedela OK.
SOm z DK
Mozno mam zle nastaveny tachac { kolko ste nastavovali priemer kolesa mne vysiel 2124, nie je to malo, kolko mate na cestakoch 2237?? ci ako}
No daako to dopadne.
SOm z DK
Sorry, samo myslel som obvod. Mne vysiel 2124 mm VAM???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pre amatera, tych 140km JK, je fest makacka, alebo sa to na prvy krat kdesi vzadu {ze by som mal cas sa rozbehnut
A este oblecenie. Treba mat vsetko co napadne, alebo staci v zalohe bunda + triko dlhy rukav a navleky ruky, nohy ku kratasom...
Mozno ta otazka posobi naivne, ale nerad, by som niekoho zdrzoval, ci otravoval po ceste, ked uz pojdeme 40 -45 km/h
Tak to by mohol byť aj Juro Sagan? Ešte som myslel na Lalinského, ale ten je o kus starší. Tvár je neostrá, ale tie líca a aj postava mi niekoho pripomínajú... ale koho? Ten dlhý mi nehovorí nič.
Samozrejme za predpokladu, ze budem brzdit
Ja sneh teda nemusím. Hlavne nie v meste.
a jediny kto bude ten vyjazd brzdit som tu ja
Dr. Ilko vcera povedal, ze snad tento Wend by sa malo vyjarit.
pre Mato09: pozri potom trat aspon tu cast v smokovci hrebienok a tak ak sa ti bude dat...a daj vediet.
2vento : chces brat ziletku ci zimak este ? resp vojdem sa aj ja ku vam ? ak teda idete autom ....
pre vento a janosik: Včera som bol na Novej Polianke a na krajniciach sú kamienky, ale nie je to až také hrozné, takže v pohode berte cesťáky. Zajtra pravdepodobne pôjdem na Štrbské, prípadne potom dám vedieť, ako je to s cestami tam hore. Na Hrebienok sa ešte výjsť nebude dať, keďže v sobotu som sa bol pozrieť a na ceste bol stále sneh, ale teraz už mizne veľmi rýchlo. Uvidíte podľa fotky
Tak nech na ďalšiu sobotu výjde počasie a ideme
2mato09 : ako daleko to je na smokovec ? to uz by sme mohli dokrutit nie ?? teda aspon minule ked som tadial isiel cez Slavkov tak to celkom islo az na ten kopcek pred smokovcom
Daako ste na mna v tej euforii zabudli.
Vcera som bol testovat. {moj prvy cestak}. V provom rade musim dostat do noh a ruk techniku, aby som niekoho v baliku neohrozill.
Takze just 40km primerka 24.9 z toho 14km stupanie - staci???
Tak ci onak....uvidime.
Co sa tyka JK demo
dik
No daako to dopadne.
SOm z DK
No daako to dopadne.
SOm z DK
Sorry, samo myslel som obvod. Mne vysiel 2124 mm VAM???