Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
Z doruc. spolocnostami to je vseliako to kedy ten balik pride a ako pride zalezi viac od stastia ako o spolocnosti. Stane sa ze to daky debil popletie a balik sa prevezie, alebo ze spadne z pasu a par hodin si tam pocka, alebo ho v kamione zavalia inymi tazkymi balikmy alebo to daky fetak proste rozbije a posle to dalej.
Objednaval som s tade vidlicu, dal postovne za 20 libier a nemal som ziadny problem s nimi....budem s tade objednavat aj nabuduce.
Proces: 6.2-piatok objednane
9.2-pondelok som nebol doma-vtedy to poslali
10.2.utorok- okolo obeda to uz bolo doma:D
Takze nabuduce davam tiez postovne za 20 libier. Podla mna sa oplati dat 5 libier naviac a mat to doma do dvoch dní.
vysvetli mi niekto, co moze trvat 4 mesiace na zhanani tejto sracky ?
fakt vedia nasrat, ked na to mesiac cakam... a dalsie podobne veci este nemaju ani datum kedy maju dorazit.. napisal som im nech to v objednavke zmenia za veci co maju (nova objednavka o 0.01 libry drahsia, dufam ze to predychaju) tak som zvedavy
//23.2.09 11:20 : no zda sa, ze objednavku zmenili podla toho co som im napisal, snad uz sa jej konecne dockam
Čislo mám.
Problem je že termím dodania zajtreky zmenili na vynimka ... kuriera som nescel buntošiť.
Radšej som sa vyplakal tu na fóre
Zajtra to poriešim.
chcem si od nich objednať bike, ale nemajú ho na sklade. Keď si ho objednám, tak oni ho objednajú u dodávateľa, a keď im to dorazí, tak to pošlú mne. Rád by som mal bike doma čo najskôr, a preto mám strach, že im to dlho potrvá. Nemáte s týmto niekto skúsenosť?
som si objednal od nich balik, a ako mozem sledovat kde prave je s tym "trackingom" ? mam toto cislo: Shipping Reference: 1Z5R240E6841498445 . Alebo tam mi treba ine? lebo to este len dneska skompletizovali! Dakujem za odpoved
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
balik mi dosiel bez batoha, peniaze [za batoh] mi vratili takze ok....
Proces: 6.2-piatok objednane
9.2-pondelok som nebol doma-vtedy to poslali
10.2.utorok- okolo obeda to uz bolo doma:D
Takze nabuduce davam tiez postovne za 20 libier. Podla mna sa oplati dat 5 libier naviac a mat to doma do dvoch dní.
fakt vedia nasrat, ked na to mesiac cakam... a dalsie podobne veci este nemaju ani datum kedy maju dorazit.. napisal som im nech to v objednavke zmenia za veci co maju (nova objednavka o 0.01 libry drahsia, dufam ze to predychaju) tak som zvedavy
//23.2.09 11:20 : no zda sa, ze objednavku zmenili podla toho co som im napisal, snad uz sa jej konecne dockam
Problem je že termím dodania zajtreky zmenili na vynimka ... kuriera som nescel buntošiť.
Radšej som sa vyplakal tu na fóre
Zajtra to poriešim.
chcem si od nich objednať bike, ale nemajú ho na sklade. Keď si ho objednám, tak oni ho objednajú u dodávateľa, a keď im to dorazí, tak to pošlú mne. Rád by som mal bike doma čo najskôr, a preto mám strach, že im to dlho potrvá. Nemáte s týmto niekto skúsenosť?
Vopred dík za odpoveď
Necakaj ze to pohyb baliku budes vidiet real-time
Necakaj ze to pohyb baliku budes vidiet real-time
diky.. preco bordel ze som sem dal cislo?