Zdarec... Ma napadlo, ze aky prevod pouzivate najcastejsie, trebars ked je bezvetrie, mierny vietor do chrbatu a do facu... S akym dosahujete najvacsi uspech, resp. s akym sa Vám najlepšie jazdí...
ano je hlupa, nejlepsi prevod NEEXISTUJE, predsa pouzivas taky prevod aky v danej chvili potrebujes, nikdy som nemal zaredeny nejaky prevod len kvoli tomu ze je moj oblubeny
tak aby som nebol OT..
po rovnej ceste vacsinou 3-6, domov po vyjazde tak 2-7.. do strmsieho kopca 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, 2-3, do jemnejsich kopcov 2-3, 2-4, 2-5.. dole kopcom v lese 2-6, 3-5, 3-6, dole kompcom beton 3-7, 3-8, 3-9.. proti vetru 2-4, 2-5, 2-6 podla sily a smeru..
ked chodim s korculiarom tak oblubeny prevod je asi 2-4..
no nááhodou. vzdy ked prisiel na rad pri maratone dlhy svaznicovy usek vzdy som sa ustalil na "dva tri" pri 12-13km/h . Tot moje prevodove optimum, ba priam rituál, ktorý si vzdy uzivam
no tak ja sa snazim do kopca stredna pila , vzadu najvacsie , vazne som tie zuby nepocital
inak osvedcilo sa mi ked je trosku klzky povrch nedavat velmi lahke prevody zacinajuce najmensim v predu , lebo pri zabere bud dvyha predne koleso alebo idem do presmyku zo zadnym kolesom a je jedno ake vysoke stuple tam mam .....
ee je to mojou musou vahou + moc strme kopce a samozrejme zlym prevodom ....
a kedze sa mi nechce vstavat tak sa predklonim pritlacim na riaditka a slapem no a ked uz to naozaj nejde bez stojky tak idem dole z biku to uz mam tep asi 170 -180 takze mam aj tak dost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a to 2. najmensi ... ten mi odchadza ako prvy.
po rovnej ceste vacsinou 3-6, domov po vyjazde tak 2-7.. do strmsieho kopca 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, 2-3, do jemnejsich kopcov 2-3, 2-4, 2-5.. dole kopcom v lese 2-6, 3-5, 3-6, dole kompcom beton 3-7, 3-8, 3-9.. proti vetru 2-4, 2-5, 2-6 podla sily a smeru..
ked chodim s korculiarom tak oblubeny prevod je asi 2-4..
pomohlo ti to nieco?
inak osvedcilo sa mi ked je trosku klzky povrch nedavat velmi lahke prevody zacinajuce najmensim v predu , lebo pri zabere bud dvyha predne koleso alebo idem do presmyku zo zadnym kolesom a je jedno ake vysoke stuple tam mam .....
a kedze sa mi nechce vstavat tak sa predklonim pritlacim na riaditka a slapem no a ked uz to naozaj nejde bez stojky tak idem dole z biku to uz mam tep asi 170 -180 takze mam aj tak dost