je, máš pravdu, vôbec to radšej ani nejedz vlastne nikto si nerobte chute
neviem koľko sa z toho ujde mne, ako celok to nebolo len pre mňa, ale pri najhoršom prinesiem umastený nožík
Akurát sme sa s Jakubom vrátili z prieskumu terénu. Je to OK. Začiatok-ľavá, cca 7m mokra napravo. Potom sucho, od miesta kde odbáča vľavo cesta smer Kamzík (neskôr križuje traverz uphillu a prechádza do strmého kopca) tečie trošku vody, no dá sa to cik-cak obísť. Na traverze, keď sa zahne vľavo z úvodného stupáčika, je hneď dosť blata, tam zase pravá (je vyjazdená stopa mimo cestu po lístí). Potom je to už suché, akurát na lúke sú trošku výraznejšie vymyté 2 jarky od stekajúcej vody. Ale pohoda. See you.
EDIT: Keby chcel niekto krajší obrázok, ako majú na stránke.
Po robote som bola pojazdiť Ahoj-Kamzík. Pár postrehov: väčšina lesných ciest je pekne preschnutých, rinúce sa potôčiky som stretla len na začiatku výšľapu, aj to povedľa cesty. Les bol úžasný, krásne voňal, siedme nebo šuvix.
Len ma mrzí, že som pravdepodobne vôbec netrafila trať. Bola som tam prvý raz...ale dala som to až po koniec asfaltky takým fajným stupákom hore a potom som na prvom rázcestí asi blbě odbočila. Šla som síce stále do kopca, ale vyliezla som hooodne pod Kamzíkom. Ale všetky povrchy boli krásne preschnuté, iba ten prvý stupák mal na začiatku koľaje mazľavého blata, takže tenisky nie sú to pravé orechové.
Hehe. Pekne sa to zvrhava, ostatne ako kazdy rok - pre mna je to vlastne najväcsi a pravidelny bike meeting. A tesim sa, ze dnes uvidim wibramy, mackovite potvory, komara aj s celou komarou rodinkou atd. atd. Zajacia kozka asi nestiha, ale mozno prekvapi. A tesim, ze sa utrhol aj prdola - to je nadprdolovsky vykon. Uz len redkvickar tu bude chybat...
P.S. Lagonda, to, ze sa chodis do banky v dnesnej dobe otravovat osobne si radsej ani nemal pisat, to este pouzijem proti Tebe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je, máš pravdu, vôbec to radšej ani nejedz
neviem koľko sa z toho ujde mne, ako celok to nebolo len pre mňa, ale pri najhoršom prinesiem umastený nožík
EDIT: Keby chcel niekto krajší obrázok, ako majú na stránke.
Po robote som bola pojazdiť Ahoj-Kamzík. Pár postrehov: väčšina lesných ciest je pekne preschnutých, rinúce sa potôčiky som stretla len na začiatku výšľapu, aj to povedľa cesty. Les bol úžasný, krásne voňal, siedme nebo šuvix.
Len ma mrzí, že som pravdepodobne vôbec netrafila trať.
Iba toľko.
EDIT: *na bielo-oranžovom Giante (full či HT som neobzeral)
a ja som nepozdravil lebo som sa vyhybal vodnym kvapkam od kolies
P.S. Lagonda, to, ze sa chodis do banky v dnesnej dobe otravovat osobne si radsej ani nemal pisat, to este pouzijem proti Tebe.