No dnešny vyjazdik nebol extra plánovany -v mojom podani to nakoniec vydalo skoro 45 kiláčov-no na koniec to všetko dopadlo na jednotku ,ako vždy zo skvelym zakončenim u Ferija...Vdaka patri predovšetkym Jonsakovy že sme sa vobec rozhodoli niekam ijst no a ešte vedšia Stanovi Husefeltovy ktory dnes kamaradsky zachránil kožu rýchlospojkou Jonsakovy...bo drilane abo cahane domu jak lusk... Ináč bolo super a aj náladička a humor nás neopúštali Ponaučene -bez nitovača či rezervnej spojky ani na krok ...
Dnes bolo veľmo gut tu še nedalo otočili sme to tu še zaš nedalo zaš sme to otočili no trebalo ist trochu nižšie kde už sneh slnieško roztopilo. Išli sme potom smerom do Kamenice no cetou sme uvideli peknu lesnú cestu tak sme ju išli vyskúšať no po pár metroch sme zistili že je to bomba a tak sme to pustili doje až sme vyšli na lúke nad Dlhým a tam bol kameň úrazu.Jak sme si to fukali dole nejaka konar či čo mi vliezla do zadneho trochu to šrapotilo no keď som zastavil reťaz bol v prdeli ani nitovač ani spojka no čo už zaradiť ten najľahší prevod a dujho dole ešte že Stano fhussefelt mi doniesol rychlospojku a duli sme na pifko takže dnes bolo super Odporučam brac nahradný bicigeľ
No jo Jonky po kym asi budze ??? Na svoje začatky aj ja rad spomínam čim skorej začne-a na starobu jak keby najšla no ni...Treba už tote dzeci od mala učic a vlačic zo sobu...
Zdravím všetkych no cez výkend by sme už mohli konečne niečo dat v početnejšej cyklo partijke,už sa nam bombovo oteplieva-tak prebuddte sa spaktoškovia,obvolam zopar bikerov a upresním že kde,čo a ako?Trebalo by zahajit nejako začiatok bikerskej sezony-no ne?
No nazdar banáni jak vam dupou králici? Dneska fajne šumne a ceplučko co? My s Jonsakom dneska dali Stakčin ,Kolonicu,Ladomirov,pred Ublu do leva na Klenovu,Kalnu roztoku a spet Stakčín a Snina a na pivko...hi-hi Ta fajne bulo-jarna biciglovačka jak lusk,hrich by bul neijsc na bicygel... Zajtra dame teren a možno vo večšom počte...už som obvolal dakych hobikov -nechame sa prekvapit že kelo še nas nazbira.Tak jutre hlopy.
no neska to už bolo naľahko žiadne novinďaky. Dobre sa nam švihalo. Dalo to nejakých 59 kiláčov a dole do Ladomirova sme to fukali skoro 70 riadne fukoty. Ale dnešne počko parada. Už aby to bolo furt tak.
no dnešný vyjazdík sa vydaril, a už aj v hojnom počte. Osem kúskou šlapalo zo Zemplínskych Hámrov popod Vihorlat (bolo ešte snehu, no na moje počudovanie dalo sa prejsť) do Kamienky a Kamenice a z Kamenice smerom na Valaškovce zo zastávkov pri pštorsoch áž naspäť do Hamry a zakotvili sme v penzione na pifku. Mne bolo ešte malo tak som zbehol s nimi do Sniny a cez Rybníky a Umarteho (tam som še najvecej s caleho dňa zblacil ) naspäť do Hámra domov. Bomba partia a super pojazdeničko Takže dnešná zostava Bača Ondrej, Ondrobiker,Stano Husefelt,Mišo, Miloš, Majo, Pali a moja maličkosť. Dnes to dalo nejakých 57 km po lesných asfaltových cestách. Miloš dufam, že ten gel aspoň trochu pomohol
chlopi tak ste si pekne zajazdili cez vikend čo? trochu vam zavidim ja som vikendoval na internate bez bicykla a navyše mam "chytene" prietušky tak momentalne na antibiotikach ale dufam že počas sviatkov už budem aj ja schopny vyraziť na bike čaute
Blu Biker prajeme skore uzdravenie a vypaluj červa daku dobru slivovičku ... Co by ši bul furt zdravi...No pridam dake foto z dneška co by sce mali co kukac-popaštyrec...Bulo nas tak akurat-bars še radujem Ta bfajne bulo...a hlavne hojno zbojnikoch a ceplučko...
Drocik tak to hej sem tam snežik,aj dneška som ce spomínal a urgujem našich novych bikeroch na Porač camp... Co by sme tam kus zrajzovali Vašo lesi -no tak kuščičko vecel ...
Na spiš a okolie sa furt teším a ak budem zdraví tak som tam -viacmenej ja s Jonsakm sme istí no dufam že do augusta zverbujem celu bendu -aspon 10 ks...
No na spiš pridu vyhodňarske buldozery a budzeme to rajzovac . Drotar na Vihorlat hore ani šmikom ešte snehu jest. Som bol prekapkany kelo snehu zišlo za týždeň. No ale ceplo je ceplo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.