Zdravičko....tak včera to bolo super(hlavne ten počet bikerov)...a ja som si myslel že v Snine net bikerov..a zrazu jaky balik .Foto nedavam žiadne ...šicko sce dali už vy...
Majo vitaj(super nick)
Zdravičko....tak včera to bolo super(hlavne ten počet bikerov)...a ja som si myslel že v Snine net bikerov..a zrazu jaky balik .Foto nedavam žiadne ...šicko sce dali už vy...
Majo vitaj(super nick)
Inac ten nick pouzivam vsade aj toho Antonia Guevaru......uz ste ma vyprovokovali totalne...az tak ze som si u BAČU obiednal aj hydraoliky...jaj to bude doma vysvetlovania ...este ze mam take doma zalaticko ktore ma v tomto podporuje a kiez by nemala astmu,chodila by s nami ...uz len keby bolo aj tych eur tolko
Ringo "MAJObiker"no vytaj som rad že sa postupne zapajate a že sa pomaličku rozrastame a že sa tu v našom malom,vychodne položenom mestečku niečo deje...že sa tu risuju novy a novy BIKERi-stači oslovit tych správnych ludí a ide to samo...šak možno sledujece že my s Jonsakom sme za každu srandu-každy vrámci svojich možnosci to nam je jasne nikto učeny z neba nespadnul,aj ja-my si radi nechame poradzic od odbornikoch"-nikeho nelanarime na silu,radi sa s Vamy podelime o skvele zážitky z bikovačiek-treba vyskušac...dúfam že tie najkrajšie zážitky zo spoločnych bikovačiek nás ešte len čakajú TEšIME SA Ešte raz dakujeme za taku skvelu učast na jarnom zahajeni sezony.
no caute vsetci tu je palo no ta sobota sa naozaj vydarila a budem rad ked ich bude aj viac
PaliNO ta Ty ši dobra vydarena sobota-u Tebe asi lem sobota po rozume chodzi,nedzele neexistuju-aspon sranda s Tebe... A hlavne vytaj v partii Sninskych Bikeroch
No zdravím vás šické.Tota sobota sak to jaka parada bula.jak dovolenka pri mori
10 MTB bikerov..co dodat proste super.. pocasie nam fandilo nalada panovala..aj kofola a pivo dobre a zasluzene padlo. Treba opat nieco spravit ...VV (velkonocny vyletik)
No nazdarek Mikki,co mace šicke s totu sobotu-kedz bikovat sme boli v nedelu... Ohladom Velkonočneho výkendu ešči dam šickym znac čo a ako? Ak niečo dame tak zaš všetkych obvolam-alebo to rucim tu hej Zatim čaoo ludkovia.
No dnes bolo nádherne počasíčko jak vyšité na bicyklovanie dnes sme dali cestu na žiletkách v hojnom počte bolo nas skoro 20-jednoducho parádička sa viest v takom balíku sem tam sa balík potrhal,lebo nie všetci boli vykonnostne vyrovnany a niektory dokonca aktívne závodia a maju už za sebou sustredenie v čiernej hore v Jugoslavii a maju najeto cez 3 000 kilačov Ja som mal dnes trošku vac kilákov ,lebo som im išiel naproti,nakoniec to vydalo 149km,čas 5:01:08,priemerka 29,74,max.rýchlost 75,dole Porubkov.čo som došiel domov a do pol hodiny zahrimelo a fajne še zlal diždž,akurat som to vyscihnul Dufam že to nebol posledny vyjazd v takej fasa skupine-]zopar foto jak furt
Ondrej ja len tichučko zavidim škoda, ale robota je robota no napriek tomu som rád, že som aspoň horák dal do poriadku bo som nemohol kukac hej zajtra sa ide na to morske? pridajte sa ak nebude pršať. Zajtra by sme mohli dačo podnikúť čo? Drotár vidím, že tam mate riadne závory, Ondrej sa už teší
Johnsak tož z morskeho asi nič bo tu diždžovalo celu noc a aj teraz som bol na nákupe a leje jak še patri Jedine že mace chut še fajno zbahnic-a Ty včera čuhal bajka BluBiker tož skvelo bolo,škoda že si ešte taketoniečo ako menší balík nevidel-vrelo odporúčam sa odviest v aspon takom to balíku,treba vyskúšat ak budeš mat možnost-či príležitost Janošik tak to hej niektore asfaltky su tu unas na celkom slušnej úrovni a da sa tu skvelo žiletkovat,nahnat nejaky ten objem
Tož dnešny vyjazd znovu na žiletkach ja a Jonsak dali sme maly Sninsky okruh vydalo to 60 kilačov,priemer skoro30 vydali smesa-smer Pichne,Zubne, Hrušov,Adidovce,Udavske,Kochanovce,Humenne,Hažin,Kamenica,Dlhe N/c,Bela N/c,Zemplinske Hamre a spet Snina.Bolo celkom fajn až na ten dažd ktory nás zastihol,20 kiláčov sme šli po diždžu no už nam bulo jedno kedz sme mali pulne gače a tretry vody Prišol som domov caly makovy
Pekne chlopi..taku trat chodim kazde leto aspon 3x do tyzdna.ale na horaku to da pekne zabrat..skoda ze je financ kriza..zisla by sa aj ziletka.no..ostava mi len zavidiet,aj ked pocasie nebolo nic moc.
Treba nieco spravit jak budze opat pekne.. dašo po lese aspon 70km
Zdravim Mikki...maš pravdu trebalo by nieco podniknut,ale pogoda mne nenravitsa...sama voda...a dokonca mokra
Rotar...tak taku zavoru som este nejedol...to na tankodrome?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Majo vitaj(super nick)
Majo vitaj(super nick)
Inac ten nick pouzivam vsade aj toho Antonia Guevaru......uz ste ma vyprovokovali totalne...az tak ze som si u BAČU
10 MTB bikerov..co dodat proste super.. pocasie nam fandilo nalada panovala..aj kofola a pivo dobre a zasluzene padlo. Treba opat nieco spravit ...VV (velkonocny vyletik)
Treba nieco spravit jak budze opat pekne.. dašo po lese aspon 70km
Rotar...tak taku zavoru som este nejedol...to na tankodrome?