Kaktusbike Svätojurský MTB maratón 2009 sa bude konať 18.4.2009. Prvou a najzásadnejšou novinkou je zmena miesta štartu a cieľa. Štart preteku bude na námestí vo Svätom Jure a cieľ na futbalovom štadióne. S touto zmenou pripravujeme aj úpravu trás. Hlavným zostavovateľom trasy je víťaz Slovenského pohára v cyklomaratónoch pre r.2008 v kategórii seniorov Miroslav Reingraber.
Pretek bude súčasťou osláv 800.-tého výročia založenia mesta Svätý Jur
okej, takze o desiatej na namesti
pauza urcite bude, ved teraz to bude bez obcerstvovaciek, ved sa nechceme znicit a hlavne, ide sa pohodovym tempom, okej?
Ako som už písal, tak moja účasť stále platí, ale ráno mám ešte niečo vybaviť, tak poprosím k tej desiatej hodine ešte o akademickú pätnásťminútovku. Pokiaľ všetko pôjde ako po masle tak možno ani nebude treba. Díky.
Presne, bežný dážď tej trati vôbec neublíži - je tak suchá, ako nikdy doteraz. A okrem toho sú prognózy na viac ako 2-3 dni vopred úplne nepoužiteľné, takže si stačí počkať čo povie Aladin vo štvrtok večer abo v piatok.
Dakujem vsetkym zucastnenym za bezproblemovy prejazd trate, ktori mohli na vlastne oci vidiet, ze trat je takmer uplne sucha, az na par miest kadial odteka, alebo sa zdrzuje voda.
Ak trosku poprsi, pomoze to zmaknut akurat tym rygolom, ktore su v niektorych castiach od traktorov (lesnej techniky), takze budu este prejazdnejsie
o blato sa nebojim az tak.. keby aj cely piatok prsalo.. teraz 2 tyzdne slnieckuje to je ok, lenze sa nahovno jazdi v dazdi ak bude liat v sobotu cely pretek no nadseny nebudem.. tak ale dufam ze sa to umudri
No sobotny vyjazd bol fajn, clovek aspon vie, co ho bude v sobotu cakat
Len jednu chybicku som asi spravil v trase, kedze som zmenil vase pohodove tempo na moje rekreacne. Od Krkavca som isiel stale rovno podla trasy az som prisiel na krizovatku so zelenym cyklochodnikom. Tam som odbocil doprava po cyklochodniku, ktory neskor krizovala zelena turisticka znacka no a kedze som bol v tychto miestach 1x, tak som nespekuloval a drzal sa zeleneho cyklochodnika a na koniec som skoncil v Limbachu.
Ma sa ist po prichode k zelenej cykloznacke doprava alebo rovno do kopca?
ahoj,
neviem, ci si bol s nami (nemali vsetci menovky), ale po zelenej turistickej znacke nejde, ak si myslel znacenie greenbike maratonu, tak tam je kusok spolocny.
kazdopadne z mapy by to mohlo byt jasnejsie.
Jasne, uz som to zistil. Pred Malym Javornikom som neodbocil z greenbiku chodnika a preto som vysiel v Medvedom udoli v Limbachu. Nevadi, aj tak to bolo fajn. O tyzden bude reparat
NEVIE NIEKTO Z VAS O NEJAKOM UBYTKU PRE 8 LUDI nedaleko startu a hlavne cim lacnejsie ziadny 3 hviezdickovy hotel..... nejaka ubytovna,chata atd ? PROSIM HELP .... je to dost surne PM PM
Nad Sv. Jurom je zrúcanina hradu Biely kameň, kde sa dá pekne prespať v podzemí alebo v stane.
Sa mi zdá, že Ďury zvykol zabezpečovať ubytko pre obmedzený počet ľudí. Niekto sa ti určite ozve.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lagonda, dufam, ze na preteku chybat nebudes
inak, ked sme to prechadzali v nedelu, este stale tam boli kratucke snehove useky!!!
-ja sa tiez velmi tesim, a som zvedavy na zmeny,aj ked som pocul, ze moje oblubene posledne stupanie tam nie je..nevadi budu ine
-labomber aj ja dufam. ze si pomerame svojich bomberov..
-o snehu velmi pochybujemn pri terajsich teplotach..aj ked nic nie je nemozne
Predbezne sa hlasim. A urcite so mnou pride minimalne este jedna osoba (a mozno aj 3).
pauza urcite bude, ved teraz to bude bez obcerstvovaciek, ved sa nechceme znicit a hlavne, ide sa pohodovym tempom, okej?
Ďury, neboj, do tých 2:15h to dáme.
http://www.accuweather.com/world-forecast2.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|SK|LO000|SVATY%20JUR&metric=1
to v piatok narobi blatko a v sobotu uplne zabije..
Ak trosku poprsi, pomoze to zmaknut akurat tym rygolom, ktore su v niektorych castiach od traktorov (lesnej techniky), takze budu este prejazdnejsie
Len jednu chybicku som asi spravil v trase, kedze som zmenil vase pohodove tempo na moje rekreacne. Od Krkavca som isiel stale rovno podla trasy az som prisiel na krizovatku so zelenym cyklochodnikom. Tam som odbocil doprava po cyklochodniku, ktory neskor krizovala zelena turisticka znacka no a kedze som bol v tychto miestach 1x, tak som nespekuloval a drzal sa zeleneho cyklochodnika a na koniec som skoncil v Limbachu.
Ma sa ist po prichode k zelenej cykloznacke doprava alebo rovno do kopca?
neviem, ci si bol s nami (nemali vsetci menovky), ale po zelenej turistickej znacke nejde, ak si myslel znacenie greenbike maratonu, tak tam je kusok spolocny.
kazdopadne z mapy by to mohlo byt jasnejsie.
Sa mi zdá, že Ďury zvykol zabezpečovať ubytko pre obmedzený počet ľudí. Niekto sa ti určite ozve.