Takže: Písal som mail do CK Selinan, ktorá má na starosti ATC Varín.
Predbežne tam máme rezerváciu pre 30 členov do 6. apríla 2009.
Rezerváciu na ubytovanie si bude každý riešiť sám, no bude potrebné sa nejak dať do skupiniek a rodzeliť do zrubov/bungalovov. Bungalov má kapacitu 4 ľudí + možnosť 1 prístelky a v zrube je kapacita rovnako 4 ludia. Cena za jeden bungalov na noc je 33,- € + prístelka stojí 5,- €.
Zrub vyjde 25,- € na noc.
Takže na úvod by som poprosil ľudí, ktorí si chcú záväzne rezervovať ubytovanie, nech sa ozvú do tohto theradu. Ja tu vypíšem zoznam a potom sa nejak rozdelíme a dohodneme na rezervácií s CK.
Predpokladám že v termíne kedy plánujeme stretko nebude problém sa prípadne dodatočne ubytovať, nakoľko sezóna v ATC začína 1. Mája. No najlepšie bude rezervovať si ubytko spoločne. Predbežná rezervácia nám končí v piatok, preto by bolo dobré mať už do piatku zhruba rozmyslené čo a ako.
Za urýchlene prihlasovanie vopred ďakujem.
Viac info:
http://www.autocampingvarin.com/
ZOZNAM UBYTOVANÝCH:
Polo
Gary Fisher
tulenik
PREDBEŽNE:
PINK sakalaka 2x
Dodo a kolko vas pride? mozes aj menovite.
Bolo by dobré, vzhľadom na blížiaci sa termín ozvať sa, kto príde. Ak bude menší počet ľudí, bude sa asi riešiť ubytovanie v penzióne Lystra vo Varíne. Samozrejme ak ubde väčšina súhlasiť.
Ak máte nejaké otázky tak PM ...
Zoznam záujemcov o ubytovanie:
Polo
Gary Fisher
tulenik
Pink skakalka 2x ?
Drotar ?
okrem toho 25 je skalica.. ja by som sa mozno zjavil v sobotu vecer po skalici, a aspon nedelny vyjazd absolvoval.. ale zalezi na pocasi a stave po maratone
je to niečo ako na Slováka 2 jamy... do druhej budú chodiť červíky grcať
Trasy určené sú, nevidím zmysel v ich vyznačovaní v teréne, nakoľko tbudú väčšina domáci. Sobotná trasa začne prvým stúpaním na úroveň cca 700m.n.m. (z 340-tich) Potom sa pôjde viacmenej po hrebeni, postupne sa prejde na jeden singláč ktorý má cca 3 km a zbehneme dole do jednej dediny (Radoľa). Odtiaľ prejdeme lesnou cestou do druhej (Snežnica) a pôjde sa hore takou zvážnicou do Zástrania. Odtiaľ sa dá ísť ešte na známy kopec (najmä u parašutistov) Stránik a zbehne sa dole prejdeme po hrebeni Dubňa do Budatína, odtiaľ predjeme na VD Žilina a nejakých 8 km sa pôjde do Varína (takmer rovina). A potom sa bude piť a podobne
Sobota, myslím že si môžeme dať Chatu pod Suhým, prípadne vymyslím niečo zaujímavé v okolí Strečna. Záleží od chute.
toto si myslel asi na nedelu
No a keby niekto potreboval ísť skôr, hockedy sa môže otočiť a ísť dole.
Predpokladám že väčšina ľudí čo tam bude budú skôr XC, no a AM.EN ákov tam bude zopár, preto sa ťažko rieši niečo pre obé skupiny, keď záujem je taký, aký je. Aj tak si mylsím, že niečo vymyslíme.
Práve pre toto by som bol rád, ak niekto ešte zvažuje účasť a je pravdepodobné že príde, nech sa ozve.