ak na celne nezalezi odporucal by som ti aspon trosk adolozit a kupit avid juicy3, ale s tychto troch by som aspon ja siel do hydrauliky, takze tie alivio, aj ked osobne skusenosti nemam.
synu, ale napr. tie (akože) Alivio, to máš len zadnú!!! prezradím ti tajomstvo... napr. z wiggle máš nad 100 GBP poštovné zdarma a komplet set bude isto nad... a z inglendu sa spravidla oplatí aj vrátane poštovného, ja som len na gaťách ušetril tak 35, a na chráničoch minimálne 50 €... poštovné je totiž asi 15 €
dá sa samozrejme dohodnúť s niekým iným kto ide objednávať, aj ja som tak objednával pre štvoro ľudí
synu, ale napr. tie (akože) Alivio, to máš len zadnú!!! prezradím ti tajomstvo... napr. z wiggle máš nad 100 GBP poštovné zdarma a komplet set bude isto nad... a z inglendu sa spravidla oplatí aj vrátane poštovného, ja som len na gaťách ušetril tak 35, a na chráničoch minimálne 50 €... poštovné je totiž asi 15 €
dá sa samozrejme dohodnúť s niekým iným kto ide objednávať, aj ja som tak objednával pre štvoro ľudí
prepac zabudol som povedat ze ja potrebujem len zadnu
poviem ti jedno hladaj po inzeratoch a mozno sa ti podari najst niaku dobru brzdu zadnu hydru ja som kupil prednu brzdu za 30 ecek a bola iba zavzdusnena nic ine jej neni ......... rozhodni sa ako chces ty...
keby si ides osobne pre tu brzdu tak si ju pekne skontrolujes a ked cosi na nej najdes tak ju nezoberes..... a ked na nej nenajdes nic tak ju zoberes a mas... a ked sa ti po case cosi stane to je uz tvoj problem.... to zalezi podla toho ako snu zaobchadzas a tak...
no sak to ja som ju nahodil v pohode vsetko ide vratim sa zo zjazdu lanko sa vytrhne spoza podlozky doma skontrolujem a je po zavite.... ale spat k temu prosim o radu
Z tohoto za tolko jednoznacne shimano 485. Jadil som ich na starom biku. Linearny nastup a pribudajucim tlakom sa takmer linerne dvihala brzdna sila. Maximalny brzdny ucinok bol tiez dobry a na mna postacujuci. Prehriat sa mi ich nikdy nepodarilo naprik tomu, ze dostavali do tela. Niektore modely mali problem z tesnenim ci uz na pake alebo na prasati, vymena za nove v ramci reklamacie. Na tento rok sa vyrabaju ako 486 a maju opravene chybicky z predoslej serie.
Mx4- kamos jazdi zaradil by som ju na koniec lebo to je priemerna mechanicka brzda.
bb5-ospevovana brzda, je sice lepsia ako mx4 a je aj lepsie nastavitelna ale mam s nou len slabe skusenosti a mozem poveddat ze kamosovi som ju uz neraz nastavoval lebo sa dako rozpada a sama rozladuje.
Nakonec odporucim asi tu hydru 485/486
bb7 dobra volba super ucinnost jednoduchy servis aj pre zaciatocnika.....ak hydra tak si kukni jucinu 3 od avidu alebo deoreckovu....ta sa jednoducho odvzdusnuje aj doma bez naradia len kusok hadisky a je to u avidu su lacnejie platne ako u shimana
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.chainreactioncycles.com/Categories.aspx?CategoryID=580
mechaniky by som dnes už vôbec neriešil a lacné Hayesy staršej generácie tiež nie
prepac zabudol som povedat ze ja potrebujem len zadnu
Mx4- kamos jazdi zaradil by som ju na koniec lebo to je priemerna mechanicka brzda.
bb5-ospevovana brzda, je sice lepsia ako mx4 a je aj lepsie nastavitelna ale mam s nou len slabe skusenosti a mozem poveddat ze kamosovi som ju uz neraz nastavoval lebo sa dako rozpada a sama rozladuje.
Nakonec odporucim asi tu hydru 485/486
ale len set predna zadna
http;//www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=22_35&products_id=1835