Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
v tretrach sa nam za nim zle bezalo ale bajk bol ok a majitel bral kolo pivenka....baj oprety o svoju stolicku doteraz si dava pozor.bajk na 1m od seba
to su otazky...a co takto : kto z vas by ukradol bike? keby vidi niekde odstaveny napr. pekny bighit alebo transition double alebo iny nejaky vas vysnivany bajk a majitela by nebolo nablizku?
ja by som pockal ci pon niekto pride, porozhliadol sa po okoli ci niekde nelezi jeho majitel.. a ked nie, tak by som ho zobral domov... a na druhy den by som isiel na policiu a tam ho odovzdal... nech uz oni najdu majtiela... a nechal by som im moje cislo, aby mi majitel mohol poslat odmenu
ne ne... mne samemu ukradli uz nejake tie bicykle.. i ked nejake som dostal naspat...
takze viem aky je to pocit, ked clovek pride o bike behom chvile...
keby som niekde opusteny našiel nejaky LAPIERRE a nikde ani noha tak by som mozno mal pokusenie aj ja haha ale ten zeleny určite nie,taký už len prestriekať... ale teraz mam DONY TOOBLAR takže kradnut sa nechystam. Musím si na Tooblara dávať pozor aby mi ho nešlohli .Ako maly som mal nervy ked mi brat potiahol bikes a vyparil sa... a ja reku zidem do pivnice ze idem sa vozit a bikes nikde,a toto mi spravil parkrat.. zato by som ruky ťal !!!
Ako môžeš toto vôbec zo srandy napísať? Je to na zamyslenie.
Lapierre,napísal som : by som mozno mal pokusenie. nie: ukradol by som ho.... a to je dost velky rozdiel..ved nemusíš to zase tak prežívať...aj ty maš pokušenie ak vidíš peknu babu..ukradol som len raz dve paradajky a kalerab zo zahrady ale to bol stav nudze lebo som bol na smrt hladny po tom ako som 15 km tlačil bicykel po defekte a po burke a to bolo uz pred nejakymi 15 rokmi a to ešte ani firma Dony Tooblar neexistovala
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale aj tak kazdy za 20tis na tu dobu...
to co mas za j.blu otazku
Dlho som sa modlil aby som od Jeziska dostal bicykel. Az som potom pochopil, ze to tak nechodi. Teraz som si jeden ukradol a modlim sa o odpustenie.
ked som bol maly, tak moj brat mi nechcel pozicat jeho BMXuk... lebo moja bola rozbita...
tak som mu ju ukradol a cely den sa na nej vozil!!!
takze viem aky je to pocit, ked clovek pride o bike behom chvile...
Ako môžeš toto vôbec zo srandy napísať? Je to na zamyslenie.
Lapierre,napísal som : by som mozno mal pokusenie. nie: ukradol by som ho.... a to je dost velky rozdiel..ved nemusíš to zase tak prežívať...aj ty maš pokušenie ak vidíš peknu babu..ukradol som len raz dve paradajky a kalerab zo zahrady ale to bol stav nudze lebo som bol na smrt hladny po tom ako som 15 km tlačil bicykel po defekte a po burke
prilezitost robi zlodeja
ved sa o tom aj Armstrong presvedčil : http://sport.cas.sk/clanok/106482/video-armstrongovi-ukradli-bicykel-nalezcovi-ponuka-odmenu.html