Našiel som TÚTO. Teda s Megarange-om.
Dá sa zohnať aj TU
U rovnomerne odstupňovaných 8-kolových kaziet sa 34z. pastorky nerobia. U takýchto sa bežne robia 30/32 modely.
Nazdar Lapierre , no akurát takúto som mohol kúpiť kedykoľvek , avšak nepasuje mi tam akosi ten Megarange , to odstupňovanie ... Skúsim to prepočítať . Nemyslíš , že je to veľký rozdiel ?
Akurát takúto máme , ide mi však o tie 2 zuby , vieš má to byť na priateľkyn trekingáč , snažím sa o čo najľahčí prevod . Alebo je ešte niaké iné riešenie keď neriešime kondičku ???
Poradte mi prosím .
Práve pre to by som bral 32z. Je lepiše odstupňovaná, no a 34 je niekedy už zbytočne ľahký prevod. Nemyslím, že bude priateľka dávať nejaké extra stojky.
Práve pre to by som bral 32z. Je lepiše odstupňovaná, no a 34 je niekedy už zbytočne ľahký prevod. Nemyslím, že bude priateľka dávať nejaké extra stojky.
No vieš kopce nie su jej silná stránka , mimulú sezónu zjari bola 32 málo .
Akurát takúto máme , ide mi však o tie 2 zuby , vieš má to byť na priateľkyn trekingáč , snažím sa o čo najľahčí prevod .
Trekingove biky maju tusim vacsi pocet zubov na pilach. Daj tam kluky (alebo najmensiu pilu) z horskeho, potom bude mat najlahsi prevod 22 na 32 (resp. 34).
Inak predpokladám že najmenšiu pílu tam máš 22z. Takže ak nie sprav tak, ako píše Palo TT.
Pri kazete máš na výber 3 možnosti:
- 8 kolo 34z > megarange
- 8 kolo 32z > rovnomerne odstupňované
- 9 kolo 34z > rovnomerne odstupňované
Každá z možností má svoje + aj -. Aj tak si mylsím, že ak je prevod 32z a nevládze, tak na 34z to nebude o moc lepšie. Teda vyberal by som z dvoch posledných možností.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dá sa zohnať aj TU
U rovnomerne odstupňovaných 8-kolových kaziet sa 34z. pastorky nerobia. U takýchto sa bežne robia 30/32 modely.
Dá sa zohnať aj TU
Nazdar Lapierre , no akurát takúto som mohol kúpiť kedykoľvek , avšak nepasuje mi tam akosi ten Megarange , to odstupňovanie ... Skúsim to prepočítať . Nemyslíš , že je to veľký rozdiel ?
Akurát takúto máme , ide mi však o tie 2 zuby , vieš má to byť na priateľkyn trekingáč , snažím sa o čo najľahčí prevod . Alebo je ešte niaké iné riešenie keď neriešime kondičku ???
Poradte mi prosím .
No vieš kopce nie su jej silná stránka , mimulú sezónu zjari bola 32 málo .
Lacný peniaz je koľko ?
No a k tomu ešte prirátať 9-kolové redenie sámoška .
Trekingove biky maju tusim vacsi pocet zubov na pilach. Daj tam kluky (alebo najmensiu pilu) z horskeho, potom bude mat najlahsi prevod 22 na 32 (resp. 34).
Pri kazete máš na výber 3 možnosti:
- 8 kolo 34z > megarange
- 8 kolo 32z > rovnomerne odstupňované
- 9 kolo 34z > rovnomerne odstupňované
Každá z možností má svoje + aj -. Aj tak si mylsím, že ak je prevod 32z a nevládze, tak na 34z to nebude o moc lepšie. Teda vyberal by som z dvoch posledných možností.
Posledný príspevok sa necituje!
to urcite nie , čochvíľa máme zásnuby , ale jasné páni , že kľuky som už vymenil za deore 22/32/44 no aj tak je občas v kopcoch problém ...