Kaktusbike Svätojurský MTB maratón 2009 sa bude konať 18.4.2009. Prvou a najzásadnejšou novinkou je zmena miesta štartu a cieľa. Štart preteku bude na námestí vo Svätom Jure a cieľ na futbalovom štadióne. S touto zmenou pripravujeme aj úpravu trás. Hlavným zostavovateľom trasy je víťaz Slovenského pohára v cyklomaratónoch pre r.2008 v kategórii seniorov Miroslav Reingraber.
Pretek bude súčasťou osláv 800.-tého výročia založenia mesta Svätý Jur
no tak som si bol dnes prejsť trať.. teda štart/ciel a cca 30 km, inak trať je super...
štart si myslím že bude dosť "hustý" (tlačenica) ale iné by ma zaujímalo, ako bude riešené parkovanie áut ???
Ano, start bude paradny, ostatne ako aj po minule roky - toto je jeden z najlepsie vyriesenych startov, kde nehrozia ziadne lieviky a pole sa krasne roztaha.
Dury, Schikmo: No ak sa nic nepredvidatelneho neprihodi, tak som tam (priepustku od manzelky mam uz tiez vybavenu).
Jediny problem je, ze mam rozflakany zadny naboj, ale ak sa nepodari oprava, tak ukradnem manzelke zadne kolo ...
A este jeden problem mam ... neviem ci ist celu, ci polovicnu trat ... len neviem si predstavit, ze by som siel polovicnu ... sak to by bola aka nuda
Ako som "kdesi" pocul: na polovicnu idu iba *****i ...
Aaaa ... cez sviatky som sa zoznamil s viacerimi bikermi, tak sa uz tesim, ze sa stretneme vsetci ... ("chalani" z KPHC Turčianske Teplice - fotili ste sa na tanku , ale aj Milan BB? potiahli sme spolu par km z Ihráča na Krahule).
Ano, start bude paradny, ostatne ako aj po minule roky - toto je jeden z najlepsie vyriesenych startov, kde nehrozia ziadne lieviky a pole sa krasne roztaha.
aj ked uprimne povedane riesenie strartu sa mi minuly rok pacilo viac. predsalen je to v tom vinohrade relativne uzke/strme nehovoriac o najazde do terenu hned za vinohradom.
bude sa treba po starte hecnut aby sa dalo vyhnut tlaceniu
To Lagonda:
" ale aj Milan BB? potiahli sme spolu par km z Ihráča na Krahule)."
Tiez som rad, ze som spoznal dalsieho partaka, bolo to celkom rezke tempo na zaver svihu.
Dufam, ze to pocasie v sobotu bude OK, a ze na tohorocnom maratone ma obidu vsetky technicke problemy (Dury a Dudo vedia o com hovorim ).
Takze v sobotu...
Martin ... tak predsa som si dobre pamatal tvoje meno, len ziadneho martinaBB som tu nenasiel, iba Milana, ale dobro uz budem vediet
Inak ti poviem ina haluz ... ta babenka, co som ju akoze potlacil nakoniec bola rodina a ten chalan jej manzel. Par minut po nas prisli hore ku svokrovcom a zacali rozpravat co sa im cestou prihodilo, ako ju niekto cudzi zozadu potlacil a ze ake namakane litka mali a ako dupali ... ...
Martin ... tak predsa som si dobre pamatal tvoje meno, len ziadneho martinaBB som tu nenasiel, iba Milana, ale dobro uz budem vediet
Inak ti poviem ina haluz ... ta babenka, co som ju akoze potlacil nakoniec bola rodina a ten chalan jej manzel. Par minut po nas prisli hore ku svokrovcom a zacali rozpravat co sa im cestou prihodilo, ako ju niekto cudzi zozadu potlacil a ze ake namakane litka mali a ako dupali ... ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na vtipky ta je
štart si myslím že bude dosť "hustý" (tlačenica)
Este dlzim foto zo soboty:
Jediny problem je, ze mam rozflakany zadny naboj, ale ak sa nepodari oprava, tak ukradnem manzelke zadne kolo ...
A este jeden problem mam ... neviem ci ist celu, ci polovicnu trat ... len neviem si predstavit, ze by som siel polovicnu ... sak to by bola aka nuda
Ako som "kdesi" pocul: na polovicnu idu iba *****i ...
Aaaa ... cez sviatky som sa zoznamil s viacerimi bikermi, tak sa uz tesim, ze sa stretneme vsetci ... ("chalani" z KPHC Turčianske Teplice - fotili ste sa na tanku
aj ked uprimne povedane riesenie strartu sa mi minuly rok pacilo viac. predsalen je to v tom vinohrade relativne uzke/strme nehovoriac o najazde do terenu hned za vinohradom.
bude sa treba po starte hecnut aby sa dalo vyhnut tlaceniu
docela sa uz tesim
docela sa uz tesim
TY ides?
len nech sobota je bez dazda..
matt, poznam (ako aj vacsina ludi tu) typka co presiel dve tretiny trate na favorite so sirkou plastov 25mm, takze tvoje slicky budu v pohode
" ale aj Milan BB? potiahli sme spolu par km z Ihráča na Krahule)."
Tiez som rad, ze som spoznal dalsieho partaka, bolo to celkom rezke tempo na zaver svihu.
Dufam, ze to pocasie v sobotu bude OK, a ze na tohorocnom maratone ma obidu vsetky technicke problemy (Dury a Dudo vedia o com hovorim
Takze v sobotu...
Dufam, ze budete mat pekne aby som si mohol aj ja zabikovat sice nie na maratone...
Inak ti poviem ina haluz ... ta babenka, co som ju akoze potlacil nakoniec bola rodina a ten chalan jej manzel. Par minut po nas prisli hore ku svokrovcom a zacali rozpravat co sa im cestou prihodilo, ako ju niekto cudzi zozadu potlacil a ze ake namakane litka mali a ako dupali ...
Inak ti poviem ina haluz ... ta babenka, co som ju akoze potlacil nakoniec bola rodina a ten chalan jej manzel. Par minut po nas prisli hore ku svokrovcom a zacali rozpravat co sa im cestou prihodilo, ako ju niekto cudzi zozadu potlacil a ze ake namakane litka mali a ako dupali ...
Dobreee..., bol som rad, ze z Krahul som to mal uz len dole kopcom
posledny prispevok sa necituje