Pretek bude súčasťou osláv 800.-tého výročia založenia mesta Svätý Jur
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
synátor dočasne prerušil sezonu .....
edit: rezervované .....
trochu požvachlaný, koleno narazené, zopár stehov na ruke .... išiel na odtokový žlab pozdlžne (25 km/hod), bol tam piesok a kamienky ..... výsledok si stačí domyslieť
auch.....
skore uzdravenie prajem...
Len nerozumiem tomu kyslemu ksichtu - ziadne zrazky, teplota 20 stupnov, stupajuci tlak, klesajuci vietor a robis tu z toho kovbojku.
trochu požvachlaný, koleno narazené, zopár stehov na ruke .... išiel na odtokový žlab pozdlžne (25 km/hod), bol tam piesok a kamienky ..... výsledok si stačí domyslieť
Drzim palce druhej najmladsej sratchke (aj tymto dokazal ze patri do klubu)
a to pocasi je este len predbezne ked si pocul pocasie vecer pred spravami nieje take optimisticke ako tie grafy
ja by som jedno vysvetlenie mal, ale nakolko sem chodia aj neskôr narodený tak nemôžem nahlas.
PS: z ústami to niečo spoločné má, ale či sa to dá nazvať plnohodnotné dýchanie ....
kto povedal
Jezus, v sobotu ides na ziletke?
Saldi - ee, najlahsi prevod 39/26 je prilis tazky (chcelo by to trojplacku).
takže k veci páni.
kedže je náš maratón tento rok situovaný do nových priestorov, pridávam sem link na orientačnú mapku s miestom prezentácie, štartu a cieľa.
Jezus, v sobotu ides na ziletke?
co povie Jezus je sice svate, ale v tomto pripade si skutocne budem robit co chcem
Som zaregistrovany na Jursky maraton - lenze som sa rozbil posl vikend a nemozem jazdit
Preto:
Ak by niekto mal zaujem o startovne cislo
PREDAM ZA 12e ako POVODNE..
volajtee 0907330943
Dikes
Marek.
(pisem sms)
(pisem sms)
pockaj - dnes nemam fen
ja ti vecer odpisem