Chlopi sezóna je predodvermi, a ak nechceme,aby nás predbiehali niake "vejúce tričká" je najvyšší čas začať poriadne na sebe makať. Čo robíte pre svoju kondičku???
nooo citim mierne zlepsenie uz sa mi lepsie ohyba,ale este treba makat,budem mat aj karnitin
p.s. najlepšie účinky sú keď makas rano nalacno , je to trosku o psychike , ale da sa to zvladnut .
V kombinácii s L - karnitínom žaručený efekt .
najlepsie 40 min. a viac
p.s. najlepšie účinky sú keď makas rano nalacno , je to trosku o psychike , ale da sa to zvladnut .
V kombinácii s L - karnitínom žaručený efekt . najlepsie 40 min. a viac
po 40 minutach akurat zacnes "palit" svaly.
skor si dat prave tych 40 minut na spalenie cukru v krvi a potom vydrzat este hodku nejest ked uz sa tyrat hladny.
noo neviem moj oblubeny je klasik.tie natiahnute slucky a telicke serpentiny ma moc nebavia..
a sobotu na kaktuse to bude asi mala v tom blataku(mozno) to bude stacit
..... podla pocasia si blata užijete .....ja začinam seriu maratonov - 6.6. Fatranský Maratón a hned brutal 75 km ....výživná trať, bol som minulý rok......inac vcera si bol bikovať s Ďurom??
jo boli sme cez opatovsku na petrovanske luky,machnac vrchol, pohrebeni do omsenia,vyslap na kammenne.pohrebeni nad novu a dole do novej d.na kofolku bola prehanka.potom dom nieco cez 40km...ale vyslapy vyzivne
...my(Bike klub lipany - kupili ma za flašku, tak musim za nich jazdiť) ideme dnes od morového stlpa 3:15 kostol - kubra, kade tade, chata odeva, lučky.
...inac na buduci tyzden planujeme celodenný vyjazd - inovec- kulhan....ale je to v piatok 24.4.2009...viac info hodim do sekcie bikovanie TN
no ja posledné 3 týždne len a len makám v práci , no snáď mi to prinesie osoh dobudúcna , a keď zkompletizujem môj targetík , verím , že sa všetko zmení a konečne začnem šlapať podľa mojích predstáv ako hodinky .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nóóó peknééé , no a čo ako pokračuješ s tým Tvojím pupkom ?
Poradím niečo new ?
najlepsie 40 min. a viac
no neviem, ci takymto sposobom pojde dole "len" tuk...
Čo ti ja viem? Podľa mňa sú správne raňajky veľmi dôležité, resp. obed, ak sa ide poobede. Aj určité vytrávenie. Aspoň u mňa.
najlepsie 40 min. a viac
po 40 minutach akurat zacnes "palit" svaly.
skor si dat prave tych 40 minut na spalenie cukru v krvi a potom vydrzat este hodku nejest ked uz sa tyrat hladny.
pekne
a sobotu na kaktuse to bude asi mala v tom blataku(mozno) to bude stacit
...inac na buduci tyzden planujeme celodenný vyjazd - inovec- kulhan....ale je to v piatok 24.4.2009...viac info hodim do sekcie bikovanie TN
co sa kondicky tyka kym sa nedalo bikovat tak som behaval
teraz sa snazim fachat do kopcov na mtb ,dodava to potrebnu silu na ziletkarske zatahy
A koľko je tam sňahu ???