Kaktusbike Svätojurský MTB maratón 2009 sa bude konať 18.4.2009. Prvou a najzásadnejšou novinkou je zmena miesta štartu a cieľa. Štart preteku bude na námestí vo Svätom Jure a cieľ na futbalovom štadióne. S touto zmenou pripravujeme aj úpravu trás. Hlavným zostavovateľom trasy je víťaz Slovenského pohára v cyklomaratónoch pre r.2008 v kategórii seniorov Miroslav Reingraber.
Pretek bude súčasťou osláv 800.-tého výročia založenia mesta Svätý Jur
Zdravím, pridávam sa k ponuke štartovného, natiahnutý úpon v pravom stehne ma spoľahlivo vyradil. Ak by mal niekto záujem, s najväčšou radosťou ho za 10 € poskytnem (aspoň budem mať v sezóne o jedno DNF menej a to sa oplatí ).
Jj ... tesime tesime ... sak co by to bolo, keby svatojursky bol na suchej trati ... take este nebolo ... v celej dlhej historii .... O desiatej bez dazda ... to bude nadherny maraton ... idealne ... tesim tesim ...
Nestrašte. V piatok trošku zaprší, podvečer trošku viac. No a v sobotu pršať nebude, max. je možné, že bude jemné osvieženie spotenej tváre.
Mám možnosť odviezť 3ks bikerov/iek aj s nádobíčkom. Štartujem na krátkej, tak plánujem prísť do Jura cca 9.00-9.15. Ostať chcem až do konca, tj. do vyhlásenia. Nebudem sa ponáhľať domov. Štartujem z Dlháčov.
dury prihlasil som sa na tvoj maraton aj som zaplatil prevodom na ucet a este nieje na stranke medzi prihlasennymi zelena fajocka ze som zaplatil..prosim over to..dik
Jj ... tesime tesime ... sak co by to bolo, keby svatojursky bol na suchej trati ... take este nebolo ... v celej dlhej historii .... O desiatej bez dazda ... to bude nadherny maraton ... idealne ... tesim tesim ...
jasneeee...tesime sa -a veru,ved sucho tam nikdy nebolo,a aby sme nezabudli este predchvilou bol vsade sneh tak dufam,ze vas to slnko moc nerozmaznalo!...
...ja idem a obetujem sa pre toho kto pojde zamnou,ze mu budem rozrazat kvapky!
...takze verim,ze rok 2007 sa nezopakuje,a ak by to bolo ako min.rok tak to bude parada-ved treba mat zazitok,a nielen byt opaleny! ...takze dury povedz burke nech si pocka na vyhlasenie vysledkov-urcite nieco vyhra-ako minule ..
apropo-trencania-je tu jedno (alebo 2) miesto volne v aute-ozvite sa na tel.0908758406
vsetko dobre dopadne, netreba sa obavat
ja prave vyrazam na trat skontrolovat stav znacenia a aj samotnej trate, takze ak sa mi vecer podari, napisem sem ako to vyzera, mame ale naozaj plne ruky prace, takze casu je malo..
Chcel by som uz len upozornit na to, ze ak sa zaprezentujete dnes ziskate tym nizsie startovne, suveniry, menej stresu zajtra.. Mapka s lokalitou prezentacie je na nasej stranke.
Ak mate na mne nejake otazky, odpoviem az vecer.
ak inde nie, tak sa uvidime na druhej obcerstvovacke:)
o 14:00 idem umyt lucifera aby som pri odvoze nezadrbal autíčko. tak poprosím v Jurovi o peknu neprašnú, nezablatenú trať na cestu späť bike bez umývania
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: predané
ale zas podla toho diagramu ma prsat v noci a rano.. o tej 9-10 by to malo ustat, cize stat na hlavu cez pretek uz by nemuselo..
jasneeee...tesime sa -a veru,ved sucho tam nikdy nebolo,a aby sme nezabudli este predchvilou bol vsade sneh tak dufam,ze vas to slnko moc nerozmaznalo!...
...ja idem a obetujem sa pre toho kto pojde zamnou,ze mu budem rozrazat kvapky!
...takze verim,ze rok 2007 sa nezopakuje,a ak by to bolo ako min.rok tak to bude parada-ved treba mat zazitok,a nielen byt opaleny!
apropo-trencania-je tu jedno (alebo 2) miesto volne v aute-ozvite sa na tel.0908758406
si robia srandu ne? nikde nic len presne od 10-13 prsat?
Ja sa ukazem asi az o rok....(alebo na inom maratone
ja prave vyrazam na trat skontrolovat stav znacenia a aj samotnej trate, takze ak sa mi vecer podari, napisem sem ako to vyzera, mame ale naozaj plne ruky prace, takze casu je malo..
Chcel by som uz len upozornit na to, ze ak sa zaprezentujete dnes ziskate tym nizsie startovne, suveniry, menej stresu zajtra..
Mapka s lokalitou prezentacie je na nasej stranke.
Ak mate na mne nejake otazky, odpoviem az vecer.
ak inde nie, tak sa uvidime na druhej obcerstvovacke:)
aj ked u nas uz je lejacisko.do vecera ma prestat