Kaktusbike Svätojurský MTB maratón 2009 sa bude konať 18.4.2009. Prvou a najzásadnejšou novinkou je zmena miesta štartu a cieľa. Štart preteku bude na námestí vo Svätom Jure a cieľ na futbalovom štadióne. S touto zmenou pripravujeme aj úpravu trás. Hlavným zostavovateľom trasy je víťaz Slovenského pohára v cyklomaratónoch pre r.2008 v kategórii seniorov Miroslav Reingraber.
Pretek bude súčasťou osláv 800.-tého výročia založenia mesta Svätý Jur
Ahojte,
bol som vlani vo Svätom Jure prvý krát.
Bolo fajn ale vravel som si, že raz stačilo.
Nakoniec "sa veci vyvinuli" tak, že som prišiel aj tento rok a veru ani trochu neľutujem.
Modifikovaná trať bola výborná, vďaka Mirko.
Som velmi rad, ze sa vam nase inovacie pacili.
Myslím si, že všetky inovácie boli zároveň podstatným krokom vpred.
Zvlášť oceňujem:
- veľmi rýchlu prezentáciu
- výborne poučený "obslužný personál", ako "lešiemu turistovi" z dlhej sa mi veľmi páčilo, že keď som sa blížil v druhom kole k občerstvovačke, hneď niekto pribehol s dvoma pohármi a nemusel som sa predierať davom niekde k stolu
- chladené nealko pivo v cieli
dakujem vam aj za kritiku, aspon vieme kde, co, a ako vylepsit.
K dokonalosti mi chýbala "vegetariánska alternatíva" obeda (osobne by mi stačil aj syr medzi dvoma chlebmi).
No tak som rad ze som ten polmaraton uspesne zvladol az do ciela, ten nekonecny kopec po starte bol trosku deprimujuci ale vsetko vynahradila prva obcerstvovacka. (aj oci sa obcerstvili ). Aj ked som isiel skor na chvoste pola (pozdravujem "Karpatosa"), tak som nemal problem so znacenim. Prejazdy cez potoky boli fantasticke. Dakujem Turbimu za povzbudenie na mojom kritickom 36 km.
Z mojej strany nemam ziadne negativne vyhrady k preteku.
(akurat skoda, ze som po prijazde do ciela musel utekat frisko na svadobny obrad do BA, ktory som stihol s rezervou 2 minut)
PS Blahozelam minimalne 2 jazdcom, ktori dosli do ciela na 20 kg celopruziakovych bikoch z Tesca.
Ďalší skvelý Svätojurský maratón...
Oproti minulým ročníkom určite zmena k lepšiemu...až na tú stravu...úplne by stačil syr medzi dvoma chlebmi, to je pravda...
Niektoré zjazdy boli ozaj skvelé...ma vytriaslo full-nefull:))
Ako moj prvy maraton to bolo dobre, az na to, ze az po prvu obcerstvovacku som isiel s locknutou vidlou a od druhej s krcami v stehnach.
Ale to bude asi tym, ze trat mala cez 44 km a ja som mal tento rok najazdene tak cca 35 km.
Nevadi, pod 4 hod. som to spravil a to som bol podla vysledkovej listiny lepsi ako jedna Sratchka.
Btw. keby ste niekto nasli foto loosera s cislom 350, tak budem podakovat.
Alena zdravotacka nafotila nejaké obrázky, tak ich preposielam.
S jej hodnotením súhlasím, pripájam postrehy a porovnanie s minulým ročníkom:
- maximálna spokojnosť s miestom štaru a s traťou, aj keď ma dobre vytriasla
- značenie, len raz som intuitívne odbočil a faborka bola až potom, druhýraz som si nebol istý, ale priamy smer bol ten správny - pochvala
- prezentácia bola perfektná, prišli sme však veľmi skoro
- v cieli ma potešilo ako šoféra chladené nealkoholické pivo , ale chlebíček s mäskom by som vymenil za teplé jedlo, suché jedlo mal každý z nás ráno , čo vstávali veľmi skoro a cestovali .
- atmosféra na trati, počas preteku a v cieli VÝBORNÁ .
Vrelá vďaka organizátorom a spomeniem aspoň pár fóristov - turbi-vďaka za fotku a šou na trati, Lívia ZV-vďaka za podporu na trati, Danka a Danica, konnky, matt, filo 18-vďaka za fotku, videl som saldi a asi aj baseho a tmaxa,...
pekne pekne ,aj mne sa pacila trat aj organizacia.dobra atmosfera pred pocas aj po preteku.
aj pivenka mi chutili po80km -5kuskov az som mal lizleeee....
tombola mi usla o 1cislo ..aj co uz hadam nabuduce....
aje este nejake foto s cislom 56 musin najst....a bude vsetko bezchybne
mojich par fotos zavesim zajtra
Chcem sa tiez podakovat organizatorom maratonu. Trat sa mi pacila, znacenie slusne, obcerstvenie tiez, organizacia zvladnuta dost vysoko . Na rok opat
Este dotaz, kde najdem vsetky fotky, co tam fotili?
noooo, napriek tomu, ze som mala uzasne bolesti v bedrovom klbe ze mi slzy do oci prvych 15km tlacilo, tak umiestnenie neni zle . takze ked sa vyliecim - baby bojte sa
.
paradny maratonik, super trat, skoda tych poslednych dvoch kopcov - to je super sito na zaver a v tedy sa da vela ludi paradne predbehnut . ale maximalna spokojnost. Dury 1+.
.
btw vsetci, ktori si skratili trat na konci preteku (vo viniciach) by sa mali zamysliet. napriklad cislo 393 a 288. holt neoplati sa šáliť ked vas niekto vidi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bol som vlani vo Svätom Jure prvý krát.
Bolo fajn ale vravel som si, že raz stačilo.
Nakoniec "sa veci vyvinuli" tak, že som prišiel aj tento rok a veru ani trochu neľutujem.
Modifikovaná trať bola výborná, vďaka Mirko.
Zvlášť oceňujem:
- veľmi rýchlu prezentáciu
- výborne poučený "obslužný personál", ako "lešiemu turistovi" z dlhej sa mi veľmi páčilo, že keď som sa blížil v druhom kole k občerstvovačke, hneď niekto pribehol s dvoma pohármi a nemusel som sa predierať davom niekde k stolu
- chladené nealko pivo v cieli
Výborná akcia, len tak ďalej.
ostatne fotky su veru podarene ale nemasiel som sa ani na jednej
Z mojej strany nemam ziadne negativne vyhrady k preteku.
(akurat skoda, ze som po prijazde do ciela musel utekat frisko na svadobny obrad do BA, ktory som stihol s rezervou 2 minut)
PS Blahozelam minimalne 2 jazdcom, ktori dosli do ciela na 20 kg celopruziakovych bikoch z Tesca.
Stratila som v prvej stvrtine maratonu.
Oproti minulým ročníkom určite zmena k lepšiemu...až na tú stravu...úplne by stačil syr medzi dvoma chlebmi, to je pravda...
Niektoré zjazdy boli ozaj skvelé...ma vytriaslo full-nefull:))
ostatne fotky su veru podarene ale nemasiel som sa ani na jednej
by som si nedovolil Ta skompromitovať s iným bikom ako LaP...
a u mna máš ešte jednu aj ked nie z trate
Ale to bude asi tym, ze trat mala cez 44 km a ja som mal tento rok najazdene tak cca 35 km.
Nevadi, pod 4 hod. som to spravil
Btw. keby ste niekto nasli foto loosera s cislom 350, tak budem podakovat.
S jej hodnotením súhlasím, pripájam postrehy a porovnanie s minulým ročníkom:
- maximálna spokojnosť s miestom štaru a s traťou, aj keď ma dobre vytriasla
- značenie, len raz som intuitívne odbočil a faborka bola až potom, druhýraz som si nebol istý, ale priamy smer bol ten správny - pochvala
- prezentácia bola perfektná, prišli sme však veľmi skoro
- v cieli ma potešilo ako šoféra chladené nealkoholické pivo
- atmosféra na trati, počas preteku a v cieli VÝBORNÁ
Vrelá vďaka organizátorom a spomeniem aspoň pár fóristov - turbi-vďaka za fotku a šou na trati, Lívia ZV-vďaka za podporu na trati, Danka a Danica, konnky, matt, filo 18-vďaka za fotku, videl som saldi a asi aj baseho a tmaxa,...
aj pivenka mi chutili po80km -5kuskov az som mal lizleeee....
tombola mi usla o 1cislo ..aj co uz hadam nabuduce....
aje este nejake foto s cislom 56 musin najst....a bude vsetko bezchybne
mojich par fotos zavesim zajtra
obsluha vypadala teda fakt dobre
Este dotaz, kde najdem vsetky fotky, co tam fotili?
.
paradny maratonik, super trat, skoda tych poslednych dvoch kopcov - to je super sito na zaver a v tedy sa da vela ludi paradne predbehnut
.
btw vsetci, ktori si skratili trat na konci preteku (vo viniciach) by sa mali zamysliet. napriklad cislo 393 a 288. holt neoplati sa šáliť ked vas niekto vidi...