Pretek bude súčasťou osláv 800.-tého výročia založenia mesta Svätý Jur
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
Na krátkej trati, 44km s prevýšením 1300m v hlavnej kategórii aj celkovo kraľovali jazdci Bike Team Bratislava Kostelničák a Škopek. Približne 10 km pred cieľom, keď prechádzali okolo nás vyzerali ako keby neboli na pretekoch ale na ľahkom tréningu - úsmev na tvári, vykecávali, úplná pohoda
HOVADA!!!
a som rada, ze opat po dlhom case som videla zname ale aj nove tvare (4 Danky - Danica, Dana, Missy, Danny + dalsi prislusnici rodiny Paulikovcov
neviem ci uvod mali pripraveny dopredu ale neni uz nahodou v serii len 10 maratonov?
Aspoň mám trochu vykreslenú atmosféru...Náš rodinný zámer bol spáchať cykločudo Devínska 37mička, nakoniec deň aj tak dopadol inak, ale aspoň na záver na Devíne sme sa boli pozrieť...
Ad:Dana
...nikde si sa nenašla? Ja som jednu s Tebou objavila, len neviem, či to je už v cieli alebo občerstvovačka. Modrý vrch, prilba, slnečnice a Scott sa nedá pomýliť.
Ale fotky sú super, hlavne ten brod sa mi páčil, také šialenosti veľmi môžem.
ja som spokojny upne so vsetkym:
0. s Turbiho "zachranym servisom" ala o 5 minut 12 v piatok pred pretekom - dakujem bratku
1. s dorucenim startoveho cisla 40 sekund pred startom a jeho navazovania za vystrelu
2. s hecovanim sa s bukom
3. s trasou a vydrncanymi rukami v rozbitom predposlednom zjazde
4. ze sa tomike napriek pravidelnemu (uz tradicnemu) zraneniu - nezranil vazne
5. s vylihovanim po zavode
dakujeme organizatorom...
Neslubujem, čítaj pozorne.
citát: Na fotky /1051 ks/ odo mňa si počkajte keď ich jurský klub uverejní na svojom webe. Aspoň budú mať väčšiu návštevnosť stránky aj po maratóne. hehe Konec hlásenia.
no a dani toš tá jedna odo mna no vlastne pani L. ked si došla do ciela taka naštartovaná z tých zkracovačov
ty si tam aspon bol