naskytla sa otazka, ze kde by sa malo toto stretnutie konat a akosi sa to utriaslo ku dvom moznostiam a to Varin (kde bolo stretnutie tento rok) a Tajov.
preto by som vas rad poprosil aby ste zahlasovali za moznost kde by ste radsej isli
POPROSIL BY SOM, ABY HLASOVALI IBY TI CO MAJU ZAUJEM SA STRETNUTIA ZUCASTNIT
datum akcie maj-jun 2009
podrobnost sa doriesia az ked bude urcene miesto
Dohodneme sa cez fórum najneskôr v piatok večer.
Lapierrko, vyzerá to, že na sobotu máš konkurenciu
Tak uvidíme, každopádne po šotoline ísť dole by bola škoda.
Co sa tyka zltej a zelenej znacky okolo Jedloviny tak ta je prijemne prejazdna, teda ziadne nove prekazky niesu. (aspon neboli minuly vikend) Akurat koncek rubanou zacina zarastat ale to by zatial nemal byt problem. Tak za mesiac to ale bude neprijemne uz...
Co sa tyka cervenej znacky tak ta ma od sotoliny velmi daleko. Je to miestami riadny padak kamenisty, velmi technicke (narocnejsie ako zelena okolo Jedloviny) ale pomerne kratke. Zaver vie byt zapadany listim a stava sa na kamenistom podklade dost zradny. Pokial bude pekne bude tam pomerne dost turistov. Tento rok som ale na biku za sucha este neabsolvoval, takze realny stav neviem. V januari ale nic nove popadane nebolo.
Inak Lapierre koľko berieš za garážovanie bajkov tento rok
Takže pôjdeme skôr tou žltou/zelenou.
Iceman 10,- € za kus na noc.
o 15:30 sa posnazim dojst na stanicu do varina, aby si tam nestal sam ako kol v plote
Tak uvidíme, každopádne po šotoline ísť dole by bola škoda.
ahojte.ja len ze ked uz pisete o Chate pod Suchym a Jedlovine ja som tam bola asi pred tyzdnom a poslednych 500metrov pod chatou pod suchym bolo este dost snehu a podnim kopec obrovskych kamenov ale cela cesta od Jedloviny az potial bola v pohode zjazdna a nic tam nebolo popadane, tak super sa tade slo
Polo, Risototh a LP pred bungalovom.