Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
-6% Rocky Mountain Instinct Alloy 50 29 bicykel, grey/beige
3 759 €
-6%
MOC 4 699 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
-22% Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná, testovací
3 799 €
-22%
MOC 4 899 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon 4 29 bicykel, jungle green
3 499 €
-12%
MOC 4 849 €
Výpredaj -23% Orbea OIZ M-TEAM XTR 29 bicykel, digital lavender/carbon raw
6 199 €
-23%
MOC 7 999 €
-20% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 999 €
-20%
MOC 5 600 €
triki to asi mysli tak, ze na vidle mas oproti spravnemu cannonu nieco naviac
vdaka zombi za foto.
ma 9 sezon a tesi sa na vase komentare
vdaka zombi za foto.
ma 9 sezon a tesi sa na vase komentare
Vyzerá celkom dobre na svoj vek, je pekný. Akurát ten predstavec sa mi nepáči, pôsobí na mňa staršie ako zvyšok bajku.
a takato?
- predstavec je povodny, sedlovku som vymenil v honbe za -110g.
- aj mne sa zda ze dakedy to robili lepsie. sice som uz na mojom 9 rocnom nieco povymienal aj pre poruchu, ale okrem vidlice ma nic z toho nenastvalo. pricom vidlicu nakoniec predsa len dobra dusa DI2F4Y opravila a funguje na inom bajku.
-ked pocuvam dookola, kolko tie moderne obycajne celoodpruzene bicykle zeru suciastok tak planujem dalsich 9 sezon pridat a srotovat sa nebude. mozno by to este chcelo keramicke rafy, hoci predny je este stale povodny. potom je aj vecko v zlom pocasi v pohode. a viac na mi na jazdenie netreba.
9 rokov vydrzalo: ram, hlavove, predstavec, radenie, brzdy okrem spalikov, prehadzovac,presmykac, predne koleso komplet, zadne okrem rafu, kluky, prevodniky, dokonca aj kazeta! ale ta coskoro celkom umre
- predstavec je povodny, sedlovku som vymenil v honbe za -110g.
- aj mne sa zda ze dakedy to robili lepsie. sice som uz na mojom 9 rocnom nieco povymienal aj pre poruchu, ale okrem vidlice ma nic z toho nenastvalo. pricom vidlicu nakoniec predsa len dobra dusa DI2F4Y opravila a funguje na inom bajku.
-ked pocuvam dookola, kolko tie moderne obycajne celoodpruzene bicykle zeru suciastok tak planujem dalsich 9 sezon pridat a srotovat sa nebude. mozno by to este chcelo keramicke rafy, hoci predny je este stale povodny. potom je aj vecko v zlom pocasi v pohode. a viac na mi na jazdenie netreba.
9 rokov vydrzalo: ram, hlavove, predstavec, radenie, brzdy okrem spalikov, prehadzovac,presmykac, predne koleso komplet, zadne okrem rafu, kluky, prevodniky, dokonca aj kazeta! ale ta coskoro celkom umre
veru moj ma presne 11 rokov dnes som pozeral do zarucneho listu hehe.Za 11 rokov som na nom menil len sedacku,plášte ,reťaze,a samozrejme vidlicu,pretoze tam bola pevna....vsetky loziska mi drzia,tento rok idem akurat vymenit stredovu osku a to je vsetko...kazeta aj pila stale drži...prehadzovačka stale origoš....kostra je chrommolybden a drží ako šlak.Ten bicykel už toho zažil...ešte aspon 5 rokov na nom pokrutim.... ake je tajomstvo životnosti? kazdy rok na koniec sezony rozoberem vsetky ložiska a premažem obyčajnou vazelínou na autá a po každej druhej jazde očistím reťaz a namažem olejom na šijacie stroje
Kto tu nadával na ten olej?
pred cca 11-13 rokmi som mal podobny kellys... ale nizsiu radu. Comp 6000 ... ram to malo robeny ako GT ... tusim sa kvoli tomu aj sudili... bol to fajn bike... stal vtedy 7.000Skk a dost som na nom pojazdil.