Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Dávam po mnohých otázkach odpoveď - v Turskej doline odbočíme v tomto mieste doľava na Zdobiné, kde vedie jedna z veľmi zaujímavých nových častí trás maratónu k Dolnej Rovni a následne k zjazdu Višňovskou dolinou.
TIR- aci!
Na základe viacerich pripomienok, návrhov a samozrejme aj diskusie s TIR-akmi bude táto kategoria preradená na trasu 46km.... Takto by sme radí prilákali väčšie množstvo týchto borcov a tak zväčšili konkurenciu
Psychicky som sa už pripravoval na dlhú, ale túto zmenu podmienok vítam - pravdepodobnosť že prídem do cieľa pred sfúknutím cieľového oblúka sa rapídne zvýšila
Psychicky som sa už pripravoval na dlhú, ale túto zmenu podmienok vítam - pravdepodobnosť že prídem do cieľa pred sfúknutím cieľového oblúka sa rapídne zvýšila
Tento rok bude dlhá trasa BRUTALE o hodne náročnejšia pri svojej dĺžke pre niekoho iba 75 km, ale je tam pridaný voči minulému roku pekný "výživný" úsek Turská dolina - Zdobiné - Dolná Roveň s prevýšením asi 500m.
Terryho rozhodnutie je myslím správne, TIR-áci sa tešia že si s Tebou a Bercom zapretekajú. Dúfam, že už ladíš formu
Formou by som to ešte nenazýval, ale v podstate robím čo sa dá, aby som si nezopakoval pádovo-turistický minulý ročník. Trošku mi len robíš stres s tým množným číslom v prípade TIR-ákov, v zápale siláckych rečí som po okolí rozšíril že konečne dosiahnem TOP 10 umiestnenie, ale akosi sa mi to začína rúcať, ešte aj BERCO sa mi vyhráža ťažkou porážkou (dúfam len, že ako šedá eminencia s prehľadom v prihláškach mi poskytneš aspoň orientačný počet ťažkotonážnikov - aby som mohol vhodne upraviť tie moje kecy)
ja ze sa vyhrazam? nie nie. jasne ze budem rad ak skoncim niekde v popredi, ale tesi ma, ze si zmeriam sily so seberovnymi. neviem sice, kolko je TIR-akov nahlasenych, ale predbezny odhad je 5-7 ludi. teda tych co poznam a viem, ze idu, alebo aspon o tom uvazuju.
Nech si dá nejaké kamienky do vačkov, to sa počíta .
TIR-áci sú vždy najlepšia partia a je s nimi sranda .
Takže ak vážim 65kg a zoberiem si 40kg ruksak budem môcť byť zapísaný do TIR kategórie a vyhrať? Ja len toľko, že osobne sa už neviem dočkať startu a držím palce nech má všetko hladký priebeh. Inak strašné namotávanie v tejto téme /fotky,popisy/ v porovnaní s inými, tu sa človek fakt cíti akoby už maratónil
Dávam po mnohých otázkach odpoveď - v Turskej doline odbočíme v tomto mieste doľava na Zdobiné, kde vedie jedna z veľmi zaujímavých nových častí trás maratónu k Dolnej Rovni a následne k zjazdu Višňovskou dolinou.
Naviažem na fotku zo stránky 74. Nasleduje rampa, ktorá bude počas DEMA FATRANSKÉHO MTB MARATÓNU otvorená a veľmi zaujímavý stupák až k Dolnej Rovni do výšky 950 m n m.
Takže ak vážim 65kg a zoberiem si 40kg ruksak budem môcť byť zapísaný do TIR kategórie a vyhrať?
V prípade prejdenia trate týmto spôsobom dám prilbu dole , pri výhre si pôjdem požičať aj nejaké ďalšie. Mám skúsenosť s oveľa jednoduchšou traťou (22 km/860 m - presun na chatu na Martinských holiach) a oveľa lepším pomerom váha vs. záťaž (100 kg/8 kg), ale ten vplyv na jazdu v zákrutách, v protivetre a v prudkých výšľapoch bol aj tak desivý ...
A inak, strašne sa mi páčia tieto posledné správy - biker + skalky v drese, biker + batoh, biker + bike, ešte zopár podobných a začnem mať pocit že ktokoľvek pod 100 kg je na maratónoch vlastne vo veľkej nevýhode
Tento tyzden - piatok? sobota? sa planuje prejazd celej trasy - vid imrov profil par stran dozadu.
zo ziliny do ziliny - dlzka 100km, mrte nastupane.
tempo bude - no podla zostavy aka sa crta - tak nic pre TIR:D
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na základe viacerich pripomienok, návrhov a samozrejme aj diskusie s TIR-akmi bude táto kategoria preradená na trasu 46km....
Tento rok bude dlhá trasa BRUTALE o hodne náročnejšia pri svojej dĺžke pre niekoho iba 75 km, ale je tam pridaný voči minulému roku pekný "výživný" úsek Turská dolina - Zdobiné - Dolná Roveň s prevýšením asi 500m.
Terryho rozhodnutie je myslím správne, TIR-áci sa tešia že si s Tebou a Bercom zapretekajú. Dúfam, že už ladíš formu
Nech si dá nejaké kamienky do vačkov, to sa počíta
TIR-áci sú vždy najlepšia partia a je s nimi sranda
TIR-áci sú vždy najlepšia partia a je s nimi sranda
Takže ak vážim 65kg a zoberiem si 40kg ruksak budem môcť byť zapísaný do TIR kategórie a vyhrať?
Ak si ten ruksak vezmeš,nedojdeš do cíla
Máš moje slovo ak to prejdeš s tým báglom, že budeš vyhodnotený v TIR
Naviažem na fotku zo stránky 74. Nasleduje rampa, ktorá bude počas DEMA FATRANSKÉHO MTB MARATÓNU otvorená a veľmi zaujímavý stupák až k Dolnej Rovni do výšky 950 m n m.
V prípade prejdenia trate týmto spôsobom dám prilbu dole
A inak, strašne sa mi páčia tieto posledné správy - biker + skalky v drese, biker + batoh, biker + bike, ešte zopár podobných a začnem mať pocit že ktokoľvek pod 100 kg je na maratónoch vlastne vo veľkej nevýhode
ale uz sa tesim...jak sa tam vyjazdim na dlhej trati a pokukam peknu prirodu
zo ziliny do ziliny - dlzka 100km, mrte nastupane.
tempo bude - no podla zostavy aka sa crta - tak nic pre TIR:D
co si tym chcel povedat
co si tym chcel povedat
Tým možno myslel mňa