Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
áno, z Kr. Brodu do Roškoviec vedie asfaltová cesta cez pekné serpentíny, len práve tam je kvalita asfaltu trochu slabšia, ale dá sa ...len potom za Roškovcami neviem ako to tam vyzerá, pozeral som satelitné snímky tak zdá sa že tam je stará asfaltová cesta, ale predpokladám že to bude drsnejší asfalt, ešte som tam nebol. Keď stretnem niekoho z Roškoviec tak sa opýtam. A ty si dnes ako dopadol? Došiel si do Stropkova?
serpentyny mi nevadia,mensia kvalita tiez nie,satelitnym snimkam uz neverim podcicva:o 9.00 sa cestari zacali pripravovat na pracu prvy stupak za malou domasou asi 300m prava strana odfrezovana praca v plnom prude.pustali iba osobne,kamiony odklonene.pod vrchom sa im uz asi nechcelo tak iba sem tam zalepena diera aj to iba priemer vacsi ako 0,5m.mensie ignorovali.dalej nic.ked som vybehol na hlavny tah giraltovce-svidik samy kamion islo mi o usek radoma-sandal-pekna cesta najma koniec,zjazd asfalt.v chotci mi zdravil nejaky dedko na bicykli.v havaji som konecne nasadil mp3.tu mi uz konecne vietor zacal vyhovovat.radvansky kopec rozbity,tiez spravili iba zaciatok a konec.
fíííha tak to si dal zase poriadny okruh...to fakt nemaš tachometer? Som zvedavý koľko km si dal.. a nejaké fotky nedávaš? alebo ty počas výjazdov nefotiš? Tak si toho dnes zažil to je milé keď ten dedko pozdravil, to sa mi páči - správny biker ..Inak na ten Radvanský kopec sa tiež chystám, ale neviem kedy Ja dnes len 22,5 km za necelé 2 hodiny pomalým tempom. Počkal som chlapcov kým prídu zo školy a vybrali sme sa smerom do Vydrani, tam krátka prestávka pri tanku a rozhodli sme sa pokračovať na Danovu. Pri rybníku sme obdivovali ropuchy a neskôr sa išlo ďalej za rybníkom doprava, trochu lesnou cestou potom lesným chodníkom k drevenému zrubu. Užili sme si krátky zjazd lesom a ďalšia zastávka vo Vydrani pri krčme ..ešte som odbehol za dedinu natrhať žihľavu na čaj a išli sme domov.
tachometer ma nezaujima,mam automapu 1cm/1km to mi staci.fotak mam,ale prestal ma zaujimat hned po kupe,zerie strasne baterie.ked sa chystas na Radvan poriadne trenuj na druzstve maju casto pustene psi a nie hociake dnes Trebisov,babka tam ma sestru tak som bol na navsteve.fukal severny tak smerom tam som letel.spat cez nizny hrabovec,strazske..uz som mal dost tych kamionov..
aha a neskušal si nabijatelne baterky? diky za radu, ale nepotešil si ma, ja som odporca takých psov, z celeho srdca neznášam keď na mňa dajaky vybehne, normalne by som to strieľal veď mi tep vybehne určite aspoň na 180 ... tak zase pekny výjazd, ja som dnes sadil zemiaky a zeleninu tak na bike som sa dostal až večer aj to len s mladšími kolegami sme vybehli do lesa pri meste a dali pekný zjazd
nabijatelne prilis drahe a treba nabijacku,dalsie peniaze a tych mam malo toho roku,ale uz som si dnes kupil alkalicke tak zajtra ked niekam vybehnem tak nieco sfotim.vcera:za Kosarovcami maju take rybniky..otvorena brana pustene psy...len som cakal kedy za mnou..inak fajn cesta az po Piskorovce potom stupak,ale zase na druhej strane ten zjazd dnes Detrik sice rozbita cesta od domase aj studnicku som nasiel,ale potom zase paradny zjazd az do Remenin.za obcou pozeram hore pod les a tam sa ruti dole kopcom skoda120 plna romov stahovali drevo z lesa autom a od Hanusoviec po Vranov zase ta husta premavka
tebe sa pri tej Domaši asi pači hmm? ale v pohode, aspoň z bicykla spoznáš kus východného Slovenska ..ja som od dnes v škole tak neviem kedy sa zase dostanem na bike ..posledne 2 dni doma som jazdil len v okolí ML, sobotu som bol v Zbudskom Dlhom tak som si požičal horský bicykel a vybral som sa aspoň do Koškoviec pozrieť ale zase ten vietor fúkal a nemal som ani okuliare tak mi slzili oči - nič príjemné, v nedeľu som sa vybral do Paloty, ale pred dedinou ma otravovala skupinka drzých spoluobčanov vo veku okolo 10 rokov tak som to radšej otočil aby som im nemusel ublížiť (alebo oni mne )
ten vietor uz zacina liezt na nervy aj mne a to som kludas a len tak ma hocico nerozhadze dnes fukal uz od rana a poriadne potiahlo ma do novej sedlice.cesty ok auta ziadne parada.zakon schvalnosti:utorok obchodik v n.sedlici zavrety akurat mi dosla mirinda ta restauracia chcel som ze ju sfotim,ale samy ozran mi tam zavadzal.pri ceste spat to uz bolo o inom-s vetrom.mam prevody 52/12 a nestacili,tocil som na prazdno tak fukalo.v ulici som odbocil(zazrel som znacku-ukrainska statna hranica 2km a kedze som bol na tom s casom ok tak som sa siel pozriet.pod lesom znacka zakaz vjazdu tak som to riskol a tahal dalej,ale stale len kopec a stupanie cesta sise asfalt,ale s obcasnymi vyrezmi(schvalne?)pod vrchom som to vzdal.nechcel som riskovat defekt(aj ked lepenie mam)ale skor aby ma nechytila pohranicna hliadka,len co som zisiel spat uz mi isli oproti...obislo sa to bez problemov.fotky som robil,ale nebavi ma to aj som nevedel co fotit(same stromy,lesy,rozpadnute chatrce)drevene kostoliky ma nezaujimaju.v prislope bol pohreb.dalo sa.
to šteňa je moj osobny trener(nezaujima ho ci vladzem alebo nie,musim 50kg/zadok 70cm vyska.
dnes he-r.kajna-radvan tu som si spomenul na tie roskovce tak som sa siel pozriet cez krasny brod.kopec pekny vela zakrut asfalt obstojny dalej som tahal na roskovce.cez dedinu stale stupak,za asfalt konci.dalej 500m kamenista potom uz iba polna.vyslapal som az hore tam sa cesta zataca do lesa dole kopcom..mokro kolaje to uz nie pre moj cestak tak som to otocil domov cez sukov.takze do bystrej to tade nejde (iba ak na horskom).
ten vietor uz zacina liezt na nervy aj mne a to som kludas
..takže ten hafan na fotke je tvoj tréner čo ťa sprevádza na prechádzkach? No ten kopec za Krásnym Brodom sa mi tiež páči, hlavne tie serpentýny. A z Oľky do Radvani je tiež fajn stúpanie nie? Takže tá cestička za Roškovcami len na horskom? Nevedel som, fakt som tam ešte nebol
ked som sa vracal tak medzi radvanou a volicou som stretol chlapika na biku,ovesany taskami vpredu,vzadu,nosice aj navrchu.hej ten radvansky je tiez pekny kopcek.Pakostov v obci novy asfalt,ale pred a za obcou nieco strasne aka rozbita cesta.posledne dni som toho vela nanajazdil.raz MI raz VT musim totiz hotovit drevo na zimu takze rezem vozim zas rezem stiepam potom ukladam...zajtra konecne nedela dam nieco dlhsie,dufam.skor juzne .
hmm, takže sa nenudiš keď maš teraz robotu s drevom Ja vikendujem na internáte, tak som včerajší pekný deň strávil na brigáde, ale pred večerom som na požičanom trekingovom Olpran-e vyšliapal jeden z najvyšších vrchov pri Nitre - Pyramídu. Neveril som, že to tam s tym bikom "vyleziem" ale išiel som tou menej strmou cestou tak kolesa neprešmykovali aj keď na ňom nie su terenne plašte. Hore bolo pekne len dosť fúkal vietor. Výhľad užasný
ked som sa vracal tak medzi radvanou a volicou som stretol chlapika na biku,ovesany taskami vpredu,vzadu,nosice aj navrchu.hej ten radvansky je tiez pekny kopcek.Pakostov v obci novy asfalt,ale pred a za obcou nieco strasne aka rozbita cesta.posledne dni som toho vela nanajazdil.raz MI raz VT musim totiz hotovit drevo na zimu takze rezem vozim zas rezem stiepam potom ukladam...zajtra konecne nedela dam nieco dlhsie,dufam.skor juzne .
Ahoj ... toho chlapika som aj ja stretaval .,., ale asi niekde v čabinach to bolo .,.,. inak on chodi skoro každy deň smerom na radvaň .,.,.,. musiš nam dať popis možno sme sa aj niekde videli ,.,., aj cez zbudske dlhé často chodíš .,.,., nevideli sme ta tam !? .,.,. napr. asi 18.04 sme boli v zb.dlhom ... bol som fotiť pred burkou za dedinou a nejaky biker tam prechadzal .,., hned sme si spomenuli na teba, ale už bolo neskoro .,.,., aky maš BIKE ?!?
ten bicykel si zasluzi medailu ked az tam vysiel,inak pekny vyhlad a co klieste,neboli? hej jazdim cez dlhe a este budem hlavne cez leto do polska ked budem prechadzat cez ML tak prezvonim.mobil co mam uvedeny vyssie plati(pouzivam ho iba na bicykel cize je zapnuty iba ak som na vyjazde).co sa mi vcera nestalo mal som v plane preskumat zamutov-dubnik(cez les asi do zlatej bane)ale to len ak by sa dalo na mojom cestaku(iba asfalt,aj nekvalitny mi staci)a bohvie naco som myslel zabudol som odbocit doslo mi to az v Soli ale uz sa mi nechcelo vracat tak som slapal do presova tam som nedosiel lebo fukal studeny vietor otocil som to v kapusanoch.dnes sa budem zase hrat z drevom
Tak už asi viem koho ste stretávali, myslím toho cykloturistu s ovesanym bikom, tusim ma nejaky CTM. Ja ho často stretávam v Medzilaborciach a okolí. Sparcus mi asi potvrdí že sa nemýlim a ide o pána Gavulu však?
TO bodka: hej, pochválil som ten Olpran, fakt som neveril že to s nim zvládnem takže som zistil, že žiadny bicykel netreba podceňovať..ale s mojim horakom by som si aspoň zjazd užil no na tých veľkých úzkych kolesách som to radšej neriskoval . Kliešťa som na sebe žiadného nenašiel, ale zato komáre boli neskutočne otravné
no čo je? v okolí Medzilaboriec sa teraz nejazdí?? Ja som 1. mája prešiel časť náučného chodníka Zoborské vrchy pri Nitre na tom crossovom Olprane. Miestami som bajk musel tlačiť alebo aj ťahať hore svahom po kamenistých cestičkách ale dalo sa Spravil som 26,5 km za nejaké 4 hodiny s prestávkami pri rôznych zaujímavostiach (Svoradova jaskýňa, Svoradov prameň, Dražovský kostolík). Fotky dam neskôr, alebo možno niečo napíšem na web medzilaboreckých cyklistov aby ste mali lepšiu predstavu
asi nejazdíí bol som na vylete v argentine (surany za kolajou tak to tam volaju,mam tam rodinu)a potom hore v ZA trocha som tam bicykloval.pekne kopceky sa tam najdu,ovciarisko babkov tu som sratil pedal(dole kopcom,pozicany horsky mal slabe brzdy kym som to ubrzdil ..trvalo kym som ju nasiel pozrel som aj letisko atd..predvcerom som sa vratil stihol som akurat jazdu do sobraniec a vcera do medzilaboriec som ti volal a zase nam to nevyslo to drevo si prekladal ty pri tej bytovke na zaciatku radvane?schvalne som pribrzdil,ale bolo ich tam viac nak neviem.inak nestretol som ziadnych cyklistov iba jednecho mladeho ked som sa vracal z ML hore kopcekom na odbocke cez most do krasneho brodu.si vsimam,ze v poslednej dobe k nam do dedacova zacalo chodit vela turistov aj cyklistov,poslal si sem nejakych alebo zeby tuto stranku pozeral aj niekto iny ako mi dvaja ? zachvilu mas prazdniny tak to tam nejako vydrz kup cestak a beriem ta
serus, no veď tak to aj vyzera že sa nejazdí , ja som už myslel že si sa dakde stratil že nepišeš a ty si bol až v nejakej argentine . Takže si dačo pojazdil na zapade hej? No zase nam nevyšlo stretko, ja som doma 2 dni a z toho som jeden stravil v Radvani a dnes druhy v Zbudskom Dlhom - treba pomôcť rodine Nie, pri tej bytovke sme neboli my to nejaka druha partia. My sme robili v lese smerom na Zbudsku Belú a auto (sivú Thaliu) sme mali odparkované na tej pravotočivej zákrute smerom na HE, to si musel vidieť už z tej roviny pred Radvaňou . Hehe ja som do Dedačova nikoho neposielal tak netušim . A mate tam nejaku zaujímavosť alebo kvôli čomu tam chodia? Ja som v Dedačove ešte nebol tak nepoznam vôbec. Ani neviem kto to tu sleduje okrem môjho brata, spominal som chalanom z partie nech sa zaregistruju ale žiadna ochota z ich strany tak ja nikoho prosiť nebudem, ich vec Ja sa zajtra musim učiť, pondelok cestujem a čakaju ma 3 skušky. Koncom mája a začiatkom júna by som mal mať voľno tak už chcem konečne začať trénovať (nie na Tour de France, ale rad by som už vyskušal mtb maraton )
noo diky diky, mam teraz 2 tyždne čo robiť v škole . Jasne počasie dosť premenlive tak netreba zbytočne riskovať. Ja som dnes pred večerom bol v Poľsku ale len pri kaplnke a prameni za hranicou. V sprievodnom vozidle ma doprevadzala rodinka . Pôvodne sme išli do Paloty na opekačku ale ja som zobral bike aby som si posledny deň doma zajazdil lebo zajtra cestujem do Nitry. Urobil som 30,6 km, a cestou späť som prekonal svoj osobny rychlostný rekord a podarilo sa prekonať 64 km/h...dajak sa nedari viac neviem prečo Bracho ma maximalku tušim cez 74 km/h...no ale trening to bol poriadny, som ponahľal aby ma s autom nemuseli veľa čakať tak som išiel skoro na plný výkon a mal som dosť hlavne stúpanie na hranicu ma zabíjalo, som musel asi v polovici stúpania zliezť z biku lebo som už nevládal ťahať ani na ľahkom prevode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to šteňa je moj osobny trener(nezaujima ho ci vladzem alebo nie,musim
Ahoj
TO bodka: hej, pochválil som ten Olpran, fakt som neveril že to s nim zvládnem
Predsa som si našiel čas a aspoň nejaké fotky a popis trasy som dal na: viewtopic.php?f=7&t=18621&p=274078#p274078