Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
v stredu som bol pozriet Kysacke kesky a nahodou som nasiel zjazdovu trat, az dovtedy som si myslel ze chodite k horarni. Bike som dotlacil len prvemu prudkemu stupaku, nechcelo sa mi tlacit a navyse som mal stareho pevnaka so slikmi, dalej hore som isiel peso, niektore useky su fakt huste. ale aj ten spodok bol na slickoch dos zaujimavy.
Dnes v Slanskych ani stopy po vcerajsom dazdiku aj ked za Oblikom su stopy po riadnom lejaku ale zrejme pred viacerymi dnami. Od naucneho chodnika nad Pavlovcami je celkom nova asfaltka, este nie je uplne dotiahnuta na krizovatku nad Petrovcami, aj hore nad Oblik je novy asfalt aj ked v jednom mieste sa uz ukazuje pokles cesty.
Ja som vcera dal iba Salamander, odvalili sme z chodnika jeden spadnuty strom, prejazdnost je 100% az na to, ze pri "velkych" korenoch sa zlomil strom a nedaju sa teraz korene prejst ... ale inak bolo super
A ty si kto? Este stale byvas v PO ?
Jozi, som rad, ze este "zijes". Vsade je kriza, prace menej, o to viac casu na bike. Iba ty akosi nestihas...
Na to ze je kriza, mam roboty viac nez sa mi paci a casu menej nez sa mi paci ... pravda je, ze zijem, dycham, cez zimu som bol dost chorlavy, ale inak pohoda ... a na bike sa snazim vypadnut furt, ked vyjde cas, ale je pravdou, ze jazdim menej ako minule roky ... ale hadam sa to zmeni
ja zas nemozem 2.5...kuva. No ak nic tak mozme ist aj v nedelu. Ale ten piatok by som to videl zatial realne..spojit to s prijemnym vyjazdom a doladit traily.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kvalitka
Dnes v Slanskych ani stopy po vcerajsom dazdiku aj ked za Oblikom su stopy po riadnom lejaku ale zrejme pred viacerymi dnami. Od naucneho chodnika nad Pavlovcami je celkom nova asfaltka, este nie je uplne dotiahnuta na krizovatku nad Petrovcami, aj hore nad Oblik je novy asfalt aj ked v jednom mieste sa uz ukazuje pokles cesty.
EDIT: o 14.00 pri kostole na odbočke do rnv, budem tam tak 10min, potom idem ďalej
este stale je vela listia semtam
a lapierre papal
http://www.edisk.sk/stahni/77183/v.rar_2.29MB.html
dnes pravdepodobne ak budem mat skym smer Oblik
Jozi, som rad, ze este "zijes". Vsade je kriza, prace menej, o to viac casu na bike. Iba ty akosi nestihas...
Na to ze je kriza, mam roboty viac nez sa mi paci a casu menej nez sa mi paci
dúfam, že na am.ene sa vidíme...
Už teším na vychdnare