no ale dali si fakt zalezat teda.. ziadne ze zhodit, pokazit.. ale totalne rozlamat, a vykopat do posledneho kusu..
toto nebol okoloiduci nasrdeny dochodca..
To nie je o závisti, psychológovia už u malých detí delia psychiku na orientovanú konštruktívne a orientovanú deštruktívne.
Tí prví majú normálne záujmy, niečo zažiť, niečo vytvoriť - pre nich je sranda sa napríklad totálne zničiť na biku. Tí druhí robia bordel a sranda najlepšie začína chlastom a potom roztĺkaním všetkého, na čo sa natrafí.
ale no, je to tak ako tulenik pise proste nasli vase duopje a znicili ho, nic viac nic menej ,vy to zase postavite a snad vam trat vydrzi dlho a ak nie treba ich vymaknut a ...... sak vy viete co
A to som rozmyslal ze volakedy sa tam dojdem pozriet a pojazdit. Polamat ruky takym zvieratam! Typoval by som to na tie lesne kur**y. Je to cista mierena praca, takze je to mierene a koordinovane. Siel by som sa za nimi opytat, ak maju dake doupje, ci o tom nieco nevedia.
UPRIMNU SUSTRAST
Upřímnou soustrast. Znám jen jeden druh zakomplexovaných psychopatů, kteří se pohybují po lesích. Myslím, že se s nimi už každý biker setkal. Přeju hodně úspěchů v nové stavbě!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto nebol okoloiduci nasrdeny dochodca..
a teraz ked uz nemame trat tak by sme si chceli vybavit povolenie o vystavbu. no uvidime co z toho bude. a kolik to koštuje
Tí prví majú normálne záujmy, niečo zažiť, niečo vytvoriť - pre nich je sranda sa napríklad totálne zničiť na biku. Tí druhí robia bordel a sranda najlepšie začína chlastom a potom roztĺkaním všetkého, na čo sa natrafí.
UPRIMNU SUSTRAST
PS: Dones krompac a motyku
mozno niekedy inokedy.
Kliešte a ledlampy na nich !!!