posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 23. 5. 2023 o 22:38
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 22. 5. 2014 o 21:27
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 23. 5. 2023 o 22:38
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 22. 5. 2014 o 21:27
si trosku mimo co s tym maju ostatne maratony...
s tym nema nic organizacia maratonu, alebo si myslis ze dat teraz novy ucet by bolo idealne riesenie?? ja uz neviem vacsina ludi s tym nemala problem!!!!
V ponuke Internetbankingu je kolónka pred účtom ,,predčíslo,, To znamená, že 2137 sa vpíše do tejto kolónky .
Ak tam v ponuke nie je predčíslo tak sa musí číslo účtu napísať aj s pomlčkou do kolónky číslo účtu.
odporucam v pripade nejasnosti kontaktovat Privatbanku!
Privatbanka, a.s.
pobočka / Branch
Janka Kráľa 3
974 01 Banská Bystrica
Tel.: +421 484153569
Fax.: +421 484153475
p.s.
a rob nieco pre ludi, si asi kazdy mysli ze je to zarobok ci co..len tak na okraj mozete tipovat kolko maraton organizacne "kostuje" !
pokuta je 1,20 EUR takze ...
dobre slovina mi nejde ale dnes som si bol prejst tu trat a ten padnuty strom tam dost zavadzia a treba popracovat na znaceni
trať sa značí až dva dni pred maratónom , značenie po skúnostiach od vlani nemá zmysel nakoľko býva ničené.
strom sa ide spíliť v utorok vieme o tom, na počkanie to žiaľ nejde. strom aj pozemok má vlastníka tak...
pozor
[color=#BFFF00]
!!! kancel je v priestore štartu a cieľa už vo štvrtok od 18 hod do 19 -30 hod nakoľko tam chystáme veci je možnosť registrácie !!![/color]
see you
nutny pisomny suhlas zakonneho zastupcu !
trať sa značí až dva dni pred maratónom , značenie po skúnostiach od vlani nemá zmysel nakoľko býva ničené.
strom sa ide spíliť v utorok vieme o tom, na počkanie to žiaľ nejde. strom aj pozemok má vlastníka tak...
pozor
[color=#BFFF00]
!!! kancel je v priestore štartu a cieľa už vo štvrtok od 18 hod do 19 -30 hod nakoľko tam chystáme veci je možnosť registrácie !!![/color]
see you
pekne pekne ale cena za startovne bude v ten stvrtok zvyhodnena ci nie?
naslo by sa u niekoho v aute volne miesto pre cloveka a jeho bike na ceste zo/do Ziliny? Na phm samozrejme rad prispejem.
ktolnik ale no no este by si sa zlakol
ten pôjde so mnou
a suhlas staci slovny ci pisomny
co sa smejes
hej hej len sa pitam lebo chcem ist ten pretek
Úplne chápem, že si z toho rozrušený, asi to bude tvoj prvý pretek. Ale na to tvrdé y v slove pýtam Ťa upozorňujem už druhý krát.Vieš, nemôžeš mať len nadupané v nohách, treba mať aj v hlave, zvlášť zatiaľ v tvojom veku.
hej hej uz dam pokoj ale nieje to môj prvy pretek
cislo uctu dávam s predcislim bez pomlcky a kodu banky. Kod banky ma vlastnu kolonku. Co tak uviest do propozicii jednotny variabilny symbol. no nic, sice sa tu vykrikuje ako je kto neschopny ale do teraz som s uhradou cez internet nemal problem.
dufam ze to nebude mat pokracovanie v piatok...
takze opravuje, nakoniec to preslo s pomlckou, ale rozhodne bez toho kodu banky