Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Dik za vid Majo, este dnes ma vsetko boli:) Holt, najprv si treba vzdy pozriet do coho sa ide skakat uf:) Btw. vcera sme to ukoncili v ozexe asi o 23:00-24:00...nepamatam si. Zopar piv tam bolo.. Plodny den.
Z toho mala co si nafilmoval, perfektna praca. Vdaka.
jak z mála čo nafilmoval? veď jediný z nás stíhal aj bikovať aj natáčať:) zanzo vedela som,že si šikuľla, ale že až taká... ja osobne ti chcem veľmi pekne poďakovať, nebudeš veriť ale toto je prvýkrát v živote, čo som sa videla na videu, nie žeby som nemala doma video zo seba, ale na tie radšej nepozerám, zľakla by som sa) ale mať video z bike..hm...ďakujem pekne)) toto video budem pozerať do smrti,ani ho nevymažem,sľubujem:) máš u mňa to 3 pivo, ktorého si sa dobrovoľne vzdal na Čergove pre pokoj tvojich spolubikerov:) ak by si ho bol vypil boli by ťa rozniesli v zuboch:)
Pred rokom som cergov tocil ja. Objavil som sa tam aspon sporadicky. Mohlo nas to napadnut aj teraz. Mohol si sa tam kdesi objavit aj Ty. Aj ja dakujem za super videjko. Vzdavam hold aj Robke. Moja poklona.
robka, pivo nekupuj, šetri na prilbu, čo ťa na ňu chlapi nahovárali... vidím však, že zatiaľ neúspešne...
týmto sa chcem ospravedlniť všetkým,ktorí sa snažili primäť ma k tomu,aby som nosila prilbu a nepodarilo sa im to..problém nie je vo vás,ale vo mne....ja viem,som stratený prípad.....ale keď še nedá,ta še nedá...
Asi by sme ta mali niekedy niekde opatrne zlozit - tak aby to bolo bez nasledkov len trocha zabolelo. Aby si uverila. Ved ver aspon dospelym ak nechces verit tym pubertakom.
Asi by sme ta mali niekedy niekde opatrne zlozit - tak aby to bolo bez nasledkov len trocha zabolelo. Aby si uverila. Ved ver aspon dospelym ak nechces verit tym pubertakom.
pištik,to ozaj nemusíte, viem čo je to otras mozgu, zlomený nos a byť v bezvedomí...zažila som to po páde z bike a bez prilby pred 3 rokmi.....preto vravím,že som stratený prípad...a tak isto chápem,ak niekto nechce so mnou bikovať bez prilby....a tým,ktorí so mnou bikujú aj bez prilby ďakujem....
a tým,ktorí so mnou bikujú aj bez prilby ďakujem....
Bikuju ale s akym strachom o tvoje zdravie. Ale zase si dospela osoba tak viem ,ze sa spravas na biku bezpecne, hoci prilba ti na bezpecnosti iba prida. Ale..........
Bikuju ale s akym strachom o tvoje zdravie. Ale zase si dospela osoba tak viem ,ze sa spravas na biku bezpecne, hoci prilba ti na bezpecnosti iba prida. Ale..........
ďakujem Drocik pekne..ja neviem,čo viac k tomu dodať....
Niektory ludia sa ucia na chybach inych a niektory ani na svojich co uz, nie som tu na moralizovanie.
Tiez som v minulosti(davno:) nenosil prilbu na vyjazdy kde som to neplanoval nijak hrotit a len tak sa vozit. Ale nezalezi len na technike jazdy a predvidavosti, moze sa pritrafit technicka porucha alebo nejake vonkajsie okolnosti. A prilba minimalne zmierni nasledky. Hlavne ked sa jazdi narocny teren. Clovek sa spolieha na kus materialu pod sebou a ten moze vypovedat sluzbu. prasknute rajdy, tiger na prednom kolese vo velkej rychlosti, zlomeny krk vidly....
Keďže som sa nemohol zúčastniť prechodu Čergovským hrebeňom v nedeľu, rád by som si akciu zopakoval trebárs v dvojke počas tohto predĺženého víkendu (piatok, (sobota), nedeľa). Hľadám niekoho, kto nejde na AM-EN a pridal by sa (Racho?).
Nemozem odpovedat za Racha, ale on s nami v nedelu na Cergove bol. Mozno si to da este raz.
Info pre vsetkych, co sa chystaju na AM.EN:
Po vcerajsom preskumani casti slanskych ciest konstatujem, ze je tu extremne sucho. Tak prasny amen snad este nikdy nebol, takze nezabudnut na mazadla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jak z mála čo nafilmoval? veď jediný z nás stíhal aj bikovať aj natáčať:) zanzo vedela som,že si šikuľla, ale že až taká...
jej ďakujem pekne, potešilo to:) aj tebe kúpim pivo:)
ďalšie vence, ovácie, darčekové koše neprijímam, zbankrotovala by som na pivách:) a ja mám malý plat, predsa je len kríza na Slovensku:)
týmto sa chcem ospravedlniť všetkým,ktorí sa snažili primäť ma k tomu,aby som nosila prilbu a nepodarilo sa im to..problém nie je vo vás,ale vo mne....ja viem,som stratený prípad.....ale keď še nedá,ta še nedá...
pištik,to ozaj nemusíte, viem čo je to otras mozgu, zlomený nos a byť v bezvedomí...zažila som to po páde z bike a bez prilby pred 3 rokmi.....preto vravím,že som stratený prípad...a tak isto chápem,ak niekto nechce so mnou bikovať bez prilby....a tým,ktorí so mnou bikujú aj bez prilby ďakujem....
ďakujem Drocik pekne..ja neviem,čo viac k tomu dodať....
Tiez som v minulosti(davno:) nenosil prilbu na vyjazdy kde som to neplanoval nijak hrotit a len tak sa vozit. Ale nezalezi len na technike jazdy a predvidavosti, moze sa pritrafit technicka porucha alebo nejake vonkajsie okolnosti. A prilba minimalne zmierni nasledky. Hlavne ked sa jazdi narocny teren. Clovek sa spolieha na kus materialu pod sebou a ten moze vypovedat sluzbu. prasknute rajdy, tiger na prednom kolese vo velkej rychlosti, zlomeny krk vidly....
http://www.sendspace.com/file/0orj6p
nemate to este niekde inde uploadnute, mne v kuse pise : Sorry, the free service is at full capacity.
Info pre vsetkych, co sa chystaju na AM.EN:
Po vcerajsom preskumani casti slanskych ciest konstatujem, ze je tu extremne sucho. Tak prasny amen snad este nikdy nebol, takze nezabudnut na mazadla.