Ak niekto dava nestandardne cislo uctu, ktore sa neda zaplatit tym najprimitivnejsim sposobom, tak by mohol napisat navod na dva riadky ako to zaplatit bezkonfliktne.
Tento problem s predcislim vyriesila VUB uz davno tak, ze jednoducho ciarky zrusili. Je ale neseriozne od banky, ked si za opravu predcislia uctuje poplatky a nepouziva standardne cisla uctov ako väcsina bank. Co je to vobec za banka ? Okrem tohto pripadu som sa z ich pobockou nikde nestretol. Verim ,ze aj napriek tomuto problemu a nedorozumeniu nesposobeneho organizatorom a ani ucastnikmi maratonu, registracia prebehne rychlo a hladko.
je to banka poskutujuca privatne bankovnictvo .. cize len velky klienti a firmy ... ale s o to lepsim servisom ;-] nieco podobne ako ING hmm alebo J&T .. je tu takych viac
vazeni debata o pomlcke, verte ze riesim zavaznejsie problemy, zial nemozem banke urcit za pochodu co ma a co nema!!!!pochopte.. a tvorit slohove prace ..tak prosim dokazte sa cez to preniest!
Ak niekto dava nestandardne cislo uctu, ktore sa neda zaplatit tym najprimitivnejsim sposobom, tak by mohol napisat navod na dva riadky ako to zaplatit bezkonfliktne.
okej dakujem za navod:)..nie som korporativny bankar a v propozicah je to uvedene ako to len neekonom dokazal napisat...to su propzicie nie slohove cvicenie..kto sa pyta sa aj dozvie, niektori nemali problem zavolat ci napisat a bolo...))
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napr:
POZOR, moze sa vyskytnut problem s zadavanim cisla uctu do inet bankingu, v pripade ze na to narazite, pozrite si prosim vas tuto stranku, bod 4.
http://www.csob.sk/velka-korporatna-klientela-predcislie-bezneho-uctu.aspx
A bolo by po snad po problemoch.
A este aj ta gramatika za nic nestoji
ze sa maka doklada aj toto foto
http://www.ckwitzenmann.sk/galeria_cyklo_mtb.html?show=04-05-2009-mtb-brigada
dalej kritici, nadsenci a vlastne vsetci priatelia!!!
oznam: hlavná cena v tombole 3 automobily KIA na týždeň
Sponzor KIA motors a Motor-Car B.Bystrica
Napr:
POZOR, moze sa vyskytnut problem s zadavanim cisla uctu do inet bankingu, v pripade ze na to narazite, pozrite si prosim vas tuto stranku, bod 4.
http://www.csob.sk/velka-korporatna-klientela-predcislie-bezneho-uctu.aspx
A bolo by po snad po problemoch.
okej dakujem za navod:)..nie som korporativny bankar a v propozicah je to uvedene ako to len neekonom dokazal napisat...to su propzicie nie slohove cvicenie..kto sa pyta sa aj dozvie, niektori nemali problem zavolat ci napisat a bolo...
A ta cena v tombole - tak to je super, to tu este nebolo!
A ta cena v tombole - tak to je super, to tu este nebolo!
-tak v piatok berem domov Kiu, ale na buduci rok vybavte ako hl. cenu nejaku Meridu 96, alebo karbonoveho E*****
pre istotu pozorne pozrite propozicie:
http://www.ckwitzenmann.sk/vlko-hron.html
+dolezite
Prezentacia mozna aj vo stvrtok od 18-00 do 19-30 +- ako moznost vyhnut sa rannym radom, nakolko p. Teplicky uz bude pritomny!
fajn vyzva do bitky
mirec vies kde ladievam ja tak sa pridaj:) aj dako pomohlo ci co..dneska sturec osobak:)