no neviem ako na tom budes s povinnostami pred pretekom, ale mohli by sme zajst do pivnice na jedno, dve, tri atd... ale ja musim ist este po cislo a zaplatit do Vlkanovej lebo SA NEDA PLATIT KVOLI POMLCKEEEEEEEEEEEE
teda dufam ze som teraz nikoho neurazil, ale neodpustil som si. ak ano tak sorry...
no neviem ako na tom budes s povinnostami pred pretekom, ale mohli by sme zajst do pivnice na jedno, dve, tri atd... ale ja musim ist este po cislo a zaplatit do Vlkanovej lebo SA NEDA PLATIT KVOLI POMLCKEEEEEEEEEEEE
teda dufam ze som teraz nikoho neurazil, ale neodpustil som si. ak ano tak sorry...
ale da netrep 90 percent ludi to zvladlo zvladnes aj ty. je to predcislie a da sa to v pohode. ja s tym nepsravim nic ked to tak banka ma a ludia to spravne nevyplnia..ty betar..
poprsalo jemne akurat, aby nebol prach.. fajn... dneska znacenie, zajtra vapno atd... maka sa najma chlapci z TJ vibrama velmi pomahaju. vecer kancel!!!vid propozicie
asi si to uz neprecitas ;-] ale ak nahodou .. tak o 11tej vyraza janka z prace a cestou ma nalodi smer BB ;-] cize ak chces mozes dost k banke aj ty ;-] a vezneme ta
Ladies getlemanos a ti druhi ako chcete ..vycasilo sa, slniecko, vcerajsi dzad to kus navlhcil..dneska vapno a ine... zabalte sypačky, formu a dobru naladu na prijemne straveny den..Omyly a chyby prepáčte, snahy sú maximalistické..... v pohode na štarte, zdraví a spokojní v cieli. ahoj na BBB VlkoHrone
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale da netrep 90 percent ludi to zvladlo zvladnes aj ty. je to predcislie a da sa to v pohode. ja s tym nepsravim nic ked to tak banka ma a ludia to spravne nevyplnia..ty betar..
no skola bankovnictva nie??? ved to mate zdarma k startovnemu, ja neviem co sa ludia stazuju a aobuvaju, aj na maturite je vies nevies a finito benito
radsej by som zasiel niekde kde je nejaka teraska aby som mohol ist prevetrat tatosa pred maratonom
poprsalo jemne akurat, aby nebol prach.. fajn... dneska znacenie, zajtra vapno atd... maka sa najma chlapci z TJ vibrama velmi pomahaju. vecer kancel!!!vid propozicie
http://www.shmu.sk/sk/?page=1#tab
model aladin
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram#tab
je to well