Jaaaaaaaaaaaaaaaj dik všetkým za blahoželanie A dnes sorry za meškanie ale dobre sme to stihli aj tak keby sme išli skorej dluchše by sme v karčme šedzeli ale ne bolo perfektne bomba ludze bomba výjazd bomba oslava super len škoda že nemam kabel od mobilu bo by som tu rafal foto jednu za druhu dneska krása. Včera na ceste nejakých 46 km Hamra , Kamenica, Valaškovce a späť sam partia ale dobre a dnes nejakých 24 ale parada.Hamra, Civka, Valaškovce, Vysielač a dole. Ondro perfekné foto aj perfekný komentár. V tom potočku stojime presne na strelnici ešte že je nedela Ander tiež good foto vystižné
Všetko naj Johnky k narodkam, vela zdravia, stastia a vela km na bikeu.
No dnesny vyjazdik mozem len cichucko zavidiet, vidim ze trasa super..ja sa este liecim a zotavujem zo sobotnajsej zabavy..dufam ze na buduci tyzden opat nieco vymyslime a pojde hojne ludi.
Všetko naj Johnky k narodkam, vela zdravia, stastia a vela km na bikeu.
No dnesny vyjazdik mozem len cichucko zavidiet, vidim ze trasa super..ja sa este liecim a zotavujem zo sobotnajsej zabavy..dufam ze na buduci tyzden opat nieco vymyslime a pojde hojne ludi.
Tož zakaz no my sme tam mfurt v tu spravnu chvilu kedy sme tam iko -gnito... Inač tam paradne bicyglovane-jak s knižky,jak tecnika vo vyšlapoch-tak technika v zjazdoch... pred prirodu rešpekt jak še patri-ozaj
No chlapi ako to tu nezavisle sledujem tak ste tam riadna bike banda na cele s Ondrejom a Jonym. Zoberte lyze na chrbat sadnut na bike a pod ho na lyzovacku este sa da. Cau Igor
Ondrej pekne fotky sa ti dari robit a ten šutroidny výšľap mi silno pripomina Zelene pleso v Tatrach. Paráááááááááááááda. Johny a šicko najsamľepše k narodzeninam naj ce hlava neboľi od učeňa a koľena od kruceňa
Zdravím chalani ....inac aby som nezabudol vsekto naj Johny, aj ked som to uz pisal a dal volake fotky, no volako mi to neprijalo...ale to neriesim... chcel by som dat teraz cez vikend Vinansky hrad.. .este som tam nebol... co vy nato sli by ste???... boli by aspon krasne fotecky
No jo MAJO určite niečo dáme -lebo je predlženy výkend no na ten hrad určite nescem drtit asfalt na MTB-čku,určite by som to riešil popod Vihorlat po kamenistej ,kde ste určite ešte neboly a je tam super zjazd ,vynde sa medzi Jovsov a Kamienkou-potom cez Ptičie na Pirnag a zjazd do Vinneho-no naspet popod les cez Kamenicu do Hamroch smer tradičny penzion a domu...hi-hi
No serus brouzer pekne foto co ši nesfotil partiu? Diki všetkým ešte raz. No na ten Viniansky hrad sme už dali s Anderom bojovu poradu tak ak bude počasie tak v nedelu určite.A v piatok sa určite pôjde na Oko na pifko cez Tri table tak ako vždy stretavka v Hamroch čafte
Nazdarek zdravím všetkych čo su prítomny-zajtra stretavka pred Kaktus -servisom o 10:00,na Hamre 10:30-ide sa na pivko na Morske oko a ešte niečo čenzo -určite dáme... Kto sa prida určite nebude lutovat...
nazdárek mame sa fajn keď každy skoro den bajkujeme. Dnes slávna štvorka Ondrej Bača, Matúš C, Mišo a ja. Dnes to dalo nejakých 25 km Hamra, Podstavka, Tri Table, Veľke oko, Male oko a späť, no Good am very very good
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
serus Ondro to je na Valaškovcoch ( VIP Zakaz)
Ander s totu poslednu fotku ši me pobavil a ten vystižný názov
no jo škoda že si nebol chybali nejake tigriki
to je tiež na valaškovcoch ale ticho