Polo, Gary, Kami, Lapaloma endame azjtra solocny odchod do Hronseku na nejaku 8:30 rano? Zraz 8:30 pri ESC a potom sa tavime po Pola v radvani co vy na to?
Bolo fajn,dobry pretek dobre znacenie.Rychly dali sme si pekne do tela.Aj prachu sme sa napapali.Teda aspon na zaciatku.Ponozky sedia,diar sa hodi.Organizacia v pohode jedlo bolo fajn len ta omacka mi neurobila radost.Tie tety sa aj tak namakali v kuchyni.Mam ale jednu vycitku v usporiadatelom,pri dojazde sa motali deti na bicykloch pred cielom a prijazde do neho len tak tak sme ich nezrazili a ledva sa vyhli.Viem mali sa postarat hlavne rodicia,ale viete niektori su lahostajni.Takze znamka odo mna za 1 za preteky a minuska za bezpecnost dojazd do ciela.
Bolo fajn,dobry pretek dobre znacenie.Rychly dali sme si pekne do tela.Aj prachu sme sa napapali.Teda aspon na zaciatku.Ponozky sedia,diar sa hodi.Organizacia v pohode jedlo bolo fajn len ta omacka mi neurobila radost.Tie tety sa aj tak namakali v kuchyni.Mam ale jednu vycitku v usporiadatelom,pri dojazde sa motali deti na bicykloch pred cielom a prijazde do neho len tak tak sme ich nezrazili a ledva sa vyhli.Viem mali sa postarat hlavne rodicia,ale viete niektori su lahostajni.Takze znamka odo mna za 1 za preteky a minuska za bezpecnost dojazd do ciela.
keby len deti, ja som to v cielovej rovinke este celkom slusne rozbehol (povzbudzovala nejaka fakt ze kocka:d) , v cieli som mal nejako na tachaci 42kmh a nejaky dement na meride meter za cielovou "paskou" sa rozhodol ist napriec cielom. musel som byt velmi hruby aby dement pochopil ze ma uhnut...mohol to byt velmi skaredy pad a jak by som sa pozbieral tak by som mu tu meridu asi roztrhal v zuboch:D
a inak...pekny maraton, organizacia na dvojku (predsa len cakat na jedlo 40 minut:( ), inak vsetko bez chyby.(aj ked na trase bolo jedno miesto, kde som skoro vyletel z neoznacenej zakruty)
co sa tyka trasy - od okruhov sa moc ocakavat neda, chybali mi kopce, tieto brdky nie su moc pre mna, sli sa bomby od zaciatku do konca - ale to mi asi aj celkom vyhovovalo.
Dnes parada. Trat taka hrackarska, som sa bavil ako male decko. Organizacia super, az na ten vydaj stravy, co tu uz niekto spominal. Davam jednotku.
Musim sa ale ospravedlnit jednej dame, ktoru som nechtiac trafil kusok po starte polovicnej trate na tom prvom prudsom zjazde. Som sa nestihol osobne, tak aspon takto. Dufam, zi to precitas. A ak si ma pamatas, najblizsie mi povedz a pozyvam ta na pivko/kofolu. Na ospravedlnenie. Snad to tvoj sportovy vykon a zazitok nijako neovplyvnilo...
Inak paradne okolie tam mate okolo tej Banskej Bystrice.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak toto uz hej
mimi; zajtra ta 8:30 +/- cakam
ak by som chcel GPS-mapu, chcle by som vela? má ju niekto?
keby len deti, ja som to v cielovej rovinke este celkom slusne rozbehol (povzbudzovala nejaka fakt ze kocka:d) , v cieli som mal nejako na tachaci 42kmh a nejaky dement na meride meter za cielovou "paskou" sa rozhodol ist napriec cielom. musel som byt velmi hruby aby dement pochopil ze ma uhnut...mohol to byt velmi skaredy pad a jak by som sa pozbieral tak by som mu tu meridu asi roztrhal v zuboch:D
a inak...pekny maraton, organizacia na dvojku (predsa len cakat na jedlo 40 minut:( ), inak vsetko bez chyby.(aj ked na trase bolo jedno miesto, kde som skoro vyletel z neoznacenej zakruty)
co sa tyka trasy - od okruhov sa moc ocakavat neda, chybali mi kopce, tieto brdky nie su moc pre mna, sli sa bomby od zaciatku do konca - ale to mi asi aj celkom vyhovovalo.
Musim sa ale ospravedlnit jednej dame, ktoru som nechtiac trafil kusok po starte polovicnej trate na tom prvom prudsom zjazde. Som sa nestihol osobne, tak aspon takto. Dufam, zi to precitas. A ak si ma pamatas, najblizsie mi povedz a pozyvam ta na pivko/kofolu. Na ospravedlnenie. Snad to tvoj sportovy vykon a zazitok nijako neovplyvnilo...
Inak paradne okolie tam mate okolo tej Banskej Bystrice.