Tož dnešny vyjazdik bol -taka pohodička 4ks skvelych bikeroch bol to trošku slabši odvar než zvikneme jazdievat no aj tak PARADIčKA no perfektny na technicke výšlapy a zjazdíky-chalani si to istotne vychutnali...hi-hi vydalo to v mojom podaní nejakých 34 km. MatuškoC dík že si došiel aspon si si trošku zaspomínal na stare dobre časi-dúfam že si sa nenudil a že to využiješ a že s nami dáš niečo aj v nedelu-budeme sa tešit
Tak zajtra kto by mal zaujem tak o 10:00 pred Kaktus servisom,ide sa smer do Z. Hamroch potom popod Vihorlat po kamenistej popod Jovsu do Vinneho-Viniansky hrad a spet cez Pirnag,Ptičie do Kamienky,Kamenice popod les do Z. Hamroch,penzion pifko a domu...nič zložite-prevažne lesne asfaltky Ludze poce fajne budze
No dnešny vyjazdik bol ozaj vinikajúci-nič taške no predsa bolo fajn,hoci slabšia účast no 7statočných je GOOD partia sú to tvrdí chlapi a vysporiadaju sa so všetkým V mojom podaní to vydalo 99 kiláčov ,no super akcijka
Nazdárek no dnes to bola riadna akcia. Sedem statočných Onder, Ondrobiker, Čegevara, Palino, Mišo,Maťo a ja, Dalo to nejakých 95 km. Trasa Hamra, Civka, popod vihorlat ta sme stretli diviakoch s mladými. potom popod Rakovský kameň smerom na Jovsu, Pirnag Vinianske jazero, Viniansky hrad, Porúbka, Pťičie, a Snina. Len trochu sme odbočili od trasi kôli času. Inak by sme prišli rozobraty na šrubky Ale v pohoďke. Teším sa aj na dalšie výjazdy zo super partiou. vyberám foto.
Ja len ze sa to dobre cita tie vase komentare. Liptaci, Oravaci a Blavaci tomu urcite nerozumia U nas trosku sprchlo a uz je vonku klud. Tak nech vam to dupe a dufam ze v Kosiciach sa uvidime na maratone.
paráda chlapci, fajny vylet ste si urobili
Jonsak ta ty chceš prekročit 90-ku mimo obce či jak? Ja som dnes išiel 64,2 km/h z kopca a viac sa dajak nedalo
paráda chlapci, fajny vylet ste si urobili
Jonsak ta ty chceš prekročit 90-ku mimo obce či jak? Ja som dnes išiel 64,2 km/h z kopca a viac sa dajak nedalo
at v obci len 50 mi sme boli mimo obce a treba poridny kopec na taku rýchlosť. Na jednom sme mali 80,5 no a na druhom 84,6 teľo vydalo. Keby neboli zakruty ta aj vecej ale šmersc v očoch. Drotár tohto roku sa na Košickým nezúčastním lebo ideme zo školy na splav Tisy do južných susedov. Ale na Porač sa chystám tak tam sa pošpanujeme nie?
ondrej, ak by sa volil manekýn fóra, bol by si jasným víťazom z tých fotiek čo si tu dával od začiatku roka som ti napočítal min. 5 rôznych prilieb, asi 10 rôznych dresov a kraťasov, vestičiek, k tomu ešte kopec návlekov na ruky, nohy, tretry, rukavíc....a že na východe sa zle žije...
ondrej, ak by sa volil manekýn fóra, bol by si jasným víťazom z tých fotiek čo si tu dával od začiatku roka som ti napočítal min. 5 rôznych prilieb, asi 10 rôznych dresov a kraťasov, vestičiek, k tomu ešte kopec návlekov na ruky, nohy, tretry, rukavíc....a že na východe sa zle žije...
Ha ha ha ze vraj manekyn...ten nas vsetkych strci kedy kolvek do vrecka...nie lenze ma image, ale aj vydrz...vcera nas rozniesli aj Johnym na kopyta
No Ander by zaobliekol jedenu čatu. No kto s čim robí tak má a Ader s tým žije. Urobte nejakúm súťaž manekín fora, žeby mal o dres vecej
Zdar.Tak včera bola otchen chorosaya puť(Ander,vraj pohodička ..a dali sme vecej vyškovych metrov jak dlžkovych,,lem hore dolu...a zaš hore dolu )Ale ne ne bolo to super...konečne sme dali plnu trasu (asi 95 km ..tie udaje na compiuteroch še kus odlišuju...)na bikoch..žadne tlačene na pešo Johny nechval še s tou maximalkou ,ja som išiel 71km a to iba na prednym kolese (jedno naščepene rebro hore dolu)fota ste podavali,tak ja iba ako že ne som lenivy.pridam dva...Ahoj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jonsak ta ty chceš prekročit 90-ku mimo obce či jak?
Jonsak ta ty chceš prekročit 90-ku mimo obce či jak?
at v obci len 50 mi sme boli mimo obce a treba poridny kopec na taku rýchlosť. Na jednom sme mali 80,5 no a na druhom 84,6 teľo vydalo. Keby neboli zakruty ta aj vecej ale šmersc v očoch. Drotár tohto roku sa na Košickým nezúčastním lebo ideme zo školy na splav Tisy do južných susedov. Ale na Porač sa chystám tak tam sa pošpanujeme nie?
Ha ha ha ze vraj manekyn...ten nas vsetkych strci kedy kolvek do vrecka...nie lenze ma image, ale aj vydrz...vcera nas rozniesli aj Johnym na kopyta
No Ander by zaobliekol jedenu čatu. No kto s čim robí tak má a Ader s tým žije. Urobte nejakúm súťaž manekín fora, žeby mal o dres vecej
No videl som tu garderobu