trať pekná, len 3 okruhy sú na mňa moc. Radšej o kus dlhšie dva a pre hobikov nejak sólo trať. Myslel som si že sa budú motať ludia na trati tým že to bolo v podstate zmiešané zo všetkých skupín ale nejak to vyšlo. Prejazd do tretieho kola bol ozaj des. Ja som na tej cielovej občerstvovačke nestával a musel som úplne zastaviť a predrať sa ludmi s nohou na zemi. nepoteší to rozhodne, aj keď mi určti nešlo o sekundy ani minúty. Síce o minúty nakoniec šlo keď sme si s Dudom dali pretek aby sme boli pod 5 hodín. To bola najkrajšia časť môjho včerajšku .
Vyhrali sme trezor!!! neviete na čo to je? . Bol som prekvapený koľko cien v tombole bolo.
niečo pre drotára
Tomas dik a inac ten trezor je velmi uzitocna vec, pre toho kto pozna kod Kedze ho vyhrala Daniela a z domaceho rozpoctu ti do teraz vydelila nejake € tak od vcerajska sa uz k nim nedostanes vobec
Na zaciatok mojej maratonskej sezony pekny pretek. Trat akurat, znacenie dobre, strava dobra ale prachu bolo statocne. Moj vysledok aspon mna sklamal. Isiel som 54 km trat. V prvom kole som sa "zase" nechal strhnut davom a drzal som tempo inych. Isiel som na vysoke tepy 165-170 a postupne som zacal zaostavat. Na konci prveho kola, na jednej z luk, som si v pravotocivej ostrej zakrute na prachu "ustlal". Poriadne som si udrel koleno, ktorym som nemohol velmi hybat. Koleno som pomaly po vjade do druheho kola rozhybal a kolo som uz isiel podla svojho tempa. Na pocudovanie som sa za zacal predierat dopredu. Tepy sa mi pohybovali okolo 150-155. Druhe kolo som mal o cca 5 min rychlejsie ako prve.
Prve kolo este celkom slo, aj ked som si dal malu siestu na luke, ale v druhom bolo toho oddychu aj tlacenia trochu viac.
Chcem sa ospravedlnit chalanovi ktore som asi rozhodil pri predbiehani este v prvej tretine 1. kola.
V cieli som nestal ani ja, kusok predtym som cakal na vlak, takze som sa obcerstvil zo zasob.
Mimochodom vlak. Nepacilo sa mi, ze ten co ratal zdrzanie poslal pretekarov (pred zrakmi policajtov) cez priecestie hned po odchode vlaku, hoci este svietila cervena. Nejde mi o tie sekundy (okrem jednej baby vsetci ostali stat v cieli a predbehli ma az neskor v kopcoch), ale o uctu k predpisom.
Na to, ze som na trati siestoval dokopy asi 25 minut, nebol vysledny cas najhorsi. S lepsou kondiciou (ako napr. minulorocna Stupava) by som sa blizil k 3 hodinam. Nevadi. Bol to prijemne straveny den. Videl som par znamych ksichtov, spoznal Saldi, Pola, trocha sa opalil a zajazdil som si.
Vlani bolo 299 ucastnikov. . dna 7.5 o 21 hodine vecer bolo prihlasenych 287 . Hram otvorenu hru, mali sme nachystanych 400 parov suvenirov. Nie je to lacna zalezitost. a lo to na naklady klubu.Preco sa jazdci nedokazu aspon prihlasit vcas?????Potom dokachdza v nechtiac k poskodeniu poctivcov...
Niekolko pripadov tych co sa vcas prihlasili a neali suvenir som na mieste suvenirovo odskodnil respektive bol urobeny dovor o istej satisfakcii. Konkretne pripady sa daju vyriesit prosim PM. Poskodeni dotali inu upomenkovu drobnost resp sa im znizilo starovne. Nemozem vediet vsetko, myslim ze vysacku som nie nadarmo nosil a kazdeho kto za mnou prisiel som"vyriesil". dakujem vsetkym za pochopenie..celkovy pocet je krasne cislo...len ho tak vedeit aspon denvopred..pocet ludi sa temer zdvojnasobil
no pridam sa aj ja. Trat paradna, moj stroj posluchal. Prve kolo bolo pre mna ok, druhe iba trapenie, sili dosli. Znacenie trate, niet co vytknut, ani na obcerstvovackach, usli s ami aj cestoviny, tety v kuchyni mile. Pre man dolezita vec ze som vobec dosiel do ciela.
Kami , Lapaloma, Polo dik aj vam.
Jakub,
keby si isiel dlhsiu trat a nenahanal by si sa na kratkej, tak by si necakal tak dlho na vysledky Ja kym som dosla co ciela, kym som sa najedla a osprchovala tak akurat zacali vyhlasovat vysledky
Vlani bolo 299 ucastnikov. . dna 7.5 o 21 hodine vecer bolo prihlasenych 287 . Hram otvorenu hru, mali sme nachystanych 400 parov suvenirov. Nie je to lacna zalezitost. a lo to na naklady klubu.Preco sa jazdci nedokazu aspon prihlasit vcas?????Potom dokachdza v nechtiac k poskodeniu poctivcov...
Niekolko pripadov tych co sa vcas prihlasili a neali suvenir som na mieste suvenirovo odskodnil respektive bol urobeny dovor o istej satisfakcii. Konkretne pripady sa daju vyriesit prosim PM. Poskodeni dotali inu upomenkovu drobnost resp sa im znizilo starovne. Nemozem vediet vsetko, myslim ze vysacku som nie nadarmo nosil a kazdeho kto za mnou prisiel som"vyriesil". dakujem vsetkym za pochopenie..celkovy pocet je krasne cislo...len ho tak vedeit aspon denvopred..pocet ludi sa temer zdvojnasobil
drzim palce v dalsom roku a pevne verim ze o rok 800 suvenirov tiez nebude stacit. trat krasna , prejazdna.
k motorkarom len tolko, ze ked ma obiehali, tak som akceptoval smrad a prach lebo som si myslel ze to mozno niekto "polozil" a potrebuje pomoc. ale stoji za zamyslenie , ci aj ta slecna vzadu na motorke (pevne verim ze to bola zdravotacka a nie len frajerka) by nemala mat tiez prilbu na hlave, pri tej rychlosti akou sa tie motorky pohybovali.
na zaver len otazka tachnicka, mate v zalohe do buduceho roku dalsiu plochu pre parkovanie aut ? tento rok to bolo v pohode , ale ked nas bude o rok 800 .
maraton bol super lenze mi pridali sest rokou takze vo vyledkoch je 1990 a ja som narodeny 1996 a jednemu napisali normalne 1998 ci kolko mal rokou tak toto dobre nechapem
maraton bol super lenze mi pridali sest rokou takze vo vyledkoch je 1990 a ja som narodeny 1996 a jednemu napisali normalne 1998 ci kolko mal rokou tak toto dobre nechapem
toto reklamuj u pana teplickeho na cyklosao on je za to zodpovedny..
Cyklista, tak si sa tešil.... tak aký si mal čas.... a splnilo to Tvoje očakávanie.....a vládal si?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyhrali sme trezor!!! neviete na čo to je?
niečo pre drotára
som sa divil kam sa podeli tie drobné z mojej peňaženky.
Prve kolo este celkom slo, aj ked som si dal malu siestu na luke, ale v druhom bolo toho oddychu aj tlacenia trochu viac.
Chcem sa ospravedlnit chalanovi ktore som asi rozhodil pri predbiehani este v prvej tretine 1. kola.
V cieli som nestal ani ja, kusok predtym som cakal na vlak, takze som sa obcerstvil zo zasob.
Mimochodom vlak. Nepacilo sa mi, ze ten co ratal zdrzanie poslal pretekarov (pred zrakmi policajtov) cez priecestie hned po odchode vlaku, hoci este svietila cervena. Nejde mi o tie sekundy (okrem jednej baby vsetci ostali stat v cieli a predbehli ma az neskor v kopcoch), ale o uctu k predpisom.
Na to, ze som na trati siestoval dokopy asi 25 minut, nebol vysledny cas najhorsi. S lepsou kondiciou (ako napr. minulorocna Stupava) by som sa blizil k 3 hodinam. Nevadi. Bol to prijemne straveny den. Videl som par znamych ksichtov, spoznal Saldi, Pola, trocha sa opalil a zajazdil som si.
Kami
Kami , Lapaloma, Polo dik aj vam.
http://www.ckwitzenmann.sk/galeria_cyklo_mtb.html
keby si isiel dlhsiu trat a nenahanal by si sa na kratkej, tak by si necakal tak dlho na vysledky
drzim palce v dalsom roku a pevne verim ze o rok 800 suvenirov tiez nebude stacit. trat krasna , prejazdna.
k motorkarom len tolko, ze ked ma obiehali, tak som akceptoval smrad a prach lebo som si myslel ze to mozno niekto "polozil" a potrebuje pomoc. ale stoji za zamyslenie , ci aj ta slecna vzadu na motorke (pevne verim ze to bola zdravotacka a nie len frajerka) by nemala mat tiez prilbu na hlave, pri tej rychlosti akou sa tie motorky pohybovali.
na zaver len otazka tachnicka, mate v zalohe do buduceho roku dalsiu plochu pre parkovanie aut ? tento rok to bolo v pohode , ale ked nas bude o rok 800 .
http://*****saweb.google.sk/adriana.vajsova/20090508Vlkohron1#
http://*****saweb.google.sk/adriana.vajsova/20090508Vlkohron2#
toto reklamuj u pana teplickeho na cyklosao on je za to zodpovedny..
http://*****saweb.google.sk/vlkosi/BBBVlkoHron20091Cast#
http://*****saweb.google.sk/vlkosi/BBBVlkoHron20092Cast#
http://www.ckwitzenmann.sk/galeria_cyklo_mtb.html
Cyklista, tak si sa tešil.... tak aký si mal čas.... a splnilo to Tvoje očakávanie.....a vládal si?