Chlopi sezóna je predodvermi, a ak nechceme,aby nás predbiehali niake "vejúce tričká" je najvyšší čas začať poriadne na sebe makať. Čo robíte pre svoju kondičku???
no ja sa naďalej prežieram a opíjam , no asi sa mám dobre ? ale už som doskladal targetík , už sa to tento týždeň zmení , samo v prípade dobrého počka , budem tak makať , že budem trhať asvalt
Forma graduje. Od posledného výjazdu (v stredu) som na bajku nesedel, pribral som asi 3 kg. Hádam ich na Fatre v sobotu zhodím No ale zásoba energie bude hádam dostatočná
tak to sme na tom úplne rovnako , no len s tým rozdielom , že ja nesúťažím , nie že by som na to nemal ale som cholerik+baran a dalej uz písať asi nemusím
Čaute chaloši , no nedá mi , musím to tu napísať .
Včera som bol žial len druhý raz na biku kôli extrémnej vyťaženosti či už v práci alebo v súkromí , no a na mojom Targetíku som išiel nonstop zo Za do Rajca a tam som sa ihneď otočil a išiel späť do Žiliny kde momentálne pracujem a prechodne aj bývam .
No a čo to tu píšem ?
No len preto , že žiaľ túto sezónu nemám vôbec nič natrénované , mám možno 10 - 15 % nadváhu , veľmi málo spím / max 3 hoďky denne a to už 4 mesiace / no a aj napriek vyššie napísaním handicapom som včera išiel na svojom géniusovi ktorému právom vykám , áno , dobre vidíte , vykám , tak som išiel kopec z Rajca smerom do Za za Lietavskou Lúčkou rýchlosťou 48km / hod a to som išiel v tepe 150 a veľmi som šetril aj seba aj bike , t.j. išiel som asi na 60 % z maxima .
No teraz už chápem prečo profíci keď idú v balíku rýchlosťou napr.50km / hod sa ešte smejú a rozprávajú zároveň .
A to som išiel ešte len a len na Aksiách , keby som tam dal moje R - SYS ach jáááj , asi tak , to už by som asi frézoval asvalt , a keď sa verím rozbehnem , tak ho asi aj budem... .
No a prečo to tu píšem ? No preto , že ak máte tú možnosť napr. finančnú , tak ho len a len doporučujem , a to je ešte perfektná žehlička , skrátka pane báčo .
Toto prirovnanie dávam len dokonalím veciam , dokonalím ľuďom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie,ja som bol spotený preto,lebo som vyžral pred cestou tri chmele a dva borora 45%.
tak to je kamarad do dazda
Pitný režim treba dodržiavať,hovoria desiati z deviatich bajkerov.
Kríza,madr fakr a včera som prej*bal 100€ na chľast a že kríza fakr ftakr.
Do bajku už nej*bnem ani cent,stačilo 1200 €,nie som predsa Boris Tkáč.Radšej miniem na tekuté žrádlo.
Tak tento výrok to je FANTÁZIA ! ÚŽASTNÉ !!!
No príď hodíme reč aj pár pív a pokecáme o živote,bajkoch,sexe,masturbácii,femalkách,politike,erotike.....
no ja sa naďalej prežieram a opíjam , no asi sa mám dobre ? ale už som doskladal targetík , už sa to tento týždeň zmení , samo v prípade dobrého počka , budem tak makať , že budem trhať asvalt
jasné , a prehodnotíš rebríček hodnôt to asi tiež / podľa seba súdim teba /
Včera som bol žial len druhý raz na biku kôli extrémnej vyťaženosti či už v práci alebo v súkromí , no a na mojom Targetíku som išiel nonstop zo Za do Rajca a tam som sa ihneď otočil a išiel späť do Žiliny kde momentálne pracujem a prechodne aj bývam .
No a čo to tu píšem ?
No len preto , že žiaľ túto sezónu nemám vôbec nič natrénované , mám možno 10 - 15 % nadváhu , veľmi málo spím / max 3 hoďky denne a to už 4 mesiace / no a aj napriek vyššie napísaním handicapom som včera išiel na svojom géniusovi ktorému právom vykám , áno , dobre vidíte , vykám , tak som išiel kopec z Rajca smerom do Za za Lietavskou Lúčkou rýchlosťou 48km / hod a to som išiel v tepe 150 a veľmi som šetril aj seba aj bike , t.j. išiel som asi na 60 % z maxima .
No teraz už chápem prečo profíci keď idú v balíku rýchlosťou napr.50km / hod sa ešte smejú a rozprávajú zároveň .
A to som išiel ešte len a len na Aksiách , keby som tam dal moje R - SYS ach jáááj , asi tak , to už by som asi frézoval asvalt , a keď sa verím rozbehnem , tak ho asi aj budem...
No a prečo to tu píšem ? No preto , že ak máte tú možnosť napr. finančnú , tak ho len a len doporučujem , a to je ešte perfektná žehlička , skrátka pane báčo .
Toto prirovnanie dávam len dokonalím veciam , dokonalím ľuďom.