nie
prave ze taketo veci si treba VSIMAT,
lebo bajker je najlahsie a najlepsie postihnutelny
a pri zakazoch budeme 1. na rane
uz som to zazil......
pod Kralovkou, ked ma chcel nejaky politicky prenajimatel miestneho polovnickeho reviru, mimochodom na aute s NR spz...dostat z lesa prec s argumentom, ze vsetko tu je jeho a mame z JEHO lesa padat von
samo vysmiali sme sa mu ....
bolo nas asi 7 a oni dvaja....
25.07.2006 - 19:13:50
00
... ked ma chcel nejaky politicky prenajimatel miestneho polovnickeho reviru, mimochodom na aute s NR spz...


oops :oops: mal si sa predstavit, ze si z mtbikeru :D
26.07.2006 - 14:18:48
00
Tak mi prišlo vyjadrenie od kompetentných a čo som sa nedozvedel:


Vážený pán Katko :D odpovedáme Vám na Váš mail ohľadom pohybu vozidiel po území Malej Fatry, ktorý nám bol odstúpený zo Správy NP Malá Fatra.
Dotknuté územie Lúčanskej Malej Fatry nie je národným parkom, ale voľnou krajinou, kde podľa zákona 543/2002 o ochrane prírody a krajiny platí prvý stupeň ochrany a nie ju zakázaný pohyb motorovým vozidlom. Autá sa tu však môžu pohybovať jedine so súhlasom vlastníka pozemku. Navyše predpokladáme, že jazdili bez povolenia príslušného lesného úradu, ako aj pozemkového fondu a tým porušili lesný zákon, ako aj zákon o ochrane poľnohospodárskeho pôdneho fondu. V prípade, že aj v budúcnosti budete svedkom takejto udalosti, prosili by sme Vás, keby ste vozidlá odfotili vo väčšej blízkosti, aby boli identifikovateľné poznávacie značky. My ich potom postúpime na prešetrenie. Správa NP Veľká Fatra vykonáva príležitostné kontrol aj na území Martinských holí, ale vzhľadom na obmedzené personálne a technické kapacity nemôže tomuto územiu venovať prioritnú pozornosť. Posúdime však poškodenie pôdneho krytu v danej lokalite a vec budeme riešiť aj s vlastníkom pozemkov.

S pozdravom Mgr. Vantara
Správa NP Veľká Fatra
Čachovský rad č. 7,
038 61 Vrútky
tel: 043/4284 503


No asi by som sa mal ist s mgr Vantom porospravat..bol to totiz moj ucitel geografie na strednej..:D
26.07.2006 - 22:55:30
00
keyboard_arrow_up