Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Dnes sme celý deň stretali menšie a väčšie skupinky na trasách DEMA FATRANSKÉHO MTB MARATÓNU. Podarilo sa nám pri Višňovom pod Bukovcom smerom do Turia spojiť 3 partie a assouviho. V určitom momente nás bolo 12. Statočne do sedla Javorina vyšľapali Lord Klaymen, "dvaja pivní bratia" - Kiri, Živčo, Kaštánek a assouvi. Žilinčania sme spravili asi 75 km a chlapci z Bystričky +20 km navyše domov.
Spoločná fotografia - zľava Lord Klaymen, Paľo Kaštánek s manželkou a 2 kamaráti, Živčo a Kiri
Tak tak, dnesny vylet bol vcelku fajn. Povodne som nemal v plane zucastnit sa vasho treningu, ale ked ste mi prebehli pred nosom, tak som si vas odoptoval na chvilku. Ci vy mna? . Najskor som sa obaval vyssieho tempa, ale nakoniec sa celkom dalo. Palec hore! Aj nabuduce
...včera a dnes som sa pokúšal o prihlásenie v online systéme na fatranský maratón a nejako to nefunguje Ćo s tým Na Súľovskom maratóne prihlasovanie funguje.
...včera a dnes som sa pokúšal o prihlásenie v online systéme na fatranský maratón a nejako to nefunguje Ćo s tým Na Súľovskom maratóne prihlasovanie funguje.
Neviem kde je chyba...Ludia sa prihlasujú . Pošli mi tvoje údaje na mail skúsim to nahrať... ahoj
ani kolega sa nevie prihlásiť, je už registrovaný....hlási to nejaké problémy s certifikátom..
Neviem kde je problém ale ludia sa prihlasujú. Ak to nieje možne tak kontaktujte ma na môj mail [email protected] .
Táto chybička je vecou administratora ktorá je však iba na niektorých prehliadačoch avšak certifikat nieje problem treba sa cez to prekliknuť a malo by to fungovať...
Tak tak, dnesny vylet bol vcelku fajn. Povodne som nemal v plane zucastnit sa vasho treningu, ale ked ste mi prebehli pred nosom, tak som si vas odoptoval na chvilku. Ci vy mna? . Najskor som sa obaval vyssieho tempa, ale nakoniec sa celkom dalo. Palec hore! Aj nabuduce
V nedeľu sme veľa bikerom prebiehali pred nosom. Trasy Fatranského MTB maratónu križujú okolie Stráňav, Trnového, Višňového, Turia a Strečna. Postupne sa k nám štyrom pridávali až nás pod Bukovcom bolo 12. Tempo bolo úplne v pohode, vieš to nie je pretek Svätý Jur a ani Vlkanová. Tam si bol rýchly.
xexe, vraj tempo bolo úplne v pohode, mám nábeh na depresiu
bolo fakt parádne, od počasia, cez partiu, trasu, výhľady, .... my sme na konci tréningu ešte zakvasili v MT v pizzerii doplniť tekutiny a energiu. Nám sa páčilo až tak, že teoreticky máme v pláne v sobotu si to prejsť ešte raz, ale ako poznám chalanov tak budeme pomalší ako naposledy.
to Kiri: V sobotu? Preco som si furt myslel, ze ste tu vsetci pretekari co chodia na kazdy maraton, ktory sa v okoli kona? Ja som rozmyslal nad Partizanskym, ale neviem co spravi strajkujuce koleno a koniec koncov ani nemam porieseny odvoz, takze mozno by som sa k vam v sobotu zase niekde pridal )
ani kolega sa nevie prihlásiť, je už registrovaný....hlási to nejaké problémy s certifikátom..
tak ako hovorí terry, ..mala by si ťa zobraziť možnosť pokračovať na ten web, prípadne klikni na ten riadok, korý ti hlási chybu s certifikátom a zobrazia sa ti dalsie moznosti ako pokracovat............, ale ak sa prihlasujes z práce, tak to mozes mat bloknuté ako ja,zalezi na adminovi....preto som sa prihlasoval z mojho súkr.netu.
to kiri: ak by ste v sobotu šli, tak daj vedieť. Keby som bol uz zdravotne schopny, tak by som sa pridal.
K prihlasovaniu - tiež mi vyskočilo oznámenie o certifikáte, ale po jeho potvrdení/akceptovaní sa dalo pokračovat ďalej a uspesne prihlásiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Spoločná fotografia - zľava Lord Klaymen, Paľo Kaštánek s manželkou a 2 kamaráti, Živčo a Kiri
Vďaka Kiri a Živčo! A buďte kľudní, aj trénovaný Lord mal dnes toho tak akurát.
Neviem kde je chyba...Ludia sa prihlasujú . Pošli mi tvoje údaje na mail skúsim to nahrať... ahoj
Neviem kde je problém ale ludia sa prihlasujú. Ak to nieje možne tak kontaktujte ma na môj mail
[email protected] .
Táto chybička je vecou administratora ktorá je však iba na niektorých prehliadačoch avšak certifikat nieje problem treba sa cez to prekliknuť a malo by to fungovať...
V nedeľu sme veľa bikerom prebiehali pred nosom. Trasy Fatranského MTB maratónu križujú okolie Stráňav, Trnového, Višňového, Turia a Strečna. Postupne sa k nám štyrom pridávali až nás pod Bukovcom bolo 12. Tempo bolo úplne v pohode, vieš to nie je pretek Svätý Jur a ani Vlkanová. Tam si bol rýchly.
Posielam fotočku z Živčovko Panasoniku
bolo fakt parádne, od počasia, cez partiu, trasu, výhľady, .... my sme na konci tréningu ešte zakvasili v MT v pizzerii doplniť tekutiny a energiu. Nám sa páčilo až tak, že teoreticky máme v pláne v sobotu si to prejsť ešte raz, ale ako poznám chalanov tak budeme pomalší ako naposledy.
to Jaroza: Vdaka za foto
tak ako hovorí terry, ..mala by si ťa zobraziť možnosť pokračovať na ten web, prípadne klikni na ten riadok, korý ti hlási chybu s certifikátom a zobrazia sa ti dalsie moznosti ako pokracovat............, ale ak sa prihlasujes z práce, tak to mozes mat bloknuté ako ja,zalezi na adminovi....preto som sa prihlasoval z mojho súkr.netu.
K prihlasovaniu - tiež mi vyskočilo oznámenie o certifikáte, ale po jeho potvrdení/akceptovaní sa dalo pokračovat ďalej a uspesne prihlásiť
http://cyklo.sao-tatry.sk/2009/samostatne/fatransky/index.php?kam=1
Predlženie termínu poukázania štartovného bolo do 28.5.2009!!!!!!!!! Peniaze musia byť 28.5. už pripísané na účte!!!!!