Nazdiš,
Ňó kedže mi umreli rukavice na "starobu" SIXSIXONE Comp zháňam nové . Nie zrietka sa veziem po rukách po zvážnici preto by nebola na škodu aká taka odolnosť. Do oka mi palli SIXSIXONE RAJI má niekto ňáke dlhodobé skúsenosti ? copyrightsecure.actionbicycle.com secure.actionbicycle.com
ja mam raji len tuto sezonu (cize par vyjazdov) a som z nich trosku sklamany.
ta dlan je fakt tenucka ako papier a neviem si celkom predstavit, ze by to prezilo pad na ruky no a spracovanie je podla mna za tu cenu zle (napr ta protismykova vrstva na dvoch prstoch co ide na brzdovu paku na mojich uz z 50% nie je a to maju najazdene fakt max 350km)
mam ich teda kratko ale uz by som ich znovu nekupil
661 komp sú výborné a skoro nezničitelné rukavice len už ako píšem výšie umreli na mi starobu á chcel by som teraz niečo letnejšie a zároveň aspoň kúsok odolné.
Gary tá guma na prstoch mi tiež dĺho nevydržala na Compoch ale nehnevám sa držalo to na páčkach na mój vkus až príliš.
Compy som zobral teraz, myslím, že sa dajú v pohode jazdiť aj pri vyšších teplotách. Samozrejme, ak chce niekto odolné rukavice nemôže čakať, že budú super odvetrané. To je niečo ako komfort/akcelerácia u biku. Zatiaľ som s Compami spokojný, až na jeden zle prešitý spoj, no to je detail, materiál drží.
Presne nad tymito 661 Raji rozmyslam aj ja, ale ako to tu tak citam, atak ste ich moc nevychvalili.. A co tak Fox-y v rovnakej cenovej hladine ? Alebo nieco ine, take letnejsie od 661 ? Hodte sem este nejake nazory.. a GarryFischer: 350 km najazdim priblizne za bezny pracovny mesiac, takze keby mi mali tie rukavice vydrzat mesiac, tak to by bolo dost v peecku..
Ja jazdim od zaciaku sezony tieto TLD XC - http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=25223 - konkretne v bielej. A su super. Co sa tyka spracovania nemam im co vytknut - velmi kvalitne, dlan nie je velmi hruba - klasicke XC rukavice, spevnena akurat pod klbmi prstov ale myslim ze nejake to pojazdenie po dlaniach by vklude prezili (ziaden papier). Su fakt pekne a super drzia zatial - vacsinou mam problem ze sa rukavice rychlo vytahaju, aj zapinanie na suchy zips je riesene dobre. Jedina nevyhoda ze su trosku hrubsie ako bezne letne XC rukavice - ale co s nimi zatial jazdim, a bolo uz aj dost teplo zatial ziadny problem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sixsixone.com/Catalog_661Bike.aspx?id=a73c798e-78bb-4c04-8bc6-c844f60045a5&product=d584ad09-6bec-4d80-ae4a-9c5783dc5e12
Tieto za vyššiu cenu sa mi páčia najviac:
http://www.sixsixone.com/Catalog_661Bike.aspx?id=eddb20cc-1a41-4dc7-b755-da54aa36e9a1&product=be4d87c0-e798-49ee-82d0-948665d44d00
Prípadne iný výrobca ...
ale mne da tieto rukavice nezdajú nejako zvlášť odolné na vozenie sa po rukách dolu zvážnicou. to by som uvažoval skôr o tých 661 comp alebo niečom podobnom.
ta dlan je fakt tenucka ako papier a neviem si celkom predstavit, ze by to prezilo pad na ruky no a spracovanie je podla mna za tu cenu zle (napr ta protismykova vrstva na dvoch prstoch co ide na brzdovu paku na mojich uz z 50% nie je a to maju najazdene fakt max 350km)
mam ich teda kratko ale uz by som ich znovu nekupil
Gary tá guma na prstoch mi tiež dĺho nevydržala na Compoch ale nehnevám sa držalo to na páčkach na mój vkus až príliš.
http://www.bikemagic.com/news/article/mps/uan/5534
Idem makať :-/
ale zase tak zle to nie je