a co piatok ide niekto niekam? ze by som sa pridal na nieco nenarocnejsie v pohodovom tempe, kedze som mal dlhodobu odmlku s bajkom
rozmyslam ist na Chatu pod Chlebom, z Visnoveho na polom potom zbehnut do vrutok a dalej asi cez Lipovec, tur.klacany a tak dalej az do Sutova a tam hore.
netreba ist az do sutova, ale staci ist do trusalovej a potom ist cez zajacovu az na chatu pod chlebom...
Presne ako píše charlie, v Trusalovej popri autobazáre nahor po asfaltke. Pred Zajacovou pokračovať doprava po čoraz rozbitejšej lesnej ceste až na chatu pod Chlebom (je to fajn výživný výšľap).
Tak dnes som sa stihol pekne prevetrať cez fakt ukážkové počasie. Trasa: Divina - Marček - ZA Lehota - Ovčiarsko - po lúkach do Lietavskej Závadky - Lietavský hrad - Lietava - Brezany - po lúkach Ovčiarsko - Strážov - Divina
Celkovo nejakých 56 km a prevýšenie 1500 m.
Pri stúpaní na hrad sa mi povolia kľuka, opäť Ale našťastie hneď prví ľudia v Lietave mi poskytli 8 imbus. Akurát tento som stratil Pred Lietavským hradom som stretol Miša (family rider) ale aj on mal imbusy len do šestky.
Neboj, viem čo mám s tým robiť, len som sa tak ponáhľal na bajk, že som nič na bajku nerobil, neolejoval som reťaz, nezalepil som dušu, tak som dúfal, že nedostanem defekt. Zajtra to nejak poriešim. Ešte aj sedlovku musím namazať, až toľko nevŕzga. Bracho mi doniesol z roboty ten maglajz na šróby, aby sa nepovoľovali, tak nie je problém.
no my sme dnes s kajcom pribrali do partie Pala Siváka a poviem vám ani fotku som nestihol urobiť...klinická smrť pri pokuse čo i len chvíľu udržať tempo normálne ľutujem gira, keď ide s tou jeho partiou na výjazd...
katko to si robíš srandu?...ty si niekomu nestíhal? ..no po ceste z toho lietavského hradu som išiel cez lúku kde sa cez deň pásli kravičky..a bol tam natiahnutý taký biely štránek v ktorom samozrejme bola elektrika...vletel som do toho asi v 20km/h a viem len ako som zrazu bol na nohách a bike bol 3 metre odo mňa na druhej strane toho kábla ako som bol ja..
Mišo na tie drôty treba dávať bacha tam nad Babkovom...tam už je to pekne oplotené ako vo Švajci...niečo podobné spravili dokonca v Závodí na tej vrchnej rozbitej asfaltke čo ide do Brezian...
no my sme dnes s kajcom pribrali do partie Pala Siváka a poviem vám ani fotku som nestihol urobiť...klinická smrť pri pokuse čo i len chvíľu udržať tempo normálne ľutujem gira, keď ide s tou jeho partiou na výjazd...
Asi by som si mal s ním zajazdiť, až viem, ako sa musí niekedy pri mne Berco cítiť
dnes sme si spravili výletík do kysuckých luhov a hájov...štart v Turzovke - miestna časť Hlinené - po modrej na Hlinené - po červenej zjazdík do Hrubého Buka - po lesnej ceste popod Veľký Polom - chata Tetřev - po červnej traverz Veľkého Polomu - Čuboňov - Malý Polom - Biely Kríž (pauzička) - ...
Včera som sa tam vybral a musím povedať že to stálo za to. Blato tam ešte bolo, ale až na ten jeden úsek sa to dalo aspoň preniesť. Bolo tam veľa tlačenia, hlavne v mojom prípade, keďže som začiatočník, ale aspoň sa naučím. Trochu som nezvládol navigáciu cez Malý polom, išiel som rovno vrchom kopca, to bola turistika... bajk mi tam dosť zavadzal Naspäť som sa vracal cez Vrchpredmier, zjazdík po žltej bol samý kameň, vytriaslo ma statočne a nohy skoro odišli. Na hrebeni som stretol dve turistky, žiadni cyklisti. Trochu som bol prekvapený kadiaľ niekedy išli stopy po kolesách, teraz už chápem že to boli asi tie vaše.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rozmyslam ist na Chatu pod Chlebom, z Visnoveho na polom potom zbehnut do vrutok a dalej asi cez Lipovec, tur.klacany a tak dalej az do Sutova a tam hore.
netreba ist az do sutova, ale staci ist do trusalovej a potom ist cez zajacovu az na chatu pod chlebom...
Tak z mojej účasti nakoniec nič nebude. Prídem zajtra dosť neskoro domov.
Celkovo nejakých 56 km a prevýšenie 1500 m.
Pri stúpaní na hrad sa mi povolia kľuka, opäť
Lepidlo na závity, prípadne kvapnúť farbu, lak na nechty alebo niečo podobné na závit a dotiahnúť.
má
Mišo na tie drôty treba dávať bacha tam nad Babkovom...tam už je to pekne oplotené ako vo Švajci...niečo podobné spravili dokonca v Závodí na tej vrchnej rozbitej asfaltke čo ide do Brezian...
Asi by som si mal s ním zajazdiť, až viem, ako sa musí niekedy pri mne Berco cítiť
koniec OT
tak to by si mal
Včera som sa tam vybral a musím povedať že to stálo za to. Blato tam ešte bolo, ale až na ten jeden úsek sa to dalo aspoň preniesť. Bolo tam veľa tlačenia, hlavne v mojom prípade, keďže som začiatočník, ale aspoň sa naučím. Trochu som nezvládol navigáciu cez Malý polom, išiel som rovno vrchom kopca, to bola turistika... bajk mi tam dosť zavadzal