Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
charlie : a kadiel ste to teda sli, sak som dnes presiel usek stranavy-trnove-visnove-zdobine-roven-visnove, a az na par malych mlak ktore sa dali obist, som siel stale po suchom...:D
Hned sa mi to nezdalo, aj mi cosi vravelo, ze sme museli nejako zle odbocit.
Takze beriem spat to, co som vyssie napisal ohladom poľnych ciest. Teraz ma to aj trochu mrzi, ze tu trat sme nepresli tak ako sme mali . No a ako kukam na tu mapku, tak tam bol dalsi usek ktory sme nesli tak ako sme mali. Normalne by som si tu trat este raz presiel, ale uz po spravnosti...
Tak páni včera som sa prihlásil a zaplatil.Aj keď mám bajk už asi 5 rokov až tento rok začínam trošku viac jazdiť.Tento maratón bude moja premiéra.Teším sa a som aj dosť nervózny.Idem strednú trať nech sa najprv oťukám.Stretneme sa na Stráňavách.
Hned sa mi to nezdalo, aj mi cosi vravelo, ze sme museli nejako zle odbocit.
Takze beriem spat to, co som vyssie napisal ohladom poľnych ciest. Teraz ma to aj trochu mrzi, ze tu trat sme nepresli tak ako sme mali . No a ako kukam na tu mapku, tak tam bol dalsi usek ktory sme nesli tak ako sme mali. Normalne by som si tu trat este raz presiel, ale uz po spravnosti...
Charlie, veď Kiri a Živčo to so mnou a Lordom prešli nedávno. Nevedeli kade ísť?
RaBa, fotku z výstavy som dal len preto, že ťažko skĺbiť viac záujmov v jeden deň. Určite by som bol s Lordom na maratóne v Partizánskom, minulý rok sme si tam na dlhej perfektne zajazdili. Alebo by som bol s Vami na tréningu. Nakoniec vyhral psík, bolo to už veľmi dávno dohodnuté. Bernský salašník je môj sparingpartner každé ráno na 3 kilometrovom behu.
Dnes som prešiel celé Mediano, bolo krásne a trasa je skvelá. Napriek včerajšej búrke to bolo celé pevné. Na Dolnej rovni som pár úsekov tlačil, ten zjazd potom bol dosť technický, zo začiatku treba dávať bacha na úzkom singli. Tlačenie zo Strečna je zaujímavá lahôdka na záver, nameralo mi tam prevýšenie 18%, pekná turistika serpentínkami
RaBa, charlie, parádne fotečky, vďaka. Mne sa tie polia tiež nezdali, a potom som si aj uvedomil kde sme zle odbočili... no skrátili sme si to o nejaký meter, a jedno výživné stúpanie, ale zato so zablatenými kolesami bolo viac "srandy".
jaroza gratulujem aj Tebe aj psíkovi k bedni
moze mi niekto vysvetlit, preco sa stale meni trasa maratonu. na mape cyklopozitivu je ina a teraz co dal skicool, tak ina
Len mala úprava,kvôli tomu že cez družstvo v Trnovom bol úsek ktorí bol bol dosť nebezpečný tak nastala tato malá zmena ale myslím že Jaroza a stic už po tejto zmene viedli treningi
presne tak, viedli sme presne po tejto trase... je to daleko lepsie ako sa trepat po panelke cez cele druzstvo a potom kus po asfaltke smerom na visnove:)
Dnes na trasách DEMA FATRANSKÉHO MTB MARATÓNU bolo veselo. Nafotil som a zmapoval celú trasu od štartu k Trnovému, poza Višňové k Bukovcu a späť časťou BAMBINO do cieľa.
Príjemným stretnutím bol Rudo Podkrivacký so svojim koníkom...
Dnes na trasách DEMA FATRANSKÉHO MTB MARATÓNU bolo veselo. Nafotil som a zmapoval celú trasu od štartu k Trnovému, poza Višňové k Bukovcu a späť časťou BAMBINO do cieľa.
O kilometer ďalej, úplne vpravo kúsok strechy Trnového, odbočujeme vľavo hore cez kopec k družstvu, stretám prvých bikerov...
Chvíľku sme sa zastavili, sú to Peťka "Drobca" známi - samozrejme, že idú na maratón, už sú prihlásení...
Pred Višňovým som dohnal fóristu Zina. Ďalší prihlásený na polmaratón 46 km v kategórii TIR.
Obišli sme Višňové až na koniec poza ovčín, kúsok smerom k tunelu a poza domy a záhrady až pod Bukovec.
Posledná fotka je zo stúpania lúkou pod Bukovec, smer Turie. V pozadí Višňové, vpravo celý Hoblík, za ním Polom a Malá Fatra
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V Trusalovej nám na výstave psov trochu doobeda pršalo, ale potom to bolo dobré. Po dlhej dobe na bedni...
Zajtra sa teším na BAMBINO tréning.
Takze beriem spat to, co som vyssie napisal ohladom poľnych ciest. Teraz ma to aj trochu mrzi, ze tu trat sme nepresli tak ako sme mali
Takze beriem spat to, co som vyssie napisal ohladom poľnych ciest. Teraz ma to aj trochu mrzi, ze tu trat sme nepresli tak ako sme mali
Charlie, veď Kiri a Živčo to so mnou a Lordom prešli nedávno. Nevedeli kade ísť?
RaBa, fotku z výstavy som dal len preto, že ťažko skĺbiť viac záujmov v jeden deň. Určite by som bol s Lordom na maratóne v Partizánskom, minulý rok sme si tam na dlhej perfektne zajazdili. Alebo by som bol s Vami na tréningu. Nakoniec vyhral psík, bolo to už veľmi dávno dohodnuté. Bernský salašník je môj sparingpartner každé ráno na 3 kilometrovom behu.
jaroza gratulujem aj Tebe aj psíkovi k bedni
Tu je aktuálna trasa maratónu
Len mala úprava,kvôli tomu že cez družstvo v Trnovom bol úsek ktorí bol bol dosť nebezpečný tak nastala tato malá zmena ale myslím že Jaroza a stic už po tejto zmene viedli treningi
Príjemným stretnutím bol Rudo Podkrivacký so svojim koníkom...
O kilometer ďalej, úplne vpravo kúsok strechy Trnového, odbočujeme vľavo hore cez kopec k družstvu, stretám prvých bikerov...
Chvíľku sme sa zastavili, sú to Peťka "Drobca" známi - samozrejme, že idú na maratón, už sú prihlásení...
Pred Višňovým som dohnal fóristu Zina. Ďalší prihlásený na polmaratón 46 km v kategórii TIR.
Obišli sme Višňové až na koniec poza ovčín, kúsok smerom k tunelu a poza domy a záhrady až pod Bukovec.
Posledná fotka je zo stúpania lúkou pod Bukovec, smer Turie. V pozadí Višňové, vpravo celý Hoblík, za ním Polom a Malá Fatra
Chalani, uvidíme sa na štarte 6.6.2009 !