Jonky.a ten isty vyhlad som scahnul s tvojho fotaku???. Majo ty še neznaš ozvac že idze aj tvoja Lenka(to by sme išli spolu...druhykrat daj znac)Jozku drotar...mas pravdu.je to super(nikto neznal že to moja dzivka...taka mlada frajerka a taky stary cap?? )
Ondro aj by som ti dal vediet akurat, ze my s Palinom sme makali u Kaktusa az do juuuuuuuj to dopadlo ...este stastie ze sla aj moja inac by som zdochol...aj tak kym som vytlacil dva biky na tri Table...vypluval som vsetky spaky
Dnes z Anderovským sme boli na retro výjazde Vydalo to nejakých 2 km Ne len srandujem ale boli sme deťom v autoškole ukazať ako maju byť vybavený cyklisti no a zo servisu sme si vybrali prilby a bajky (fungláče) na ktorých sme tam išli. Aspoň sa deti povozili na bicykloch a mali s toho radosť.
No jo dnes sme sa trošku pracovne previezli cez mesto a detičkam v autoškole trošku porozprávali ako ma byt cyklista vybaveny a čo je nového v cestnom zákone pre cyklistou v obci a mimo nej Jonky mi bol napomoci...
včera som nestíhal dať nejaké foto zo včerajšieho sam partia výjazdu Bola večer kaktus grilovačka u Mareka. Bolo fajn teplo tak som sa išiel trochu prevetrať na žiletke. Snina , Stakčín, Starina, Karcaba a späť. Dalo to nejakých 47 km
Pekná je.No jo na stromovku mam aj ja spomienky z minulého roku z chatovačky skoro som ju zabil -tak ma prestrašila stvora jedna-čortovo plemeno že až... Jonky kopec karcasba a Prislop to je GOOD-kopec no uznaj Zajtra ak bude počasíčko a Aladín nesklame tak sa ide Benjatina ,kto ma záujem tak o 10:30 jak tradične pred Kaktus-servisom,ide sa smer Rybníky,Umarty ponad observatorium,Strihovske sedlo,zjazd do Strihovcov smer Benjatina a podla okolnosti ako sa rozhodneme kadial spet,či cez Morske oko,či cez Jovsu,či po tom istom ako sme začali...To sa dohodne až na mieste činu a aka bude hodina H,kto jak potrebuje byt skoro doma a kto všetko dondze...Ak by mal niekto iny vyjazdik naplane kludne napíšte,radi sa pridáme po prípade prisposobíme-bucte zdravý a uvidíme sa jutre hi-hi
neska Z Bačom Ondrejom sme sa vybrali preskumať nove čenzo zjazdy a boli sme milo prekvapeny čo sa v lese skrýva išli sme medzi Hamru a Sninu do poľa cez daľkov na biele kamene a na umreteho potom do konskeho a tam sme sa rozhodli že ktorou cestičkou sa pustime dole, ale bola to zlata stredna cesta, ale ten zjazd bol fakt gut paráda. Dalo to nejakých 27 km ale kamikadze ale nakoniec sme vyšli na Sninských rybníkoch tak sme zašli na pifko a dom. Ale tato trasa už bude častejšie navštevovana lebo nema chybu. Foto z dneška. A zajtra Beňatina pridajte sa.
Dnes zostava Anderovský (bača), Ondrobiker, Milan, Ondrej ne bača druhy. Okruh Hamra, Snina, Pri Umretom, Strihovec, Šmigovec, Dúbrava, Inovce, Beňatina,Choňkovce, Jasenov, Remetské Hámre, Morské oko, Tri Table, Hamra spolu 92 km bolo fajn. Neška še stretli 3 Ondrejove idze im
No dneska sa zišla ta správna parta,super vyjazdik zo skvelou pohodovou partičkou najlepších Sninskych bikeroch-škoda že sa ostatny nepridali Kto ostal doma jak še hvari može lutovac.Dneška šicko perfektne bulo,jak trasa,tak počasie i naladička bula skvela
No ani nebulo tak čuc -no aj tak še dobre čuchalo a mydlilo-či hore kopcom či dolukopcom-či v teréne BULO TO SVIžNE TEMPíčKO musím uznat,šicke dnes podali skvely výkon svojim sposobom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hodim aj ja volaco: prve trapenie
Ze vrej chvala bohu a to je len pri umartom...to este nevedela co ju cakalo
Palino na Morskom oku
Inac bolo super....aj ked som va viac natlacil ako pobicykloval
To bolo tlacenia
Juuuuuuuuu...este som sa s tebov nevyrovnal za starodobry ram a ty mi uz ponukas taku nadheru...ked vyrastiem tak si kupim aj Fulla
2. paradny bajk 3. nejake moc zname prostredie
Ondrik neši sam aj Anderovy včera dakto puščil kohucik z nosa a neška sme už boli lopotac