Chysta sa niekto? Dost ma prekvapil profil, asi mam aj ja skreslene predstavy, proste 100km a 3000 m vyskovych je real aj v Madarsku
Pretek je v ramci IMTS 2008 http://www.inter-mountain-series.eu/
Najvyssi cas ozivit tuto temu. Opät maju nasi juzni susedia "kvalitnu" viacjazycnu verziu, takze po kliknuti na vlajocku GB sa zmenia "az" napisy v hlavicke a to je vsetko.
Prihlaseni do 19. 6. platia 5000 ft, od 20. 6. 8000 ft (toto je fakt len tip - z propozicii tomu uplne nerozumiem kedze neboli schopni uviest datum od - do a vypisali to nezmyselne slovne). On-line registracia je v propoziciach tiez, ale tu asi zvladnu naozaj len jazykovo zdatni.
Viac nenapisem, lebo im prave padol server. Neviem, co si mam o tom mysliet - su v IMS, ale nie su schopni prelozit propozicie ani len do anglictiny, server maju nestabilny, maju chyby v propoziciach. Nevyvolava to vo mne zrovna dobry pocit, ale vzhladom na Dudovu minulorocnu pozitivnu skusenost som zatial ochotny zavriet obe oci.
...po minulorocnej skusenosti s IMS (myslim ako so seriou, nie s jednotlivymi pretekmi v ramci nej) nepozeram, ci je maraton v tejto serii, alebo nie... ...skoda...
Ano, tiez mam pocit, ze IMS je len hlavicka, ale nikto to vlastne nemanazuje tak, aby aspon zakladne kriteria splnal kazdy maraton zaradeny do serie (napr. prave propozicie v jazykoch krajin zapojenych do serie, kontaktne osoby z jednotlivych krajin). Uplne to znehodnocuje celu povodnu myslienku, ktora bola velmi dobra.
Predsa len som nasiel centralny server s infom o IMS a tam je info o vsetkych maratonoch IMS. Akurat ze to preklada z originalu takmer urcite Google, takze informacie treba brat s rezervou. Napr. okrem divneho prekladu je na tomto centralnom serveri info len o jednej vyske startovneho na Dune a pritom na domovskej stranke boli viacere vysky. Ktovie ako to vlastne je. A to, ze na centralnom serveri zamenili slovensku vlajku so Slovinskou, to radsej nekomentujem...
Toho Lyncha som nepochopil. A este mi napis, ako sa mam prihlasit ked neviem po madarsky ani do desat naratat. A staci sa prilasit aj po Trophy (ak to teda prezijem a budem este niekedy v zivote chciet sadnut na bike).
pacite sa mi chalani takze sa tam na99% stretneme!! tak sa vy pekne na trophy opatrujte,aby som tam nebol sam! ...na horala idem tiez takze o rok sa uvidime v dresikoch-ze dudo!
takze coskoro..
Pista, to bola otazka, alebo odpoved na rok staru otazku? ano, start je spolocny a hnusne hromadny, ale prve 10km stupanie celu kopu pekne roztriedi "do kategorii"
Jezus, niekde som tu prekladal celu prihlasku, skusim ju najst, snad mojej hatlanine porozumies...
(edit: kokso Jezus, prehrabal som cele forum, je to az na prvej stranke )
(David Lynch, Duna, 1984, sci fi, (bajkovanie v Madarsku))
Hehe, prave som si poriadne pozrel propozicie a zvyhodnene startovne bolo do 16. 6. Takze uz je to jedno, 30 Ecok to isti - uvidi sa den pred startom, ci je OK pocasie a nalada a teda ci idem.
krasny pretek a akciu som zazil, som taky plny zazitkov, ze snad napisem report na prednu stranu...
ach, mame sa ako narod este co ucit...
Prosim ta, ako je to tam s tym bezplatnym stanovanim v priestore startu a ciela? Nejake podrobnejsie info? Idem tam tiez, s celou familiou (5), tak ci je to pouzitelne? Dik.
2obor: netusim, nestanoval som, ale mnoho ludi to vyuzilo, kapacita bola dostatocna, ak ti pomoze foto - nech sa paci (ja by som to radsej riesil privatom, ci uz v mieste startu alebo v Sturove)
2dury: si moc velky, tvoj bike tiez, zial sa uz nezmestis...
2obor: netusim, nestanoval som, ale mnoho ludi to vyuzilo, kapacita bola dostatocna, ak ti pomoze foto - nech sa paci (ja by som to radsej riesil privatom, ci uz v mieste startu alebo v Sturove)P
Dik za foto, dobry napad, lepsie raz vidiet ako 100x pocut.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
propozicie:
http://www.sportaktiv.hu/nevezes_duna.php?raceValue=duna&lang=eng
vydedukoval som toto:
10. rocnik Duna maratonu sa kona v sobotu 4. 7. 2009.
3 trasy: 35/65/100 km (v mape sa uvadza dlzka 32 km, v propoziciach 35 km, tak si vyberte) mapa + profily: http://www.sportaktiv.hu/palyapic/palya_duna/DunaMAraton_2009_terkep.jpg
Prihlaseni do 19. 6. platia 5000 ft, od 20. 6. 8000 ft (toto je fakt len tip - z propozicii tomu uplne nerozumiem kedze neboli schopni uviest datum od - do a vypisali to nezmyselne slovne). On-line registracia je v propoziciach tiez, ale tu asi zvladnu naozaj len jazykovo zdatni.
Viac nenapisem, lebo im prave padol server. Neviem, co si mam o tom mysliet - su v IMS, ale nie su schopni prelozit propozicie ani len do anglictiny, server maju nestabilny, maju chyby v propoziciach. Nevyvolava to vo mne zrovna dobry pocit, ale vzhladom na Dudovu minulorocnu pozitivnu skusenost som zatial ochotny zavriet obe oci.
...po minulorocnej skusenosti s IMS (myslim ako so seriou, nie s jednotlivymi pretekmi v ramci nej) nepozeram, ci je maraton v tejto serii, alebo nie...
Duna: http://nyx.at/ims/duna-marathon-pid1496
jedina zmena je, ze prelozili maraton na sobotu...
David Lynch vola...
takze coskoro..
Presiel som to len letmo ale videl som tam len jeden startovy cas.
Jezus, niekde som tu prekladal celu prihlasku, skusim ju najst, snad mojej hatlanine porozumies...
(edit: kokso Jezus, prehrabal som cele forum, je to az na prvej stranke
(David Lynch, Duna, 1984, sci fi, (bajkovanie v Madarsku))
pohoda, som sa zlakol, ze si pred rokom len zabudol odpovedat a teraz si si spomenul... (potom by to bol pan Alzheimer)
rad by som sa k niekomu pridal, ak by mal volne miesto v dopravnom prostriedku.
rad by som sa k niekomu pridal, ak by mal volne miesto v dopravnom prostriedku.
Ak ma pustí rodina a nebude pršať, šiel by som .
ach, mame sa ako narod este co ucit...
Prosim ta, ako je to tam s tym bezplatnym stanovanim v priestore startu a ciela? Nejake podrobnejsie info? Idem tam tiez, s celou familiou (5), tak ci je to pouzitelne? Dik.
2dury: si moc velky, tvoj bike tiez, zial sa uz nezmestis...
Dik za foto, dobry napad, lepsie raz vidiet ako 100x pocut.