Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
V Trusalovej nám na výstave psov trochu doobeda pršalo, ale potom to bolo dobré. Po dlhej dobe na bedni...
Zajtra sa teším na BAMBINO tréning.
Takze beriem spat to, co som vyssie napisal ohladom poľnych ciest. Teraz ma to aj trochu mrzi, ze tu trat sme nepresli tak ako sme mali
Takze beriem spat to, co som vyssie napisal ohladom poľnych ciest. Teraz ma to aj trochu mrzi, ze tu trat sme nepresli tak ako sme mali
Charlie, veď Kiri a Živčo to so mnou a Lordom prešli nedávno. Nevedeli kade ísť?
RaBa, fotku z výstavy som dal len preto, že ťažko skĺbiť viac záujmov v jeden deň. Určite by som bol s Lordom na maratóne v Partizánskom, minulý rok sme si tam na dlhej perfektne zajazdili. Alebo by som bol s Vami na tréningu. Nakoniec vyhral psík, bolo to už veľmi dávno dohodnuté. Bernský salašník je môj sparingpartner každé ráno na 3 kilometrovom behu.
jaroza gratulujem aj Tebe aj psíkovi k bedni
Tu je aktuálna trasa maratónu
Len mala úprava,kvôli tomu že cez družstvo v Trnovom bol úsek ktorí bol bol dosť nebezpečný tak nastala tato malá zmena ale myslím že Jaroza a stic už po tejto zmene viedli treningi
Príjemným stretnutím bol Rudo Podkrivacký so svojim koníkom...
O kilometer ďalej, úplne vpravo kúsok strechy Trnového, odbočujeme vľavo hore cez kopec k družstvu, stretám prvých bikerov...
Chvíľku sme sa zastavili, sú to Peťka "Drobca" známi - samozrejme, že idú na maratón, už sú prihlásení...
Pred Višňovým som dohnal fóristu Zina. Ďalší prihlásený na polmaratón 46 km v kategórii TIR.
Obišli sme Višňové až na koniec poza ovčín, kúsok smerom k tunelu a poza domy a záhrady až pod Bukovec.
Posledná fotka je zo stúpania lúkou pod Bukovec, smer Turie. V pozadí Višňové, vpravo celý Hoblík, za ním Polom a Malá Fatra
Chalani, uvidíme sa na štarte 6.6.2009 !