no vidis. a ja by som si zas dal tie vase trate. same narocne tereny a skaly po ktorych jazdi patooo
No, na to napíšem len toľko, že okolie Čmelka, Skalnatej, Veľkej Homole atď. je dosť drsné. Ja to však radím medzi náročné chodníčky a nie toľko %. Ale toto patrí skôr na TRM.
No tak zožeň nejakých parťákov s autom, alebo aj vlakom sa dá bez problémov dostať do ZA
Takéto pozvanie sa neodmieta. V horizonte 3 týždňov by som rád prišiel. Ozvem sa cez PM.
sylvatic: išli ste dnes po trase, ktorú aj ja považujem za jednu z najkrajších (fakt je, smer Lietava zatiaľ neriešim, som z Vlčiniec a tak som happy hlavne vtedy, keď po pár ťahoch som niekde v lese ) chcem sa spýtať, keď sa zíde dole na koniec osady Galierovci - musí sa prejsť cez potok - kam vedie cesta stúpajúca do kopca, široká ako pre motorové vozidlo, štrkovo-pieskovo kamenistá? Bola bez akejkoľvek značky, tak som premýšľala, či nekončí pri rekreačnom stredisku Horný Vadičov???? Tiahla sa popri potoku, ale kedže bolo 18.00 nemala som odvahu ísť po neznámej ceste (hlavne nestretnúť mladé medvieďa, lebo nepomôže ani záchranný systém SLOVAKIA
Erzebed: od Galierovcov to moc nepoznam, raz som tadial isiel, ale od cervenej dole po lukach, nie ako pises ty..ale kazdopadne niekam na hreben by si sa dostala..
Family_riders: mozes lutovat, ze si nesiel, bolo fakt dobre, aj sme ta cakali, ale asi si mal fakt tazky vikend po maturach
Berco: ty uz tolko nepracuj cez tie vikendy, Iceman ked chyti kadenciu do kopca, tak je to hroza, ja idem trosku pomalsie do kopca, nemal som partaka medzi mna a Icemana..
Vyzera, ze od stredy sa nam na tyzden pokazi pocasie a bude prsat + chladno..
erzebed, ak sa pýtaš na to čo som vybodkoval na mape, tak to som vždy šiel iba smerom dole ale to tiež už veľmi dávno... je to v niektorých miestach prudké na šlapanie, navyše sa obávam, že sa tam bude aj zvážať drevo...
ja len tak na okraj chcem poznamenat, ze sme vcera prisli na to, preco sa na pristup na hlavny cerveny hreben kysuckych Javornikov nepouziva modra znacka z Povazskeho Chlmca, ktora na mape vyzera ako logicka linia ... suma sumarum je vo velkej miere zjazdna, ale nespocet stojek na hranici slapatelnosti a nemalo tlaciacich usekov za tych par chutnych usekov nestoja....pre pristup na hreben uplne staci si vytlacit ten kusok po napojeni zltej z diviny ... no a v opacnom smere to tiez nie je vsetko zjazdne, takze sa na tu modru kludne vybodnite
tak ale nebudem sa predsa strapnovat a pytat sa na trasu, ktoru mam tuto pod nosom a mam ju mat davno prejdenu, nie? nakoniec, mne to az tak nevadilo, ja som na objavitelske vylety a hladanie skratiek zvyknuty to len niektorym chrtom chybala ista kontinuita slapania
až teraz? veď to je všeobecne známa vec, že tudy cesta nevede...dokonca aj Iceman to tu niekoľkokrát spomínal...
To je moja tréningová trať ono je to komplet zjazdné z Budatína až na to ihrisko nad Čambalovcami, aleee ešte nikdy som to v tom smere nedal v kuse bez zloženia nohy, raz mi chýbali asi 2 metre. Je to tam fakt doť náročné, ale každý náročný úsek som už samotne vyšľapal. Za tým ihriskom, ďalej po modrej to je blbosť nad mraky, skúšal som tento rok, vedel som, že to bude tlačenie ale nerátal som že až také. A potom je zase dlhé nosenie zo sedla pod Ráztokou.
Ale časť ktorú chodím ja, čiže spod Rochovice až na to ihrisko je myslím jazditeľná, aj keď miestami dosť náročná.
Modrá sa oplatí ísť zo sedla pod Grapou do sedla pod Rástokou, je to celkom pekný úsek, celý jazditeľný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No, na to napíšem len toľko, že okolie Čmelka, Skalnatej, Veľkej Homole atď. je dosť drsné. Ja to však radím medzi náročné chodníčky a nie toľko %. Ale toto patrí skôr na TRM.
Takéto pozvanie sa neodmieta. V horizonte 3 týždňov by som rád prišiel. Ozvem sa cez PM.
Výhľad nad Bodinou(Foto mobil)
Family_riders: mozes lutovat, ze si nesiel, bolo fakt dobre, aj sme ta cakali, ale asi si mal fakt tazky vikend po maturach
Berco: ty uz tolko nepracuj cez tie vikendy, Iceman ked chyti kadenciu do kopca, tak je to hroza, ja idem trosku pomalsie do kopca, nemal som partaka medzi mna a Icemana..
Vyzera, ze od stredy sa nam na tyzden pokazi pocasie a bude prsat + chladno..
To je moja tréningová trať
Ale časť ktorú chodím ja, čiže spod Rochovice až na to ihrisko je myslím jazditeľná, aj keď miestami dosť náročná.
Modrá sa oplatí ísť zo sedla pod Grapou do sedla pod Rástokou, je to celkom pekný úsek, celý jazditeľný.