nuz chut bola ale jaksi sme sa nedohodli snad to vyjde v piatok a z toho vyplyva ze v sobotu asi doma ostanem
inak na klasiku sa ruti burkova zona dufam ze to do preteku bude ok ..... a prave koli hrozbe burok som sa radesej ani neprihlasil aj ked znie to tak akoby sa ani nechcelo
ja idem za kazdeho pocasia a neobliekam si nic specialne..navrch akurat nepremokavku aspon horna polovica tela nech je v suchu a na nohy nemam nic akurat navleky ale aj tak po nohach to stecie pekne do tretier a su plne vody .....tak snad v sobotu sa stretneme..
Frasa to pocasie ma hneva, v lese som ochotny ist za kazdeho pocasia, no na ceste sa vody dost bojim, mam z toho respekt. Budem sledovat SHMU, a uvidime podla toho. Ak ma prsat a bude zima tak bohuzel
Ako hovorim, uvidime, vsetky matematicke modely (aladin, epsgram) su ovela presnejsie na den dopredu ako na tri dni. Nemam zimu rad a ked si to predstavim v tej nadmorskej vyske tak mi je uz teraz zima. Ale ked bude pocasie rozumne (moze byt zima ale bez vody) tak sa urcite tesim.
Preeesne tak, treba ist aj ked bude prsat, nebudte ako slecinky. A ked bude zima, pekne sa ponatierate hrejivkou. Aj ked cestou zo Strby na Strbske Pleso a na Hrebienok sa zohrejes aj bez nej
Ach ku.va, prave pozeram, ze v sobotu ma byt v Poprade iba 13 stupnov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zveziem Ta.
cinkni mi este dneska ....
inak na klasiku sa ruti burkova zona dufam ze to do preteku bude ok ..... a prave koli hrozbe burok som sa radesej ani neprihlasil aj ked znie to tak akoby sa ani nechcelo
Ach ku.va, prave pozeram, ze v sobotu ma byt v Poprade iba 13 stupnov.
2winner : nak sa nam to safra komplikuje s tou vypravou ....