mam veeelmi slusnu ponuku na brzdy gatorbrake. dopredu 4 piestik a dozadu 6 piest za bezkonkurencnu cenu. problem vsak je v tom ze zatial som nenasiel ziadne dobre ohlasy na tieto brzdy. mate s nimi nejake skusenosti? alebo dajte aspon nejake vase nazory na tieto brzdy.
dalsimi adeptami su avid juicy5, magura louise,... avsak tuna je uz cena podstatne vyssia.
no dobreho slova som na taketo ozruty este nepocul. Asi najlepsie bude ist do overenych dobrych brzd. Zalezi aky mas rozpocet.
- avid J 5
- avid elixir
- alebo mnou jazdene code 5 (mozem len doporucit)
elixir zadna
ale asi by som tiez volil radsej avid - neviem totiz ako je to potom s dostickami na tie gatory, ci sa daju bez problemov zohnat (inac na pohlad vypadaju slusne)
ale aj tak by som ich nebral - hlavne preto lebo sa mi by som bol lenivy zakazdym objednavat dosticky cez net a cakat na ne neviem ako dlho
takze najnovsie vyhladavanie na nete zuzilo okruh na tieto modely do 200eur:
Magura louise bat 2008 , kotuce 203, 180, cena 200e
Avid juicy 7 2008, kotuce 160, cena 180e
Formula oro k 18, kotuce 160, cena 180e
vsetky vymenovane brzdy su nove so zarukov. tak poradte.
tie lousie sa mi nepozdava to ze packa je na 2 prsty. Avid su zasa z ciech cize + postovne.
Ale ako tak pozerám, téma je brzda na FR... z týchto dvoch ani jedna nie je ortodoxná FR brzda, ale u oboch sa FR použitie pripúšťa.
k18 na vacsich kotucoch a mas super a dobre davkovatelnu brzdnu silu, [jazdim ich z 200 kotucmi a su perfekt]
ale myslim ze aj tie juicy nebudu zle, ale skor formulky
Xbaroon - mozes prosim ta ozrejmit tvoje radikalne tvrdenie "urcite nie Magury" ?
naozaj som zvedavy co napises.
Matus87 ver tomu co sme ti napisali na inom fore. Ti lludia co ti radia Magury maju na tom naozaj vela odjazdeneho a vedia co hovoria. Louise 7 jazdi uz pomaly polovicka startovneho pola nakolko je to za ten peniaz suverenne najlepsia brzda na trhu.
Velke prasa, velky piest, fajn srpacovanie.
Oro K18 su ako som uz pisal fajn co sa tyka spracovania ale brzdna sila nie je ani zdaleka taka ako pri Louisoch.
jedina vec co sa vycita Louisam je ze packa je relativne daleko od rajdov a tak sa neradi tu brzdu pouzivat ludom co maju extra kratke prsty.
ak pojdes do tych magur urcite nespravis zle a myslim ze budes spokojny, este ked si tam das tie vecsie kotuce tak bude to stacit
formuly som ako jedine s toho vyberu neskusil,
avidy tiez fajn, ja som bol spokojny, tiez pekne pracuju - citlive s rychlim nastupom