Nie, da sa len s kratkym rukavom a v 4 farbach ako to uz bolo:) Ziadne vymyslaniny:) Cena by bola 37E pri osobnom prevzati alebo 40E vratane postovneho..
Pisem, ale zavazne sa to bude objednavat az prevodom penazi na ucet:) Tak ako vzdy.. pokial nebudem mat peniaze na ucte tak nemozem uzavriet objednavku;) Este 1 clovek a mozem to objednat.. takze?
L velkost na 176 cm vysku bude ok? Necham si poradit
farbu najradsej tu sedo (sivo) - bielo - ciernu
to cilso uctu atd potom ostava rovnake ako je v tom vlakne o dresoch ano?
a kde sa budu dat osobne vyzdvihnut ked budu hotove?
pripadne mozes nechat v Bicigli, tam som casto...
Vzal by som Mko. V bicygli ti ho mozem nechat..
Ucet ostava a ked sa nas nazbiera dost, co sa uz asi aj stalo tak tu napisem pokyny, aby som vedel od koho kolko prislo, aka velkost farba a kam poslat... Vo stvrtok 4.6. by som to chcel uzavriet a spustit posielanie penazi a nasledne vyrobu. Tentokrat by to malo byt o dost rychlejsie, pocitam, ze max za 2 tyzdne budu hotove:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je toto na prilozenom obrazku uz konecne ten amen abo co?
dnes zelene pleso/+pisove odporucania:)/, skvele
jj, to je AMEN
ake su farby a styly? su niekde moznosti?
viewtopic.php?f=10&t=17241&st=0&sk=t&sd=a&hilit=am+en+dres+am.en+dresy
a tu su nejake fotky ako vyzeraju dresy v reale.
Takze bezpochyby ku mojmu Fritzzkovi ten zeleny v Lku.
Pises si?
edit: iba zeby si to nechcel pre seba
tak M mi bude ok , uz len farbu vybrat
Vzal by som Mko. V bicygli ti ho mozem nechat..
Ucet ostava a ked sa nas nazbiera dost, co sa uz asi aj stalo tak tu napisem pokyny, aby som vedel od koho kolko prislo, aka velkost farba a kam poslat... Vo stvrtok 4.6. by som to chcel uzavriet a spustit posielanie penazi a nasledne vyrobu. Tentokrat by to malo byt o dost rychlejsie, pocitam, ze max za 2 tyzdne budu hotove:)
2zombi: Mko ti bude akurat.
takze menim velkost na M a taktiez farbu na cerveno-bielo-ciernu
pocet ostava 1 kus
http://velosprint.sk/shop/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=42&products_id=9867 dikess
Ten dres je v porovnaní s mojim Fox Blitz (tiež veľkosť L) viditeľne väčší a aj voľnejší.
Moja zienka alias Specka ma S....este potrebujes vediet rozmer?