heh tak zarity MTB- ckar sa k vam tiez prida ak by niekto vzhladom na pocasie chcel odpredat startovne tak nech sa ozve budem len rad PS: spoznate ma isto budem ten co ma najtarsi bike v celom pelotone resp vzadu za pelotonom
chlapci moji kaslite na hrejivky dneska vecer pekne do mesta na poharik na zahriatie a zajtra sa vam bude šlapať v pohode nebudete vediet ci vam je zle alebo zima:D... www.windguru.com tam to nevyzera az tak na dazd!
No skor naopak, tu sa prejavi, kto je naozaj cyklista a ani nepriaznive pocasie ho neodradi.
Až mi za to zaplatia ako "naozajstnému cyklistovi" tak pôjdem aj do dažďa a snehu. Pokiaľ to mám len ako hobby financované z vlastnej peňaženky, ostávam doma pod dekou.
Až mi za to zaplatia ako "naozajstnému cyklistovi" tak pôjdem aj do dažďa a snehu. Pokiaľ to mám len ako hobby financované z vlastnej peňaženky, ostávam doma pod dekou.
Najprv by si musel jazdit a vyhravat, ako naozajstny cyklista, aby mali dovod ti zaplatit, napriklad aj tu deku, pod ktorou ostanes
jo jo ked prijdes k nejakemu ochoreniu zo zimy potom si budes trieskat hlavu o stenu , myslim ze clovek dostal do vienka mozog nato aby ho pouzival ak uz teda ides do zimy tak sa aspon oblec poriadne ..... tot vsjo inak zajtra drzim vsetkym foristom palce a nech vietor fuka iba od chrbta
takto ja to uzavrem uz ked som si zaplatil spravim aspon vylet, ak na starte bude liat nebodaj snezit a teplota na bode mrazu dlabem na to dam si kafe v rogale, popripade zjem rezen a la fero pitko a supajda domov..eventualne posoferujem mechanicak pre nasho leadra! wo co go:D zdravie je len jedno...!ale to az na mieste o 9-55
Chlapiii mozte lutovat, kto ste neboli, ani kvapka nespadla. Teplota maximalna 17 stupnov a minimalna 8 (Strbske Pleso), vacsinou nam slniecko svietilo. Vysledky este ani nevieme, budu na stranke. Paradny trening, az na niekolko mnoho plasakov, ktori nevedia rovno jazdit v baliku, asi 5 padov bolo, prvy hned po kilometri (nejaky ***** hodil vlnu). Celkovo 2 polamane klucne kosti a ostatni nejake odreniny. Ale riadny balik. 236 pretekarov. Takze super akcia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fascinujuca ja najma teplota
Mna vcerajsia jazda polozila do kolien (aj ked som musel mat na to nabeh) takze dnes uz mam teplotu a bolave hrdlo.
Budem vam drzat palce, najma aby model predpovede nevysiel a najma aby neprsalo.
preto idem radsej na svadbu
Najprv by si musel jazdit a vyhravat, ako naozajstny cyklista, aby mali dovod ti zaplatit, napriklad aj tu deku, pod ktorou ostanes